Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (12)

 • Den sidste minder mig om en reklame jeg engang så i en avis. Der stod: ‘Blinde børn, se her! Nu fås Harry Potter på lydbog.’ Jeg griner stadig af den i dag og siger nogle gange for mig selv, hvis en ironisk situation opstår: Blinde børn, se her! 😂😂😂

 • Var chefen sur på kollegaen, så h*n brækkede kollegas håndled og i sidste ende fyrede vedkommende? What’s up with that? hvad har jeg misset?

  • Jeg tror bestemt bare at det var et uheld med det brækkede håndled – men pga håndleddet har medarbejderen nok nået den 120-dages grænse, som står i mange funktionær-kontrakter, som betyder at hvis man over et år har 120 sygedage kan man fyres med én måneds varsel. Så det var nok bare ironien i at det var til en firmajulefrokost og i en dans med chefen at det skete 🙂

 • Havde en kollega som i en pause fortalte at hun sidst hun sagde op havde kommet afføringsmidler i lederens kaffe. Kollegaen havde sagt op og lederen stoppede midlertidigt med at drikke kaffe

  • Kæresten kunne formentlig skaffe lamperne “varme” til 1/10 af prisen.
   Indsenderen og den nye elev arbejdede i er forsikringsselskab – ikke kæresten.

 • Der er jo forskel på at være døv og hørehæmmet, og som hørehæmmet kan man altså godt tale i telefon, ligeså vel som en med nedsat syn godt kan læse en annonce for briller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.