Min skosamling: High end-favoritterne

Jeg blev spurgt, om jeg ikke ville flashe mine designersko, og egentlig havde jeg tænkt bare at smide et link til det sidste indlæg, jeg lavede med præcis det formål, men da jeg fandt det frem, viste det sig, at det var fra 2013. Såeh, ja. Vi laver lige en opdateret version.

Jeg bliver ind imellem spurgt, hvornår/hvor ofte jeg har de her sko på, og svaret er meget, meget sjældent. For mig er det lige så meget kunst, som det er fodtøj, og jeg er helt okay med at have adskillige par hundedyre sko stående, som aldrig har været uden for en dør. Jeg tager dem kun på, hvis jeg kan garantere deres sikkerhed, og med mængden af brosten i København, sker det ikke voldsomt hyppigt. 😀

Jeg har et par stykker udover de viste nedenfor, men favoritterne er som følger (klik på linket under billederne for at komme til de individuelle indlæg):

Balenciaga stiletter i sart(!) grå ruskind.

Jimmy Choo slingbacks i rød glitter.

Alejandro Ingelmo Spider Wedges i lak og ruskind.

YSL Tribtoo pumps i mørkegrå filt.

Brian Atwood Tronchetto shoe boots i grå-grøn læder.

new-love-christian-louboutin-lady-page-1200

Christian Louboutin Lady Page i lak og velour.

new-love-dolce-gabbana-suedeayers-ankle-boots0

Dolce & Gabbana shoe boots i ruskind og slangeskind.

new-love-christian-louboutin-citoyenne-1001

Christian Louboutin Citoyenne i sort læder.

img_5018

Tabitha Simmons Bailey i ruskind og blondemesh.

p2151083

Og selvfølgelig nyeste skud på stammen: Manolo Blahnik Sedaraby i silke, som i øvrigt er de første til at bryde altanposeringstraditionen, fordi nogle har revet muren ned, de kællinger.

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.