Jeg har været slem.

Jeg har været ræddi, ræddi, ræddi slem. Altså, jeg sagde jo nok, at jeg havde svunget lidt rigeligt med dankortet, men når der sådan ankommer to massive pakker på én og samme dag, så melder den dårlige samvittighed sig lidt… Eller, det er jo løgn. Jeg burde have dårlig samvittighed, men jeg har sparet så latterligt mange penge, at det har jeg slet ikke. De første ting er købt hos the Outnet, og jeg har sørget for links, men vil I ikke fristes, så lad være med at klikke! 😉

Tote fra KARL – Karl Lagerfelds nyeste skud på stammen, der lancerede for et års tid tilbage. Jeg er som udgangspunkt ikke hende, der er hoppet med på nu-bruger-vi-stofposer-som-tasker-bølgen, men prisen var så mindblowingly latterlig, at jeg ikke kunne lade den være. Jeg påtænker at bruge den til picnics, strandture og meget fashionable ture i Netto. Køb dit eget her.

Clutch også fra KARL. Karls fjæs er og bliver altså pænt, så jeg snuppede lidt mere af det. Foret er desuden skrigpink, hvilket jeg knuselsker! Findes her.

Yves Saint Laurent Tribtoo Pumps. Disse er hapset på Trendsales, er spritnye og også et massivt kup. De er 15 cm høje, hvilket først fik mig til at tvivle lidt på, om jeg ville få dem brugt, men så besluttede jeg, at jeg var ligeglad. Tribtoo-modellen er en moderne klassisker, og på den måde har jeg det lidt med sko, som nogle mennesker har det med kunst. Jeg er samler. Og nogle tilbud er bare for gode til at afslå!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.