Pigekunst

De fleste beautyblogs, jeg følger, følger jeg for at få inspiration. Inspiration til at købe, men også til at nappe pæne looks og eksperimentere med dem selv. Men nogle mennesker, ikke? De er bare på et helt andet niveau end os almindeligt dødelige, der stadig kæmper med at tegne eyelineren lige og ikke ramme andet end neglen med lakken. Og den slags fascinerer mig uendeligt, for så kan man snakke nok så meget om, hvor meget ned ad bakke, moderne kunst er gået, men det her, det er eddermame imponerende. Kunst for piger!

Jeg overvejer ikke engang at efterligne den her type kreationer. Jeg overvejer ikke engang at overveje det. Jeg kan for pokker ikke engang tegne så pænt på almindeligt papir med almindelige farveblyanter! Men jeg kan virkelig godt lide at kigge på det…

Øverste look er fra svenske Psycho Sandra, der altid laver, well, psycho makeup, mens det nederste er fra danske Coewless Nail Polish Blog, der har for shizzle styr på de lækre negle.

Kommentarer (2)

  • Ikke at det har noget med dette indlæg at gøre som sådan…

    Men nu har jeg siddet og overspringshandlet lidt og kigget tilbage i dine gamle indlæg, som jeg aldrig har fået set.

    For det første, du er nok min nye yndlingsblogger. Hvor er det befriende med en blogger, hvor man egentlig kan genkende sit eget liv – og kiksethed 😉

    For det andet, kan jeg se du aldrig rigtig har dyrket det med videoer. Det er en skam, for det er så hyggeligt. Så hermed et ønske: flere vlogs!

  • Det er stort at være nogens yndlingsblogger! Tak for det, det bliver jeg virkelig glad for at høre! 🙂

    Jeg dyrkede vlogs meget kort, men så gik mit webcam i stykker, hvilket besværliggør processen noget… Men jeg skal se, hvad jeg kan gøre. Jeg savner dem også! 🙂

Der er lukket for kommentarer.