Det der Distortion…

Et skønt eksempel på den type mennesker, Distortion også tiltrækker. Annonce fra Craigslist.

Det er så moderne. Hvis man er ung og smart og hip, så er man med til Distortion. Man kører helst igennem, så alle dagene bliver én stor fest kun afbrudt af et par timers søvn hist og her, men aldrig nok til at tømmermændene får begyndt.

Og jeg forstår det ikke. Jeg er jo temmelig behageligt anlagt, så uanede mængder hipstere mennesker med lunkne dåseøl, skrald og svineri overalt og folk, der sidder på den bare jord – forhåbentlig et sted, hvor der ikke lige er blevet tisset, for toiletterne er gemt væk i folks private hjem, det tiltaler mig bare ikke. Jeg får klaus ved tanken om mærkelige typer, der fuldedanser op ad mig/den nærmeste lygtepæl, mens de råber, at vi allesammen skal være bedste venner og opdaterer deres instagram hvert tredje minut med stadig mere ligegyldige se-hvor-vildt-mig-og-mine-venner-fester-billeder.

Og ja, selvfølgelig generaliserer jeg, det er jo det, jeg kan. (Og jeg er god til det!) Men hele den der snavsede festivalsstemning, den siger mig virkelig ikke noget. Jeg kan bare meget bedre lide at holde fest med et mere begrænset antal mennesker, som jeg rent faktisk kender, hvor jeg kan tisse, når det passer mig og have verdens mest upraktiske sko på. Det står og falder altid med skoene… 😉

Er I Distortion-mennesker?

Kommentarer (8)

  • Ha ha, Miriam! Jeg tror faktisk, jeg ville have det på præcis samme måde. Men jeg er jo også sådan en type fra provinsen (og har en MEGET lille blære) 😉

  • Jeg tror, jeg ville være et distortion menneske hvis jeg boede i København. Jeg er allerede meget glad for Roskilde, Smukfest og alt det der – så mon ikke distortion ville falde i min smag?
    Og dog, fordelen ved Roskilde og Smukfest og de andre festivaller er jo netop at der er toiletter rundt omkring, klamme toiletter, men ikke desto mindre toiletter. Jeg har aldrig været sart – men jeg har så også altid haft adgang til et toilet.

    Ps. Tak for rettelsen på Marian Keyes bogen, det gik vist lidt hurtigt 😉

  • Jeg kunne godt lide Distortion for to år siden, men jeg føler musikken, der bliver spillet er det samme, der er kommet hundrede gange flere mennesker, og ja.. så er jeg blevet ældre og føler ikke for så mange mennesker at man nærmest skal kravle igennem.

  • Jeg var også hooked på Distortion, indtil for to år siden. Ærligt føler jeg, at publikummet er blevet liiige ungt nok og musikken kedeligt. Dog deltog jeg i år på Vesterbro, da jeg havde fødselsdag og det er mit hood. Men det var lige så skuffende et arrangement som sidst…

  • Jeg har hørt mange sige det samme – at det var bedre, før det blev allemandseje. Sådan er det vist desværre med det meste.

  • Ja, jeg skal ærligt erkende, at jeg nu er blevet så gammel, at jeg ikke rigtigt orker noget, der involverer tweens… :-/

Der er lukket for kommentarer.