Anekdoter om bryster #1

Rent tematisk havde det nok været mest passende med et billede af bare bryster, men det bryder Photobucket sig ikke om, så I får en storgrinende Freja Beha i stedet. Hun er alligevel også næsten altid nøgen…

Fordelen ved at handle i Aldi er, at priserne er lavere end alle andre butikker i landet. Ulempen er, at det ved alkoholikerne også. Og således udspillede følgende scenarie sig i går:

Jeg har fyldt min kurv med fine, sunde ting og en enkelt pakke kæmpe eskimoer (fordi de er sommer i overmorgen, og så må man godt!) og bevæger mig mod kassen. Der er ikke kø, men for enden af båndet, står en mand midt i trediverne og råber med sin kammerat, som står et par meter væk. De kan ikke finde ud af, hvad for noget sprut de skal købe. Da jeg kommer tættere på, kan jeg på lugten konstatere, at det vist ikke var et problem, de havde tidligere på dagen.

Jeg stiller mig en meter bag manden for ligesom at indikere, at jeg ikke er ude på at snuppe hans førsteret, hvis han nu vil til at betale. Man ved jo aldrig, om han er en mean drunk. Der står jeg lidt. Og så lidt længere. Manden diskuterer stadig Gammel Dansk vs. Fernet Branca med sin ven. Til sidst beslutter jeg mig for at lave en lillebitte lyd for at gøre opmærksom på min tilstedeværelse, hvilket får manden til at vende sig om og kigge på mig.

“Undskyld!” Udbryder han hjerteligt. “Kom du endelig bare foran! Jeg stod og kiggede alle mulige andre steder hen…” I dette sekund opdager han mine bryster: “MEN DET ER DU SIKKERT VANT TIL, HVAD?!” råber han begejstret til min kavalergang. “Hold da op. De er godt nok… Æhæ. Æhæhæhæ…”

Jeg er sjovt nok ikke udpræget interesseret i at fortsætte denne samtale og bevæger mig temmelig kvikt op til kassedamen, der medfølende ruller med øjnene, mens min fulde fan ivrigt henter sin kammerat, hvorefter slet skjult folkeskolefnisen følger mig, indtil jeg forlader butikken. Arh, fulderter. Altid så diskrete.

Kommentarer (7)

 • Fnis…

  Hi hi…

  Ruller lidt rundt på gulvet af latter – Min værste oplevelse var til den anden familiefest jeg skulle til i min mands familie…
  Onklens to tween drenge blev ved med at stirre på mig og fnise, indtil en af dem endelig fik taget sig sammen til at løbe hen og sige “det er edermame nogle lækre meloner du har” – Hvor efter de begge løb væk, knaldrøde i hovedet..

  Men jeg kan godt se – Den historie slår jo på ingen måde din Aldi-oplevelse…
  Ikke engang tæt på ;0)

 • Hahahahahaha…
  Åh Gud, hvor er jeg glad for mine små rosiner lige nu – det dér, det kommer aldrig til at ske for mig 🙂 (selvom jeg oftest misunder Jer andre's kæmpe meloner!)
  – Anni

 • Orh, hvor sødt.
  Min yndlings Aldi's-fulderikker-øjeblik var, da en ekstra fuld mand insisterede på at prøve diverse 'Halloween'-hatte for mig. Altså ikke at jeg ligefrem var interesseret i hverken ham eller hattene – men han var jo så flink (fuld). Til slut prøver han en meget stor neonfarvet heksehat med striber, i mens han med teaterhvisken betror mig “.. at dét er hans TOTALE favorit – for det er jo sådan en at 'Kolding Margrethe' altid har på”. Jo jo, dejligt at se, at han stadig følger med i hvad der forgår i kongehuset.

  – Kit

Der er lukket for kommentarer.