Kære bloggere.

 

 • Hvis I partout skal lave sneak peek-indlæg, så stav det i det mindste rigtigt. Det ser muligvis pænere ud med “sneak peak”, men det er forkert!
 • Det kan godt ske, I mener, der er prestige i at have mange følgere på Facebook, bloglovin, instagram osv, men det er decideret pinligt for jer selv at tigge om den slags på bloggen. (Har muligvis gjort opmærksom på den her et utal af gange allerede, men den vokser sig bare større!)
 • Der er ingen, der tror på, at I “lige har opdaget” den der webshop, hjemmeside eller Gud-ved-hvad selv samme uge, som alle de andre bloggere skriver et lignende sponsoreret indlæg. Vi ved godt, I bliver betalt for at reklamere. Det er okay.
 • Det er ikke et personligt angreb, hvis jeres læsere er uenige med jer på nogle områder. Virkelig. Vi kan godt lide jer alligevel.
 • Det er okay at tage selfies. Alle gør det. I særdeleshed bloggere. Det er imidlertid temmelig kikset at prøve at lade, som om det ikke er selfies. Lidt ligesom når man kommer til at bestille for meget mad udefra og prøver at få det til at se ud, som om man har gæster, når madbudet kommer. (Ikke at det er noget, jeg gør. Overhovedet.)
 • Man må godt smile på billeder.
 • Det er helt acceptabelt at gå i Netto ind imellem. Alting behøver ikke være fra Torvehallerne/Lagkagehuset/hjemmelavet fra bunden med ingredienser så moderne, at man ikke kan købe dem i Danmark endnu.
 • I er ikke perfekte. I ved det, vi ved det, der er ingen grund til at lade som om. Hvis I nogensinde bliver trætte af de lyserøde briller, så kig forbi Selvironia, (det er sådan et slags værested for bloglands sorte får, som jeg lige har opfundet,) her er bare meget rarere at være.
Aaaaarh. Nogle gange skal jeg bare af med de der blogger pet peeves! I er som altid velkomne til at joine… 😉

Kommentarer (32)

 • A-M-E-N! Specielt nummer tre har jeg et problem med. Sponsorerede indlæg er én ting, utroværdige sponsorerede indlæg er en helt anden ting. Det er noget fy.
  …og er det virkelig tilladt at smile på billeder? Ö Jeg troede, det kun var mystisk modella-look, der var tilladt. Nå, godt at jeg også bor i Selvironia!

 • Åh du rammer sku så ofte plet! Kan specielt godt lide den næst-sidste. Det er sku ofte altid så pisse fornemt og det er jo 100% sikkert at de ikke spiser sådan hver dag men kun for “vores” skyld. also yaaay netto! pengepungens bedste indkøbsven 😀

 • jjooohhvvv lidt ret har du da … jeg kikker tit mig selv i navler jeg er tit navle skuende hvem er ikke det 🙂

  jeg høre tit blogger der klager ” jeg får næsten ingen kommentar” og de fleste elsker kommentar … men husker de selv at ligge kommentar de stader de kommer .. noget for noget …

  men jeg er ikke så fornem at jeg ikke kan ligge en kommentar hos en der ikke ligger en hos mig —> kikker på Miriam

 • Haha.. Jeg har en mere:

  – Hvad er det lige, der er på gulvet/jorden, når diverse fashion-bloggere tager outfit billeder? På MINDST 2/3 af billederne, står de og glor direkte ned i jorden. Hvor ofte står man lige i den stilling, når man går rundt til dagligt?? 🙂

  Jeg synes de fleste viser nogle skønne outfits, og jeg kan rigtig godt lide at følge deres blogs. Men jeg forstår ikke, hvorfor deres billeder skal se så unaturlige og “opsatte” ud.

 • Udover at være fy, er det jo decideret ulovligt… Men nok om Fie Laursen. 😉

  Jeg er faktisk selv temmelig dårlig til at smile på billeder, men i Selvironia peger man jo først og fremmet fingre af sig selv, så det er okay. 😉

 • Jeg lægger skam masser af kommentarer! Men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke følger alle mine læseres blogs, selvom jeg prøver at kigge ind fra tid til anden. Jeg har snart fem hundrede registrerede læsere, og rigtig mange af dem har blogs, og så ville jeg jo nærmest ikke have tid til at lave andet end at læse blogs. 🙂

 • Ork, jeg elsker også en masse bloggere, der gør de ting, jeg nævner – inklusiv mig selv! 😀 Men man må godt pege fingre lidt ind imellem, så længe det er kærligt ment. 😉

 • Sorry for anonym kommentar, men det er det eneste felt jeg kan få til at virke fra Iphone.

  Er så enig her. Og kan tilføje et par ekstra ting, der i den grad får mig til at overveje at trykke unfollow: Ugen der gik på Instagram – hvis man synes det er drønspændende fulgte man nok på Instagram, ikke? Og de får det til at se ud som om alle bloggere laver det samme. Billeder af cafebesøg, veninder, skyer, noget tøj eller nogle sko fra en butik, is, drinks, en kage, hvorfor er der ikke nogen der skiller sig ud med anderledes motiver? “Stem på månedens outfit” orker jeg heller ikke, hvis man følger med på bloggen fast har man jo set samtlige outfits allerede, så det forekommer at være et “letkøbt” indlæg fra bloggerens side. Eventindlæg – optræder af gode grunde i stimer og med samme indhold, dvs billeder af medbloggere, maden, bordpynten etc.

 • Og så glemte jeg endda bloggerudtryk som “easy peasy”, “hr. kæreste” og lign, som også får min finger til at svære faretruende over unfollowknappen.

 • ups jeg glemt …. at jeg ser en del skriver … “manden min” ej vi er ikke i sverige det hedder min mand …lige her stritter mit hår

 • Fedt indlæg, det er virkelig sandt! Og blandt andet nogen af årsagerne til at jeg i øjeblikket jævnligt trykker 'unfollow' på blogs. Det bliver bare så trættende og ensformigt i det lange løb. Så er det til gengæld fedt med sådan en blog som din! Har efterhånden fulgt med i lang tid. Nå ja, så faldt jeg lige over det her… Kim Kardashian har gjort det igen:
  http://www.bellenews.com/2013/04/08/entertainment/kim-kardashian-pink-dress-billows-in-the-wind-another-unflattering-choice-of-maternity-wear/

 • Er med garanti skyldig i nogle af anklagerne, til gengæld handler jeg altid i Netto – når jeg ikke bedriver hor med Lidl… Og har absolut ingen anelse om, hvad selfies er, så jeg er tydeligvis håbløst bagud og meget lidt hip. Men jeg er født på Lolland og dermed vant til det;)
  Har lige fundet din blog – her virker rart! Og så er du sjov! Fedt!

 • ååååh, jeg elsker elsker elsker dig blog! seriøst! selvom jeg måske kan være uenig med dig indimellem, så har du bare fat i den lange ende.. det er jo helt fantastisk! og fantastisk at du ikke bare følger strømmen. så fedt med en blogger der står ved hvem hun er..

  nå, fik du fat i at jeg er meget begejstret for din blog!? 😀

 • Hvis man syntes at en blogger er så irriterende falsk at hårene rejser sig, indlægene er utroværdige fordi de er sponsoreret og man ikke kan identificere sig med en type livsstil fordi man måske selv lever i en anden – Hvorfor lader man så ikke bare vær med at læse med :)? Det er nærmest blevet på mode at være “pege-fingre-af-andre blogger” og bygge sit image op omrking at skulle nedgøre andre og iscenesætte sig selv som “super troværdig” bare fordi man modsætter sig de ting som størstedelen af alle blogs handler om – selviscenesættelse & egoisme.

  Nu har jeg selv en blog, men er blot et sandkort i sahara rent læsertals mæssigt i forhold til mange andre, men kan da stadig nikke genkendende til mange af ovenstående kommentare i forhold til mig selv og det arbejde jeg liggger i min blog..

  Dog har jeg den mening at hvis man ikke kan lide hvad man læser/ser, så lad vær at læse med 🙂 Meget af det her bunder jo også ud i at folk er pisse misundelige – For hvem gad ikke godt at have bygget en hjemmeside op helt fra bunden af og efter flere år med hårdt arbejde at kunne høste frugten i form af penge, gratis tøj, sjove arrangementer og lækkert mad 🙂 ? Det gad rigtig mange af de kritiske personer bag skærmene godt.. I glemmer hvor mange timer disse piger ligger i deres blogs og hvor passioneret de er omkring det.. Der er en grund til at bloggers delight har flere klik dagligt end ekstrabladet og bt´s hjemmesider 🙂 ..

  Jeg er helt cool med at man skal ytre sin mening – det gør jeg ofte selv 🙂 Men syntes sku folk går i små sko!!! Mange tror at det at have en blog er pisse nemt og alt kommer bare til en.. Men disse piger er ikke forkælede møgunger – De bruger RITIG MEGET tid på at give læseren noget pænt indhold.. At tage billeder, redigere dem, uploade dem og at have kontrol over 3-4 medier med daglige opdateringer/indlæg det kræver sku alligevel lidt 🙂 Det glemmer mange folk bare i forbifarten!!

  Christina

 • Ork, jeg sletter rask væk bloggere, der irriterer mig voldsomt. Men fordi en blogger gør en ting eller to eller ti, jeg er uenig i, er det ikke ensbetydende med, at jeg ikke nyder at læse deres blog.

  Dette indlæg er, som de fleste af mine indlæg, skrevet i en humoristisk tone. Jeg er selv skyldig i flere af de ting, jeg nævner. Jeg peger ikke fingre af ANDRE bloggere, jeg peger fingre af ALLE bloggere og hele blogland. Din kommentar understreger imidlertid min pointe ret fint: Der er enorm stor mangel på selvironi, og det er ærgerligt.

  Dit indlæg lugter også lidt af BD-loyalitet, og det er også fair nok. Jeg er bare virkelig træt af at få skudt janteloven i skoene hver gang jeg ytrer en mening, der ikke behager de inkarnerede bloggere.

  Jovist er jeg da jaloux. På sin vis. Jeg vil da også gerne sponsoreres i hoved og røv, men jeg er ikke villig til at sælge min troværdighed for en goodiebag, ligesom jeg heller ikke tager til et utal af bloggerevents, fordi indlæg derom ville ligne de indlæg alle andre skrev. Og jeg ønsker ikke den type blog.

  Jeg synes dog ikke, man som sådan kan påstå, at BD-pigerne har fortjent deres tilværelse mere end så mange andre. Vi er mange, der bruge adskillige timer dagligt på vores individuelle blogs. Uden de samme goder som “profferne”. Så nej, jeg tror ikke, der er mange, der glemmer det hårde arbejde i forbifarten. Jeg synes bare ikke, der er nogen grund til at sætte de store bloggere op på en piedestal, og helt ærligt, så er det det ved min blog, jeg får allermest ros for: At jeg ikke slikker røv på de store bloggere, bare fordi de er de royale i blogland.

  Er man uenig i min humor, føler sig personligt ramt og/eller bliver hidsig over mit valg af emner, så kan man heldigvis, som du selv skriver, bare lade være med at følge med. 🙂

 • Uh, jeg ved godt, hvorfor de kigger ned i jorden, for det gør jeg hele tiden på mine outfitbilleder, haha 😀 Det er fordi, så skal man ikke tænke på at smile (jeg KAN ikke smile kunstigt til et kamera – jeg er ligesom Chandler fra venner) og på de døde øjne (mit højre øjenlåg kan godt hænge lidt på en halvdårlig dag).

  Derudover så synes jeg det er mega akavet at få taget de billeder, at stå der midt på gaden og lege modella, når man bestemt ikke føler sig som en modella. Hence de opsatte, akavende og unaturlige poseringer. Hvorfor jeg har en blog spørger du så? Ja, det ved jeg sgu' egentlig heller ikke – det er vist ikke så gennemtænkt, haha.

 • HA! Jeg siger hele tiden “easy peasy”… Ups. 😀 Den der med at give sin kæreste et alternativt navn, den forstår jeg heller ikke.

 • Selvfies er, når man tager billeder af sig selv – gerne, du ved, med armen, der holder kameraet/mobilen, tydelig i den ene side og det hele. 😉

  …Og velkommen til! 🙂

Der er lukket for kommentarer.