Stalking is a-okay!

Jeg er blevet anklaget for ikke at være stalkable nok. Og det vil jeg simpelthen ikke have siddende på mig! Jeg har alle dage været fortaler for internetstalking, og jeg drømmer stadig nogle gange om dengang, der ikke var noget, der hed en “privat” Facebook-profil, og man kunne stalke sit nyeste crush i fred og ro, uden han behøvede at være klar over ens eksistens.

Så nu bukker jeg under for presset (både eget og andres) og giver instagram en chance til. Hvis jeg kan finde ud af det… Jeg er ikke sikker på, det er den bedste idé, jeg nogensinde har haft. Instagram er sådan et se-mig-og-mit-fede-liv-medie, og jeg har bare ikke sådan et blærerøvsliv. På den anden side skal nogen af os vel være lidt kedelige, så de seje kan blive ved med at se seje ud.

Anyway, I kan følge mig og Frank (som jeg gætter på bliver hovedpersonen i dette projekt) på @miriampoulsen, hvis der bare ikke er nok Miriam i jeres liv, som det er. 😉 Jeg har endda brugt mit eget navn i stedet for et awesome alterego. Suk. Jeg er håbløs…

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.