Frank chiller…

Såeh, min mor brokkede sig over, at det var meget lang tid siden, Frank har vist sit smukke ansigt på bloggen. Efter min søster blev den der type, jeg hader, der får så mange børn, at det går ud over hunden og som følge deraf solgte sødeste Clooney, er Frank moders “eneste firbenede barnebarn”, som hun plejer at sige.

Og Frank er jo sød. Jeg kunne lave en tumblr kun med Frank! Men det gør jeg ikke, for det gider jeg ikke. Hvis jeg skulle, skulle den imidlertid være inspireret af “Reasons my son is crying“. Kender I den? Det er en mor, der poster billeder af sine stortudende sønner og nedenunder er der så en beskrivelse af den fuldstændigt absurde ting, der har fået barnet til at græde. Den er blevet så populær så hurtigt, at kvinden bag nu får tilsendt en million billeder af forældre verden over, hvis børn græder af stadigt mere åndssvage, men pænt sjove grunde. Min tumblr ville i forbindelse dermed hedde “Frank chiller” og fremvise kattens mystiske hvile-vaner og -stillinger.

Eksempelvis:

Frank chiller på et spisebord…

Frank chiller i en gæsteseng…

Frank chiller i et skab…

Frank chiller på et puslebord…

Frank chiller i s(t)olen…

Kommentarer (13)

  • Frank Chiller ville være det bedste, der er sket for mig, siden internettet blev opfundet. (Jaja, overdrivelse fremmer forståelsen og alt det der…)

    Brian Chiller er forresten klasse underholdning – jeg VED, at Frank kan leve op til det!

  • Jaaah, Frank! Jeg havde også tænkt, at det var længe siden, vi havde set noget til den pelsede charmetrold (altså, ikke på den negative blogger-diktator-måde. Jeg savnede ham bare 😉 ).

  • Nu du selv er kommet med så fantastisk en idé, kunne jeg så alligevel ikke få dig til at genoverveje at lave en Frank-tumblr? Jeg ville seriøst elske at kunne følge endnu mere med i hans søde katteliv, haha. 😉

  • Neeeej, den kendte jeg ikke! Altså, den er jo sjov og det hele, men nu troede jeg jo lige, jeg var original med navnet. Æsj.

    Frank er en stjerne! Men jeg er usikker på, om mine photoshop-evner kan leve op til den opgave… :-/

  • Han er en British Shorthair. De er nemlig lige præcis kendt for deres pels, som er fantastisk rar og blød… Til gengæld fælder de så også som ind i helvede! 😉

  • Nu har jeg jo LIGE kastet mig over instagram, så i første omgang tror jeg, vi stopper der. Til gengæld kan jeg garantere, at der kommer til at være VIRKELIG meget Frank derinde, hvis det hjælper. 😉

Der er lukket for kommentarer.