Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Frank chiller…

Såeh, min mor brokkede sig over, at det var meget lang tid siden, Frank har vist sit smukke ansigt på bloggen. Efter min søster blev den der type, jeg hader, der får så mange børn, at det går ud over hunden og som følge deraf solgte sødeste Clooney, er Frank moders “eneste firbenede barnebarn”, som hun plejer at sige.

Og Frank er jo sød. Jeg kunne lave en tumblr kun med Frank! Men det gør jeg ikke, for det gider jeg ikke. Hvis jeg skulle, skulle den imidlertid være inspireret af “Reasons my son is crying“. Kender I den? Det er en mor, der poster billeder af sine stortudende sønner og nedenunder er der så en beskrivelse af den fuldstændigt absurde ting, der har fået barnet til at græde. Den er blevet så populær så hurtigt, at kvinden bag nu får tilsendt en million billeder af forældre verden over, hvis børn græder af stadigt mere åndssvage, men pænt sjove grunde. Min tumblr ville i forbindelse dermed hedde “Frank chiller” og fremvise kattens mystiske hvile-vaner og -stillinger.

Eksempelvis:

Frank chiller på et spisebord…

Frank chiller i en gæsteseng…

Frank chiller i et skab…

Frank chiller på et puslebord…

Frank chiller i s(t)olen…

Comments (13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.