Jeg er jo Bridget Jones #320

img_2637

1. Jeg fandt de her virkelig grimme slappe-af-bukser i H&M, og jeg måtte bare have dem, så jeg gik op til kassen med ordene: “Jeg elsker dem. De er så 90’er!”
H&M-pige: “Ja, det er de måske. Det ved jeg ikke så meget om – jeg er født i ’99.”
Og pludselig var jeg en million år gammel.

2. Frank fælder så meget for tiden, at jeg i går, mens jeg støvsugede for gang nummer 100 i den her måned, overvejede, om jeg mon kunne slippe af sted med at støvsuge ham?

3. Jeg gjorde det ikke, og det betyder nu, at det sengetøj, jeg skiftede i går, allerede ser ud, som om det har været brugt i to uger.

4. Forleden drømte jeg, at jeg mødte Hugh Jackman. Det eneste, jeg sagde til ham, var, at jeg var tosset med ‘The Greatest Showman‘, og så bitchede jeg det næste kvarter over, at de i USA og England har singalong-forestillinger, og hvorfor kan vi ikke få det i Danmark?!

5. Der var engang, jeg kun gik i ensfarvede strømper, der allesammen lignede hinanden til forveksling, og så gjorde det ikke så meget, når der forsvandt en enkelt eller fem i vask. Det er anderledes nu. Og således var jeg i går lige ved at tude af begejstring, da jeg fandt en af mine forsvundne Hogwarts-strømper sat op på opslagstavlen i vaskekælderen. Eureka!

6. Så lige en mand kommentere på en #metoo-debat, at kvinder skal tage sig sammen og bede mændene om bare at holde op i stedet for at tude. #getoverit, skrev han. Yes yes, fordi det bliver altid modtaget med positiv respons og respekt. Var så hidsig, at jeg gik ud og røg en cigaret. Noter venligst, at det er jævnt lang tid siden, jeg holdt op med at ryge.

7. …Cigaretrygningen var i øvrigt ikke engang nem, eftersom min altan blev spærret for en uges tid siden, fordi de rev muren ned, og så er der ikke rigtigt sket noget siden. Torsdag og fredag var der ikke en eneste arbejder på stedet. What gives?

8. I tirsdags, da jeg var ved at falde i søvn, tænkte jeg tilfældigt, at det faktisk er ret lang tid siden, jeg har været syg. Og så nåede jeg at tænke: “Fuck, nu jinxede jeg det totalt!” Og så gik der 10 minutter, og så blev jeg ramt af de ondeste jag i maven.

9. Væltede desperat ud på badeværelset i bælgravende mørke og fik lokaliseret nogle Ipren. Fik også lige væltet en kurv på gulvet, men tænkte, at den måtte vente til dagen efter. Dagen efter kunne jeg så konkludere, at min vandfaste makeupfjerner var eksploderet ud over her badeværelsesgulvet. Fest.

10. Min søster ringede til mig i går og sagde: “Nå, men vi skal jo ud at rejse i morgen?”
Mig: “Nej? Det er først mandag.”
Søster: “Nå, for Søren. Ved vi, hvor hotellet ligger?”
Mig: “Nej, men det kan vi nok finde ud af.
Søster: “Ved vi, hvordan vi kommer til hotellet fra lufthavnen?”
Mig: “Næh… Måske de har Uber i Spanien?”
Søster: “Ved vi, hvad vi vil dernede?”
Mig: “Ikke rigtigt, tror jeg.”
I dag har hun desuden opdaget, at hendes pas faktisk udløb i januar. Heldigvis skal vi først flyve i morgen aften.
Så på den måde har vi ret meget styr på tingene. 😀

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.