Mirakelmidlet til længere øjenvipper

collagehj

Det er et af de spørgsmål, jeg får alleroftest. Hvad jeg gør ved mine øjenvipper for at få dem så lange. Om der er et hemmeligt kneb, jeg kan dele? Måske en mascara, der på magisk vis holder alt det, der bliver lovet i reklamerne? Og en god mascara kan gøre en stor forskel (jeg bruger den her (reklamelink)), ligesom måden hvorpå den lægges kan. Men det kan ikke udføre mirakler. Og den primære årsag til den den relativt gavmilde længde på mine øjenvipper er desværre biologisk. Min søster har dem også, og vi har dem fra vores mor.

Men det betyder ikke, at der ikke er et mirakelmiddel. For det er der. Og selvom jeg aldrig selv har anvendt det, så har jeg set det med egne øjne på flere af mine veninder. Altså, vi taler, at jeg helt spontant over brunch har siddet og funderet over, om de altid har haft så lange vipper? Det har de da ikke, har de? Plejer jeg ikke at have længere vipper? Er jeg en dårlig veninde, fordi jeg ikke kan huske længden på mine veninders øjenvipper?

Svaret er serum. Og ja, det koster et par håndører, men sådan er det nu engang med ting, der virker. Om det virker for alle, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om, men jeg har altså fået tilpas med storrosende tilbagemeldinger til, at jeg gerne vil videregive tippet.

Det billigste sted, jeg har fundet den famøse M2 Beauté Eyelash Activating Serum er her, og der altså nogle hundrede kroner at spare ved at nappe den online. Om man er villig til at betale prisen, det stadig koster at oppe sine vipper til Bambi-niveau, det vil jeg lade være op til den enkelte. 😀

Comments (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.