Mirakelmidlet til længere øjenvipper

collagehj

Det er et af de spørgsmål, jeg får alleroftest. Hvad jeg gør ved mine øjenvipper for at få dem så lange. Om der er et hemmeligt kneb, jeg kan dele? Måske en mascara, der på magisk vis holder alt det, der bliver lovet i reklamerne? Og en god mascara kan gøre en stor forskel (jeg bruger den her (reklamelink)), ligesom måden hvorpå den lægges kan. Men det kan ikke udføre mirakler. Og den primære årsag til den den relativt gavmilde længde på mine øjenvipper er desværre biologisk. Min søster har dem også, og vi har dem fra vores mor.

Men det betyder ikke, at der ikke er et mirakelmiddel. For det er der. Og selvom jeg aldrig selv har anvendt det, så har jeg set det med egne øjne på flere af mine veninder. Altså, vi taler, at jeg helt spontant over brunch har siddet og funderet over, om de altid har haft så lange vipper? Det har de da ikke, har de? Plejer jeg ikke at have længere vipper? Er jeg en dårlig veninde, fordi jeg ikke kan huske længden på mine veninders øjenvipper?

Svaret er serum. Og ja, det koster et par håndører, men sådan er det nu engang med ting, der virker. Om det virker for alle, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om, men jeg har altså fået tilpas med storrosende tilbagemeldinger til, at jeg gerne vil videregive tippet.

Det billigste sted, jeg har fundet den famøse M2 Beauté Eyelash Activating Serum er her, og der altså nogle hundrede kroner at spare ved at nappe den online. Om man er villig til at betale prisen, det stadig koster at oppe sine vipper til Bambi-niveau, det vil jeg lade være op til den enkelte. 😀

Kommentarer (22)

 • Jeg kan anbefale NANO lash serum, den har udøvet mirakler på mig. Koster 300kr. online. Vipperne bliver både længere, kraftigere, og mørkere. Holder desuden længere tid på farven, hvis man farver sine vipper.👌☺️

 • Jeg har haft brugt nanolash i et års tid nu. Det har jeg været ret tilfreds med – bruger ikke længere mascara til hverdag, fordi mine “nye” nøgne vipper er lige så markante som mine “gamle” med mascara. Og det er ret meget til at være med på deres priser!

 • Hvor er det ærgerligt, at du henviser til en uautoriseret forhandler, der parallellimporterer alle varer. Det kan godt være man sparer nogle hundrede kroner, men det er der en grund til 😬Det skal ikke i nærheden af mine vipper.

  • Det vil jeg meget gerne lige have uddybet. Parallelimport i sig selv har jeg ikke et problem med, og det er heller ikke ulovligt. Produktet er præcis det samme. Men mener du, at der er tale om kopivarer, der dermed ikke lever op til EUs sikkerhedskrav? Og har du i så fald beviser på, at det er det, Nicehair sælger? For dem er jeg overordnet rigtig glad for, så det ville være rart at vide! Jeg er suverænt imod kopivarer. 🙂

    • Nej, det mente jeg heller ikke, Mette, men så forstår jeg ikke helt bemærkningen om, at det ikke skal i nærheden af Signes vipper. Det er jo det præcis samme produkt, bare købte på en anden måde.

  • Hej Signe. Pudderdåserne har et rigtig fint indlæg om parallelimport vs kopivarer, hvis du er urolig for kvaliteten. Der er god viden at hente. Vh

Der er lukket for kommentarer.