Sådan lægger jeg mascara

jnklIndlægget indeholder reklame

Jeg er ikke god til videoblogs, og jeg tror aldrig jeg bliver det. Fx er det her take tre, og alligevel formår jeg både at får mascara under øjet og i håret. I den første version havde jeg et penselhår siddende på hagen hele videoen igennem. Det så grangiveligt ud, som om jeg havde skæg! 😀 Men flere har ønsket en video, der viser, hvordan jeg lægger mascara, så her goes. PS: Undskyld menstruationshud. (Jeg har let og elegant fjernet den på billedet, men det er jævnt tydeligt i videoen). Det var enten nu, eller mens jeg skal sidde i en flyver i ni timer, og det kunne jeg ikke lige overskue!

Mascaraen, jeg er bruger, er MaxFactor Masterpiece Max Mascara, som jeg fik med min Goodiebox. Den Goodiebox I stadig kan få 20% på med koden MIRIAM20 og dermed få hele herligheden til 135 kroner inklusiv fragt. Koden gælder indtil på mandag, så det er er ved at være op over. Både til at forkæle jer selv og til at støtte Look Good Feel Better-organisationen, der modtager hele overskuddet. De arbejder med beauty til kræftramte kvinder og laver blandt andet makeupkurser, så man kan lære, hvordan man lægger en fin makeup, selvom kemoen har taget øjenbryn- og vipper. Eddermame god stil.

Videoen kommer her. På eget ansvar. 😉

Kommentarer (20)

 • Jeg sviner meget mere end dig.. Jeg har altid vildt meget mascara på øjenlåget bagefter og fjerner det med også med vatpind. Og bruger en nål til at adskille vipperne.. 🙁 Jeg tror jeg skal prøve det der med mascara den anden vej..

 • Min første tanke: tørrer din mascaraer ikke vanvittigt hurtigt ud, når du tager børsten ned i beholderen så mange gange? 😅 Synes bare altid man har fået at vide at det skal man gøre så lidt som muligt fordi det udtørrer mascaraen.. Men tak for videoen! Fedt at se hvordan en anden gør.. Tror dog det er utopi at få så vilde vipper som du har fra naturens side 😁

  • Jeg tror, det er en skrøne, at det gør en massiv forskel på, om en mascara tørrer hurtigt ud eller ej. Så længe man ikke “pumper” den med luft gentagende gange. Men alternativet er jo også, at der ikke er nok mascara på børsten, og så får man ikke et lige så flot resultat. Så hellere købe ny mascara lidt oftere. 🙂

 • Bruger du nogen form for øjenvippebukker? En ren mascarabørste er også god til at adskille vipperne 😊

  • Nej, de bukker naturligt. Jeg dur ikke til at sprede vipper med børster generelt. Min neglefil er det eneste, der dur! 😀

 • Hvis du lader den vildfarne mascara tørre på huden, kan den fjernes med en tør vatpind, uden at concealer, øjenskygge og andet godt forsvinder 🙂

  • Det er verdens smarteste tip! Men til hverdag bruger jeg ikke den slags, så der ryger det bare med det samme. 🙂

 • Jeg troede at jeg var den eneste, der sværgede til neglefilen, når det kommer til at adskille vipperne. Men det ER jo det eneste der dur!

 • Jeg troede, jeg var den eneste i verden, der sutter på mine vatpinde, når jeg lægger make up haha! Men åbenbart ikke 😀

 • Skøn video! Jeg har (som mange andre) altid beundret dine smukke vipper. Nu har jeg lige prøvet dine tricks af, men jeg får bare kæmpe edderkoppeben (not pretty) af at tage mascara på i mere end ét lag… Mon det har noget at gøre med mascarens “konsistens”

  • Enten det eller børsten? Det lyder i hvert fald, som om der kommer for meget produkt på dine vipper. Men noget af det er nok også et spørgsmål om øvelse. 🙂

 • Fuck, det eneste jeg kunne fokusere på til sidst, var den nål i øjeæblet D-: D-: D-: hahaha av av av… Samme følelse som folk, der får pillet deres negle af ved totur..

Der er lukket for kommentarer.