Treat Yo Self!

img_5594Indlægget er sponsoreret af GOODIEBOX

[Rabatkoden i dette indlæg er udløbet, men hvis man bytter den ud med koden “selvforkælelse” kan man i stedet få et ekstra produkt med fra Comme Deux til en værdi af 249 kr.]

Fans af Parks and Recreations vil nok genkende sloganet i overskriften, som (udover en upassende kærlighed til Chris Pratt) nok er noget af det bedste, jeg har taget med mig fra serien. Selvforkælelse. Det er vigtigt. Man skal huske at købe fødselsdagsgaver til sig selv. Man skal huske at ligge i badekarret en halv time længere end nødvendigt. Man skal huske at opmuntre sig selv med Ben & Jerry’s, når man har haft en rådden uge. Man skal kraftstejlme købe en stor, flot buket blomster til sit spisebord, når det eneste Tinder-mændene dur til, er “Oppe?”-beskeder klokken tre lørdag nat.

Og når man så lægger vigtigheden i selvforkælelse sammen med glæden ved at spare store mængder penge på kvalitetsvarer, så lander vi hurtigt omkring et koncept, der med stor sandsynlighed er kreeret specifikt til mig og mine sjælefrænder:

GOODIEBOX.

Vi snakker selvforkælelse på abonnement. En pris hvor alle kan være med. Produkter til langt større værdi, end man betaler for. Det lyder lidt næsten scam-agtigt – som de der kædebreve i 90’erne, der lovede gratis Bonbon-poser – men jeg lover, den er god nok. Jeg har tjekket… Grundigt! Kort og godt funker det sådan her: Hver måned dukker der en Goodiebox op med posten og gør din dag væsentligt bedre. (Come on, gaver gør alle glade!) Den koster 169 kroner inklusiv fragt. 169 kroner er to drinks på en halvdyr club på Gammel Strand, så selv SU-budgetter kan være med. Det er forskelligt fra måned til måned, hvad boksen indeholder, men det er altid lige i øjet til ‘treat yo self’-mantraet. Hver boks har et tema, som fx Festival Fever og Summer Fling, der udkom henover sommeren. (Lur på indholdet af tidligere bokse her).

Boksen, jeg viser frem her, er den nuværende, der går under navnet “Look Good Feel Better”. Det gør den, fordi den er opkaldt efter foreningen af samme navn, som er en humanitær organisation, der fokuserer på at forkæle kræftramte kvinder. Al overskud fra salget af denne boks går ligeledes til foreningen, så der er med andre ord tale om en win/win og forkælelse hele vejen rundt.

img_5597 img_5601Hver boks kommer med en indlægsseddel, der forklarer, hvad de forskellige produkter er og evt hvordan de bruges. Look Good Feel Better-boksen indeholder følgende:

Nivea Daily Essentials Sensitive Day Creme. (Jeg glæder mig til at prøve den her. Kh hende hvis hud svier, når hun græder til en Disney-film.)

L’Oreal Infaillible Les Accesoires Makeup Brush – den specifikke børste varierer fra boks til boks.  (Contour on fleek, bitches!)

Vichy Pureté Thermale Cleansing Gel. (Jeg har svoret til den grønne af slagsen siden 2012(!), så jeg er dødspændt på, hvad den blå kan.)

MaxFactor Masterpiece Max Mascara. (Jeg har brugt den lilla fra L’Oreal trofast længe nu, men den udtørrer simpelthen så hurtigt, hvilket er jævt sucky, når den er lidt smådyr, så jeg er klar på at give den her en chance.)

Elisabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant. (Det må næsten siges at være boksens pièce de résistance. Et moderne kultprodukt, som jeg satser på skal redde alle aspekter af min tørre vinterhud i år. Går du i Matas, koster den her creme alene 300 kroner. Hele boksen koster 169 kroner. Såeh, jarh.)

img_5580

Det praktiske:

Du får din Goodiebox tilsendt månedligt, altid i en badass kvalikasse med silkepapir og ubrudt segl for ligesom at forstærke selvforkælelsesfølelsen. Der er ingen bindingsperiode, så hvis budgettet en måned er ekstra stramt, eller du tager et halvt år til Tanzania, kan du altid opsige abonnementet igen. Hvis man en måned synes ens Goodiebox er ekstra bomb, kan man snildt lige stikke kundeservice et kald og bestille en ekstra til sin mor, sin bedste veninde… eller sig selv. 😉

Og det bedste af det bedste: Nu har jeg hele indlægget bralret op omkring, at boksen kun koster 169 kroner, ikke? Well, special price for you, som de rare sælger på det gule marked i Bangkok siger. Jeg har nemlig scoret jer en eksklusiv kode, så I kan spare 20% ekstra på Look Good Feel Better-boksen. Koden hedder Miriam20 og gælder frem til d. 16. oktober, hvor den næste boks udkommer. Med andre ord kommer prisen helt ned på 135 kroner inklusiv fragt, hvilket må siges at være ganske pænt taget i betragtning, at produkterne er 555kr værd(!).

Er du stadig i tvivl, så husk de tre gyldne argumenter: 1) Du støtter et godt formål. 2) Der er 20% ekstra rabat på en i forvejen latterligt god deal. 3) TREAT YO SELF!

Hvor signer man op? Det gør man lige her. 😀

giphy

Kommentarer (28)

Der er lukket for kommentarer.