Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #303

img_04381. Det viser sig, at hvis man bruger et viskestykke til at tage en brandvarm bageplade ud af ovnen og så ikke adskiller de to ting fra hinanden, så kan man faktisk godt brænde stoffet godt og grundigt. RIP, verdens grimmeste viskestykke, jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra.

2. I dag vågnede jeg kl. 11 og var nødt til at tage en lur kl. 13. Jarh.

3. Der er nu fire dage, til jeg rejser, og jeg har lige præcis booket ét hotelværelse indtil videre. Heldigvis er det det første.

4. Er til gengæld så småt ved at have styr på, hvad jeg har tænkt mig at pakke af tøj: Nattøj, undertøj, tre kjoler og noget vaskepulver. Resten af kuffertpladsen er reserveret til shopping.

5. To af kjolerne er desuden nye. For lige pludselig var dem i mit skab ikke gode nok. Jeg er logisk på den måde.

6. Har en genial plan om at sende mig selv et par pakker derovre fra (altså hjem til Danmark), fordi folk, der kender mig, ved at jeg skal hamstre dødeligt usunde morgenmadsprodukter, og de fylder simpelthen for meget til at kunne være i en kuffert!

7. Frank kan i øvrigt virkelig mærke, at der er noget under opsejling og skifter mellem at gemme sig under sengen og nægte at forlade min side.

8. I går opdagede jeg, at en mand, jeg har matchet med på Tinder og derefter prompte slettet, fordi hans indgangsreplik var “Hva sååååå lækkere, hygger du?”, træner i mit fitnesscenter. Fedt. (Der var fem å’er i ‘så’. Jeg talte).

9. Der kom en grim, grim regning med posten, som jeg overhovedet ikke kunne genkende. Det var først efter, jeg var gået grundigt i panik, at det gik op for mig, den faktisk var til min nabo. Posten havde smidt den i den forkerte postkasse.

10. Overhovedet slet heller ikke pinligt at smide brev plus voldeligt åbnet kuvert i den rigtige postkasse med en seddel om, at jeg ved en fejl var kommet til at åbne brevet en anelse. Der er ingen tape i verden, der ville kunne samle den kuvert igen. Jeg er ikke en elegant brevåbner.

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.