Jeg er jo Bridget Jones #303

img_04381. Det viser sig, at hvis man bruger et viskestykke til at tage en brandvarm bageplade ud af ovnen og så ikke adskiller de to ting fra hinanden, så kan man faktisk godt brænde stoffet godt og grundigt. RIP, verdens grimmeste viskestykke, jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra.

2. I dag vågnede jeg kl. 11 og var nødt til at tage en lur kl. 13. Jarh.

3. Der er nu fire dage, til jeg rejser, og jeg har lige præcis booket ét hotelværelse indtil videre. Heldigvis er det det første.

4. Er til gengæld så småt ved at have styr på, hvad jeg har tænkt mig at pakke af tøj: Nattøj, undertøj, tre kjoler og noget vaskepulver. Resten af kuffertpladsen er reserveret til shopping.

5. To af kjolerne er desuden nye. For lige pludselig var dem i mit skab ikke gode nok. Jeg er logisk på den måde.

6. Har en genial plan om at sende mig selv et par pakker derovre fra (altså hjem til Danmark), fordi folk, der kender mig, ved at jeg skal hamstre dødeligt usunde morgenmadsprodukter, og de fylder simpelthen for meget til at kunne være i en kuffert!

7. Frank kan i øvrigt virkelig mærke, at der er noget under opsejling og skifter mellem at gemme sig under sengen og nægte at forlade min side.

8. I går opdagede jeg, at en mand, jeg har matchet med på Tinder og derefter prompte slettet, fordi hans indgangsreplik var “Hva sååååå lækkere, hygger du?”, træner i mit fitnesscenter. Fedt. (Der var fem å’er i ‘så’. Jeg talte).

9. Der kom en grim, grim regning med posten, som jeg overhovedet ikke kunne genkende. Det var først efter, jeg var gået grundigt i panik, at det gik op for mig, den faktisk var til min nabo. Posten havde smidt den i den forkerte postkasse.

10. Overhovedet slet heller ikke pinligt at smide brev plus voldeligt åbnet kuvert i den rigtige postkasse med en seddel om, at jeg ved en fejl var kommet til at åbne brevet en anelse. Der er ingen tape i verden, der ville kunne samle den kuvert igen. Jeg er ikke en elegant brevåbner.

Kommentarer (25)

 • Åh gud den med brevet.. Jeg var ude for det samme da jeg boede i ungdomsbolig, fik et brev fra SU om at jeg altså lige skyldte dem godt 300.000 og jeg altså snart skulle til at betale af på det…… og der sad jeg og vidste mit SU lån var på MAX 20.000 på det tidspunkt… Der var jeg også lidt i panik i cirka 10 minutter, til det gik op for mig det var til overboen.. Det er bare pinligt så noget 🙁

 • Du SKAL købe cinnamon toast crunch. Det er iden tvivl det lækreste morgenmadsprodukt ever!!! …. og sikkert også det usundeste. Men nuj😁

 • Haha, håber ikke kufferten får for mange tæsk i flykabinen og alt er blevet til miniature pifpafpuf, som eksploderer i uskøn e-nummer regnbue, udover hele KBH, når du hjemvender :p

  – A

 • Overvej lige, om det ikke bedre kan betale sig at betale for overvægt/ekstra taske, fremfor at sende noget hjem. Mener jeg gav 15$ pr. Kilo jeg havde i overvægt, hjem fra NY. (Godt nok en del pr siden, men stadig 😊)

 • Jeg fik en gang fejlleveret et brev fra RKI. Gik så meget i panik, at jeg bogstaveligt flåede det op. Konvolutten blev ødelagt, brevet blev i processen revet midt over. Så opdagede jeg det var til en fraflyttet nabo. Man skal aflevere sådanne fejlomdelte breve på posthuset, det kunne jeg bare slet ikke få mig selv til. Det lignede brevet havde været gennem en kødhakker 🙄

 • Pas på med told ift. at sende pakker usa-dk. Måske ved at booke en ekstra kuffert på hjemturen kan du spare penge (og have en undskyldning for at købe en kuffert).

  • Gebyrerne på ekstra kufferter er vanvittige! Så kan det bedre svare sig med posten – i hvert fald med de lette ting. Toldtjek er ikke så slem på private pakker. 🙂

 • Det eneste jeg ser, når jeg ser på dit billede af det brændte viskestykke, er et par virkelig klamme underbukser 😳😂
  Har nok været for længe i lortebleernes land 😖

 • Jeg pakker altid noget slidt tøj i min USA kuffert. Så kan det lige blive brugt en enkelt gang og så ryger det ud og erstattes af nyindkøbt tøj. Bare et lille tip der giver plads til mere shopping😏

 • Pakkede alt mit tøj i håndbagagen sidst jeg var i NY, så havde jeg en hel kuffert til shopping på hjemvejen 👍

  • Det var også min plan, men desværre er den håndbagage på min hjemflyvning kun en håndtaske – ikke den sædvanlige kuffert. 🙁

 • Hvis du skal op og besøge Ben&Jerry’s factory i Vermont, så bo i byen Burlington – har lige været der, og der er suuuper hyggeligt!!

Der er lukket for kommentarer.