Hvad Google ville afsløre om mig efter min død…

img_0395(Vilde nok øjenbryn på det her billede, i øvrigt). Google overvåger os nøje. Nogle gange tænker jeg, at min aktivitet derinde ikke er så underlig. Faktisk snarere helt normal. Og så i dag besluttede jeg mig at tjekke efter. I tilfælde af at jeg skulle dø, og nogen selvfølgelig ville arbejde på en relevant mindetale. Intet siger vel mere om os end vores aktivitet på Google? Og potentielt også Facebook, Instagram og Pornhub, men lad nu det ligge. Her er nogle highlights fra min Google:

Seached for: eulogi. Lige præcis til dette indlæg. Jeg havde håbet, at ‘eulogy’ også var et ord på dansk, og det er det, men det betyder vist ikke helt det samme som på engelsk, så jeg endte med ‘mindetale’ i stedet.

Visited: Gay Guys Explain Tampons. Det var en video, og den var relativt underholdende, faktisk.

Visited: Lolland, Wikipedia, den frie encyklopædi. Jeg prøvede at finde ud af, om folk fra Lolland hedder lolliker eller lollændere. Det viser sig, at sidstnævnte mest er noget, de bliver kaldt af folk fra Falster, og det hader de lidt falstringene for.

Defined: Red meat. Så en dame på YouTube blive meget vred, fordi hun spiste kylling uden at vide det og altså ikke spiste “red meat”! Var nødt til lige at google mig frem til, om det var hende eller mig, der grundlæggende havde misforstået noget. Det var hende.

Visited: Road Trip Playlist Summer 2017 – Refinery 21. Jeg leder efter roadtripmusik i disse dage, og det er overraskende svært, fordi de fleste medier tilsyneladende mener, at roadtripmusik skal handle om at være ude at køre. Nej nej. Det skal bare være skrålemusik.

Searched for: potoo. Dagen hvor jeg blev bekendt med verdens måske mærkeligste fugl.

VisitedHusker du Hannibal fra ‘Hannibal og Jerry’? Sådan ser han ud i dag. Jeg hader clickbait lige så meget, som jeg hader min egen nysgerrighed.

Searched for: The Kooples. Jeg troede, det var en film. Det viste sig at være et tøjmærke?

Searched for: Scabies. Jeg troede, det var den amerikanske udgave af “pigelus”. Det viste sig at være fnat. Og jeg skulle ikke have klikket på fanen, der viste mig billeder.

Searched for: Crazy Ex Girlfriend. Det er en serie. Jeg var ikke bange for, at der ville dukke et billede op af mig eller noget.

Jeg ønsker mindetaleholderen rigtig meget held og lykke og vil anbefale at tale om bloggen og Frank i stedet.

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.