New Love: Jeg gjorde det sgu alligevel…

Såeh, jeg gik jo og brokkede mig over, at jeg var fattig. Og det var jeg også. Meget endda. Men noget af det var alligevel min skyld og ikke på grund af Frank og hans grumme dyr(e)lægeregning. Der var nemlig engang, hvor jeg fortalte jer om noget dejligt, som var sat ned til ingen penge. Og hvor trist jeg var over, at jeg alligevel ikke havde råd til dem.

Det kommer måske nok ikke som den store overraskelse for nogen, at jeg endte med at give pokker i økonomien og købe dem alligevel. Og selvom jeg nu er fattigere end nogensinde og spiser virkelig meget pasta, så fortryder jeg intet!

Mød mine Brian Atwood Tronchetto. Jeg får ondt i fødderne bare af at tage dem på, og jeg elsker dem allerede!

Kommentarer (7)

 • Årh ha, det typiske kvinde trick 😉 Eller… Haha, jeg gør præcis det samme, sukker over ikke at have råd, køber lortet alligevel og beder inderligt til at min bankherre ikke vil ringe – circle of a shopaholics life (:

  Men fine er de, dine nye sko! Men av for den, hvor vil jeg ikke kunne gå i dem.

 • Du har eddermanme fortjænt det, Miriam !! Du kører så fantastisk en blog så det er da kun rimeligt 😉 Tillykke med dem !!

 • Ej, de er da for lækre. Tak for dit tip for jeg gjorde det samme som dig. Har slet ikke råd… Min bank mand eller rettere min mand bliver ikke glad for at der ryger endnu et par til fødderne. Endda et par sko, som han vil betegne som helt upraktiske. Det er høje sandaler med 12 cm hæl, det er slet ikke fodtøj til den kommende tid. But I dont care. De er så fine. Nu håber jeg bare de passer…:-D

  Dine nye sko ser fine ud og synes ikke de ser ubehagelig ud at have på.

  /Chau
  http://www.thetiger.dk

Der er lukket for kommentarer.