New Love: Manolo Blahnik ‘Sedaraby’ Slingbacks

p2151057

Det er så dumt at have en blog, når den essentielt bliver brugt til at dokumentere, hvor lidt rygrad man har. Lige for tiden er det en fin blanding af mig, der insisterer på, at jeg ikke må bruge penge og mig, der bruger penge alligevel. Men nogen made me an offer I couldn’t refuse på vaskeægte Godfather-maner, og det vil jeg næppe støde ind i igen lige med det samme. Så jeg slog til.

Det er mine første Manolo Blahniks. Og sådan et par har været på min sko-bucket list, siden jeg for efterhånden mange år siden stiftede bekendtskab med Carrie & the gang. Æstetikken er faktisk en anelse ‘pænere’ end, hvad jeg normalt er til, men når det kommer til designersko, er de for mig ikke bare sko, men også lidt små kunstværker. Og de her har manglet i min samling.

Jeg er dødglad for dem. Mød ‘Sedaraby’.

p2151077p2151081p2151083

Kommentarer (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.