New Love: Manolo Blahnik ‘Sedaraby’ Slingbacks

p2151057

Det er så dumt at have en blog, når den essentielt bliver brugt til at dokumentere, hvor lidt rygrad man har. Lige for tiden er det en fin blanding af mig, der insisterer på, at jeg ikke må bruge penge og mig, der bruger penge alligevel. Men nogen made me an offer I couldn’t refuse på vaskeægte Godfather-maner, og det vil jeg næppe støde ind i igen lige med det samme. Så jeg slog til.

Det er mine første Manolo Blahniks. Og sådan et par har været på min sko-bucket list, siden jeg for efterhånden mange år siden stiftede bekendtskab med Carrie & the gang. Æstetikken er faktisk en anelse ‘pænere’ end, hvad jeg normalt er til, men når det kommer til designersko, er de for mig ikke bare sko, men også lidt små kunstværker. Og de her har manglet i min samling.

Jeg er dødglad for dem. Mød ‘Sedaraby’.

p2151077p2151081p2151083

Kommentarer (20)

 • Hej Miriam.

  Jeg kan af en eller anden mystisk årsag ikke se billeder på dine blogindlæg. Kan heller ikke se billeder på nogle andre blogs der er hostet af bloggersdelight… Jeg læser med fra Safari på Mac. Ved ikke om der er andre som har samme problem?
  Er ellers nysgerrig efter at se dine (helt sikkert super lækre) Manolo’s 😉

  • Hej Lisbeth – du er desværre ikke den eneste. Jeg har kontakte tech for at se, om de kan løs problemet.

 • Sikke en lækker farve <3
  Jeg har dem i en lysere blå med fuld fuld hæl, og jeg er ikke en gang gift, de er bare pææææne.
  Må man spørge hvor man får den slags "Godfather" tilbud?? Hvilken Don skylder du nu din førstefødte? ha ha.

  • Jeg hapsede dem i en second hand luksus-gruppe på Facebook, hvor sælger bare ville af med dem, fordi hun havde fucket sin ankel op, og derfor ikke kunne gå med dem mere. Og så fik jeg dem selvfølgelig lige autentificeret, før jeg slog til, men det var et eddergodt køb!

 • Årh, de minder mig, om de sko Carrie får stjålet til en fest. Hendes sko er sølvfarvet og uden sling back selvfølgelig, but still 😍😍

  • Det er nok lige lidt meget at smide et indlæg mere op med dem, men de kommer nok på vej lejlighed. 😀

  • Det var da en glimrende idé! Jeg skulle lige til at skrive, at jeg havde lavet sådan et, men så søgte jeg indlægget frem, og det er så fra 2013… Så der er sket lidt siden! 😀

 • Fordelen ved (svinedyre) designersko er, at de kan sælges igen uden det store tab, hvis man pludselig står og er helt på røven. Eller har en absurd stor dyrlægeregning at betale …

  På den måde er de faktisk en virkelig god investering

  Tillykke med købet

  • Stilletter er svære at sælge videre, når man først har brugt dem, synes jeg. Der går det nemmere med tasker. 😀

Der er lukket for kommentarer.