Kommentarer (21)

 • Ift. natamning og snorken; da min mand mente, vores søn da efterhånden sov igennem, gav jeg ham et albuestød, hver gang jeg var vågen for at amme.

 • Min snorkende mand får jævnligt albuer, mens jeg ammer. Også nogen gange hvis jeg synes, han trækker vejret lidt for tungt!

  • Jeg gør det samme. Seriøst, skal høre på hans snorken, for ikke at nævne stønnen HVER gang han vender sig i sengen!

   Kan huske en morgen han beklagede sig over at være øm i siden og mente han havde ligget forkert. Var ikke blank for at tage den på min kappe!

 • Dig som elsker din søn, men ikke livet som mor.. lige præcis dét der ,er jeg bange, for vil ske og har derfor sagt nej tak til børn… 😬
  Jeg bryder mig ikke om børn, og selvom alle mener, det er noget andet med ens egne, ville jeg være ræd for at fortryde på trods af, at jeg ville elske barnet. Føler med dig!!!

  • Jeg tror måske, at det var min hemmelighed. Mindes i hvert fald at have skrevet noget lignende. Well, den var skrevet efter to dage med manglende søvn. I dag har min søn lært at dreje rundt om sig selv og morlivet er awesome. Søvnunderskud kan tvære mange ud 😁

  • Længslen efter frihed og uafhængighed skal man ikke skamme sig over. Det er et stort identitetsskifte at få børn, både emotionelt og praktisk. Jeg har ikke selv børn og skal heller ikke have det, men jeg bemærker, at flere af mine venners børns bedsteforældre – til mine venners udelte utilfredshed og skuffelse, selvfølgelig – udviser en kun meget beskeden interesse for børnebørnene. Jeg forstår godt skuffelsen, men jeg forstår også godt (bedste)forældrene. De vil da nyde deres liv, frie for ansvar.

   • Det var min hemmelighed.. 🙂
    Min søn er 3 måneder, og det går heldigvis bedre end de første uger hvor jeg græd dagligt. Men der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker tilbage på, og savner mit gamle liv. Jeg savner min frihed, mine venner, min kæreste og jeg som par og MIG!
    Jeg ville ikke gøre det om hvis jeg fik muligheden… Men… Jeg ville ønske jeg havde vidst hvilken stor følelsesmæssig omvæltning det ville være 🙂

    • M, så havde heg nok ikke modet til at sende alligevel 😁 Udfyldte formularen med sådan cirka det samme, men har nok fortrudt. Trust me, det bliver bedre! Især ved 1 års alderen, her i hvert fald. Kunne jeg være gravid, føde og få barnet ved 10-12 måneders alderen, havde jeg gjort det, omend der stadig er kriser.

 • I hear you on bumseprikkeri i H&M! – og alle mulige andre prøverum for den sags skyld.. Det er SÅ tilfredsstillende! Bagsiden er bare, at jeg altid er rød og hævet i ansigtet, hvilket resulterer i forsøg på at lave houdinien på vejen ud derfra igen.

 • Jeg er også helt med på den med amning og en snorkende mand, og det bliver kun værre, hvis han dagen efter klager over, at han er træt …

 • Dig med billetter til Østrig. Jeg har en ting at sige – der er også noget der hedder Sydney i Nova Scotia i Canada. Der findes også ret billige billetter dertil 😬

  • Så er jeg i det mindste ikke alene om den følelse 🙂
   Jeg har brugt lang tid på at acceptere at det er sådan jeg har det. Men i bund og grund er der jo ikke noget at sige til det. Man “opgiver” hele sin egen identitet for en stund, for det her lille menneske. Det er barsk 🙂

   • Også mig. Jeg elsker min datter over alt på jorden, men jeg plejede at bo i London, med frihed og fart på… Hold kæft hvor jeg savner det når jeg står med en skrigende unge i Netto og ved at dagens højdepunkt er når jeg sidder og ser ligegyldigt tv i fjernsynet efter hun er faldet i søvn…

 • Årha den med amning! Tror den går igen i alle hjem med et spædbarn. Min kæreste var meget stolt og følte han fortjente en medalje, da han gav vores søn flaske kl 5.30 (hans vækkeur ringer kl 6), for så havde han jo taget ham og ladet mig sove, og fortjente dermed mindst to lure og at det var min tur til at få knægten til at sove igen.. Måske han fik en sko i hovedet, for hvem havde taget ham kl 1 og 3, da snorketræet var i koma?! Argh

 • Ikke for at forklejne hemmelighed #4, men som homo fik jeg altså både mit første kys og første gang analsex den samme dag

 • Jeg elsker at læse kommentarerne ang. Amning og irriterende mænd. Så ved jeg da i det mindste, at det ikke er mig, der er helt ved siden af. En gang i mellem må han godt hoppe ud af vinduet. Særligt når han siger “i nat har X ikke været særlig vågen, vel?”, og jeg har været oppe et sted mellem 5-8 gange.. arg!

Der er lukket for kommentarer.