Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Projekt Hår: En update

new-hair-definitely-do-care0Jeg føler lidt, jeg skylder en rigtig update på det store hårprojekt. (Det bliver et meget sindsoprivende indlæg, det her. Ryd forsiden! Ingen taler om Trump længere, det handler alt sammen om Miriams hår!) Idéen var jo, at jeg, når jeg havde afleveret speciale, skulle gå amok med belønningslisten. I realiteten måtte jeg sørgmodigt erkende, at man ikke bliver rig, bare fordi man bliver færdig på uni, og på den måde er det indtil videre lykkedes mig at opnå lige præcis nul punkter på listen. Et halvt, hvis man tæller mine Louboutin’er.

Håret var nok det, jeg allerhelst ville. Det er flere år siden, jeg sidst var hos frisøren, og jeg er faktisk nået dertil, hvor jeg næsten synes, det er pinligt at have løst hår, fordi spidserne er så tynde og tjavsede. Derudover er der sket det, at jeg med få dages mellemrum midt i december skal to ting, der involverer kameraer, så nu går den altså ikke længere. Jeg er nødt til at smutte forbi en frisør.

Det med den drastiske farveændring er jeg midlertidigt gået væk fra igen. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men dels er det virkelig dyrt at blive farvet, og dels ville det være topsurt at have farvet sit hår en vild farve op til de store dage og så ende med at hade resultatet. Jeg er en tøs. Det tør jeg ikke. Ikke lige nu i hvert fald.

Jeg tror nok, jeg har fundet en frisør, jeg er tryg ved. Det er virkelig op ad bakke, når man har hår som mit, fordi krøller ikke kan klippes som glat hår. Eller det kan godt, men det skal det ikke. Så ender man med at forlade en hundedyr frisør med tårer i øjnene og skynde sig at få proppet den resterende hårpragt op i en knold. Der har jeg været. Jeg kan totalt relatere til de der piger i America’s Next Top Model, der begynder at tude, når de får at vide, at de skal være halvskaldede…

Jeg skal selvfølgelig nok være Den Gode Blogger og lave før/efter-billeder, når vi engang når dertil – så krydser jeg bare fingre for, at efter-billedet ikke rent faktisk er værre…! 😀

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.