American Music Awards 2016 ifølge Miriam

fghjkllEndnu et awardshow, endnu en rød løber. Og endnu en omgang outfits værd at kommentere! Selv Chrissy Teigen syntes denne gang, at hendes slids var for høj, så hun besluttede sig for at forsøge at begrænse den med en sikkerhedsnål. Det virkede ikke. Ciaras kjole giver mig bare virkelig meget lyst til cupcakes…

jhjkKeke Palmer og Bebe Rexha aka J.Lo.: The early years.

jhjnbnhjkVi har været igennem det her før, Lauren Giraldo. En badedragt holder ikke op med at være en badedragt, bare fordi man giver den et tylslæb. Jeg er på mange måder taknemmelig for Jeannie Mais kjole, fordi den giver mig muligheden for helt bogstaveligt at bruge udtrykket “en mosaik af hæslighed”. Ens outfit bør aldrig ligne resultatet af en midaldrende, nordjysk kvindes hobbyprojekt.

fghjklaeTo gange dagen derpå: Taraji P. Henson nåede ikke hjem efter sin walk of shame og ses derfor her i sin scorings skjorte – dog heldigvis stadig iført sit pæneste undertøj. Både Bella Thornes outfit og hendes posering tyder på, at hun stadig er en lille smule bagstiv efter en vild fest. Hun har ikke engang vasket brækket ud af håret.

fghjkllkjhDer skal i forvejen meget lidt til med sort/hvide pelse, før man tager sig selv i at gå og nynne “Cruella de Vil”, og når man så lægger Janelle Monáes hår oveni, så er det noget nær umuligt at lade være. Heidi Klum: Du er nødt til at stoppe nu. Det er ikke sjovt længere.

 

Billeder herfra.

Kommentarer (22)

 • Nu så jeg det ikke selv, men var der VIRKELIG ikke én eneste pæn kjole/outfit til det awardshow?! Hvor er de simpelthen så grimme og tamme de her outfits! Håber ikke, at det er det bedst du har fundet frem til os her… 🙈

  • Jo, der var et par stykker, der var meget fine, men pæne outfits er der så mange, der viser frem. Jeg synes, det er sjovere at kommentere på de andre. 🙂

   • Det har du helt ret i. Det var også mere en generel kommentar, fordi ovenstående virkelig ikke er flotte….

 • Jeg synes, du er lidt streng. Jeg ville ikke synes, det var sjovt, hvis du skrev sådan om noget, jeg havde haft på 🙂 Hvorfor ikke sætte fokus på dem, der klædte sig pænt i stedet?

  • Der er en lang tradition for rød løber-snak af den her type, og synes man ikke, det er sjovt, så er det helt fair, men vælger man at iføre sig statement-tøj på den her måde, når man er i den position, man er i, så er det også forventeligt, at folk taler om det. Sådan er mode. Det er til for at blive talt om, og det er hele grunden til en rød løber. Jeg går ikke hen til personerne og siger, de har grimt tøj på eller fortæller dem, at de ikke må have det på. Det er smag og behag, og hvis de ELSKER deres outfits, så kan de jo være ligeglade med min holdning. Der er masser af mennesker, der fokuserer på det pæne ved de røde løbere. Jeg synes, det er mere interessant at fokusere på det sjove. Eller det jeg ser noget sjovt i. Hvis man synes, det er over grænsen, så skal man endelig springe disse indlæg over, men jeg synes, det er at være meget oversensitiv, når indlægget tydeligvis er skrevet i en humoristisk frem for ondskabsfuld tone. Man kan godt være uenige i en persons tøjsmag og stadig have masser af respekt for dem. 🙂

  • Fordi det ikke er sjovt!!! Og helt ærligt; når man klæder sig ud i mosaik og badedragt, og stiller sig på en rød løber, så ber’ man lidt om det ik’?

 • De her indlæg er så absolut på min liste over yndlingsindlæg! Jeg krydser fingre for folk fortsat klæder sig skørt underligt på den røde løber 😀

Der er lukket for kommentarer.