American Music Awards 2016 ifølge Miriam

fghjkllEndnu et awardshow, endnu en rød løber. Og endnu en omgang outfits værd at kommentere! Selv Chrissy Teigen syntes denne gang, at hendes slids var for høj, så hun besluttede sig for at forsøge at begrænse den med en sikkerhedsnål. Det virkede ikke. Ciaras kjole giver mig bare virkelig meget lyst til cupcakes…

jhjkKeke Palmer og Bebe Rexha aka J.Lo.: The early years.

jhjnbnhjkVi har været igennem det her før, Lauren Giraldo. En badedragt holder ikke op med at være en badedragt, bare fordi man giver den et tylslæb. Jeg er på mange måder taknemmelig for Jeannie Mais kjole, fordi den giver mig muligheden for helt bogstaveligt at bruge udtrykket “en mosaik af hæslighed”. Ens outfit bør aldrig ligne resultatet af en midaldrende, nordjysk kvindes hobbyprojekt.

fghjklaeTo gange dagen derpå: Taraji P. Henson nåede ikke hjem efter sin walk of shame og ses derfor her i sin scorings skjorte – dog heldigvis stadig iført sit pæneste undertøj. Både Bella Thornes outfit og hendes posering tyder på, at hun stadig er en lille smule bagstiv efter en vild fest. Hun har ikke engang vasket brækket ud af håret.

fghjkllkjhDer skal i forvejen meget lidt til med sort/hvide pelse, før man tager sig selv i at gå og nynne “Cruella de Vil”, og når man så lægger Janelle Monáes hår oveni, så er det noget nær umuligt at lade være. Heidi Klum: Du er nødt til at stoppe nu. Det er ikke sjovt længere.

 

Billeder herfra.

Comments (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.