Jeg er jo Bridget Jones #256

giphy-11. Jeg har nu i tre dage fantaseret om citronfromage, fordi der var en, der postede et billede af det på instagram… Jeg kan slet ikke lide citronfromage.

(2. Den første, der foreslår, at jeg er gravid, får en flad. Jeg har allerede paranoia på efter Alexandras læsere nærmest fik hende overbevist om, at hun var det.)

3. Apropos instagram (@miriampoulsen), så bliver det bare aldrig min spidskompetence. Lige nu er der følgerflugt igen. Hvorfor? Fordi jeg ikke kan holde min juleentusiasme for mig selv. Undskyld!

4. Var ved at hænge tøj op, da jeg ud af vinduet så min veninde lufte sin hund nede på gaden. Åbnede selvfølgelig altandøren og råbte hej. Det var ikke min veninde.

5. Forleden tog jeg mig selv i at bliver fornærmet på jeres vegne, da en blogger kaldte sine læsere for “verdens bedste”. Stolthed er en mærkelig ting.

6. Der er kommet en ny dato for retssagen mod ham der douchen, der for efterhånden virkelig lang tid siden snød mig for en iPhone. Den ligger 4. januar. Så meget for min forlængede nytårsferie i Jylland.

7. Der er fem dage til de nye Gilmore Girls-afsnit, og jeg glæder mig så meget, at jeg er begyndt at drømme om dem om natten.

8. Jeg bor på anden sal. I nat holdt min nabo, der bor i stuen i en helt anden opgang, så højlydt en fest, at jeg kunne mærke bassen i gulvet. Hallo, jeg flyttede til Østerbro for at slippe for den slags ungdomslarm!

9. …Fuck mand. Jeg er blevet Fru Olsen. (Alternativt Schmidt.)

10. Fortalte min søster, at man fik en ekstra bankoplade, hvis man dukkede op til mit julehyggeevent i en ugly Christmas sweater.
Hende: “Hvem ejer overhovedet sådan en?”
Mig: “Jeg har tre.”

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.