Kom til julehygge med mig og Roccamore!

3de2ffdb-93a2-4579-a4c5-2bb92db6dca4Indlægget er sponsoreret af Roccamore.

Det er liiiige ved at være tilladt at fejre julen, og det skal fejres! Tirsdag d. 29/11 kl. 16.30 (plus/minus) vil Roccamore og jeg derfor gerne invitere til julehygge på Nørrebro med alt det allerfineste fra højtiden. Der bliver noget med gløgg og kulhydrater. Der bliver mulighed for at se og prøve alle de fine sko – og evt. gøre brug af sin rabatkode. Og så bliver der julebanko. Oh yes. Ingen julehygge uden gaver, og der er blevet sponsoreret nogle eddergode af slagsen, kan jeg godt garantere! Derudover vil man også kunne vinde procenter på Roccamore, som man kan lægge OVEN i sin allerede eksisterende rabatkode, og måske udlodder vi sågar et par helt valgfri sko. 😉

Eventet er totalt i min ånd, så det bliver helt nede på jorden. Der bliver nok ikke så meget fancyhed, men der bliver masser af hygge. Og sikkert noget ‘Last Christmas’ ud af højtalerne. Alle får selvfølgelig en bankoplade for at dukke op, men kommer man i en ugly Christmas sweater, bliver man belønnet med en ekstra, ‘cus that’s how I roll. 😀

Man kan deltage alene eller tage en veninde i hånden, og tilmelding sker lige her. Vi har plads til i alt 75. (EDIT: De 75 pladser er nu booket, men det er stadig muligt at skrive sig på ventelisten. Der plejer altid at være nogle stykker, der falder fra.) Der bliver ikke et Facebook-event eller sådan noget, for hvis I nogensinde har prøvet at lege med sådan et, vil I vide, at folk er pisseupålidelige, og eftersom vi har begrænset plads, ville det være pænt nederen, hvis vi havde lukket af for tilmeldinger, fordi der var fuldt booket, og halvdelen så valgte ikke at dukke op. Derfor: Tilmeld jer endelig! – Men gør det helst kun, hvis I rent faktisk har lyst og mulighed for at komme, for ellers skal jeg æde et par kilo pebernødder selv, og det er måske lige optimistisk nok.

Jeg GLÆDER mig helt åndssvagt! Og nu vil jeg google “banko lingo”, så jeg kan nå at få styr på den helt rigtige bankoslang i tide. Vi ses! 😀

Kommentarer (58)

 • Det her arrangement er til dato verdens bedste idé! Yndlingssko, julekalorier, Miriam og banko.
  Desværre er der en konto med røde tal, en bro der skulle krydses og en aftenvagt som ville være umulig at bytte.
  Jeg håber, at du får kæmpe opbakning på dette arrangement. It’s more than brilliant!
  Jeg vil i stedet drømme med fra din Snapchat, når du fremviser alle deres sko. Imens vil rabatkoden fra tidligere varme på min mail indtil næste år, hvor jeg har lovet mig et par af deres sko.
  Lige nu hader jeg at være en fynsk, fattig sygeplejerske, som tog en aftenvagt for en kollega.
  Du er vild Miriam. Keep up the good work!

  • Jeg glæder mig også helt sygt, men jeg ved godt, det nok ikke er alle, der kan komme grundet afstand og så’n. Vi satser på en Danmarksturné en dag!

 • YES! FEDESTE EVENT NOGENSINDE! Jeg har dog forgæves forsøgt at signe mig selv og en veninde op gentagne gange nu, men jeg kan ikke få lov at skrive svar på spørgsmålene nogen steder? 🙁 Der er ligesom ikke noget felt at markere til at skrive i, og hvis jeg bare forsøger at skrive (uden at markere noget), så rykker den bare videre i spørgsmålene… Ih, vil så gerne med!

  • Der har været megabøvl med formularen, så jeg har linket til den eksternt nu. Det burde forhåbentlig virke!

 • Øv hvor er det nedern at bo på Fyn pt.. Jeg stemmer for, at du tager rundt i hele landet og laver lignende events! Jeg lover, at jeg tropper op i mit rensdyr-onesuit så 😀

 • Jeg gad virkeligt rigtigt meget godt. Men jeg er faktisk lidt stor-fods-fornærmet.

  Jeg har endnu ikke fundet et eneste par Roccamore i str. 42! Det er alletiders mest sko-nederen forbandelse at ligge en str udenfor “standard dame fod” – og jeg ville sådan ønske at jeg kunne få et par pæne, behagelige sko… i min str.

  • Du skal ikke skyde skylden på Roccamore, du skal skyde skylden på italienerne. Skoene bliver nemlig håndlavet dernede, og deres udstyr er simpelthen ikke lavet til at kunne lave større sko en end str. 41. Det er en helt generelt problem. Lorte-italienere!

  • Du er ikke den eneste….. Jeg bruger str 43 og har fuldstændigt opgivet at finde “pæne” sko i min str 🙁 Gad vide hvor svært det er at finde en skofrabikant der kan lave sko i større end 41?? Men tænker det er svært siden det ikke er blevet gjort.

   • Jeg sværger til Gabor når det kommer til støvler og støvletter (fås bl.a. hos Zalando), og ellers har Marina Ferranti (Brandos – og mærket er for øvrigt italiensk *host*) og Anna Volodia (Sarenza) ift. højhælede/pumps fungeret for mig.Lykkedes sågar at finde et par GULD Michael Kors hos Zalando – oh, the joy! Jeg mangler fortsat at teste Peter Kaiser fordi jeg synes de er liiige dyre nok.. Men de tre førnævnte sites har tit ET eller andet i str. 43 som man godt kan overveje.

    • Cecilie, nu taler jeg om standardudstyr. Som startupvirksomhed har man altså ikke råd til at begynde at fremstille specialvarer med det vuns.

     • Ah, jeg forstod det som om at “lorte-italienerne” slet ikke lavede str. 43 – og så gør det lidt nas, at str. 43 stadig anses som værende noget der skal bruges specialudstyr til, men der kommer heldigvis flere og flere sko (og mærker) til hele tiden 🙂

 • Har du photoshoppet Frank i det outfit? Jeg fandt et juleoutfit i Netto, men skyndte mig at lægge det tilbage på hylden ved tanken om, hvor bananas mine katte ville blive.

 • Jeg har slet ikke råd til et par roccamore, selv om de står højt, højt, højt på min ønskeseddel. Så jeg tropper selvfølgelig op med skyklapper på. Helt alene, så jeg håber vi er flere alene 😀

 • Feeeeedt arrangement. Jeg er på!
  Jeg har dog lige et lille teknisk/praktisk spørgsmål. Jeg har lige meldt mig til, og skrevet at jeg tager en veninde med. I bekræftelsen jeg fik på mail, stod der ikke noget om veninden, så skal hun også melde sig til, eller er vi begge tilmeldt nu?
  PS. Jeg glæder mig! Du er for nice Miriam!

 • ØV, kom til Jylland.. Tænker du burde holde et Randers-event 😉

  Drømte en nat jeg var til PR event og havde hørt du kom, og du dukkede aldrig op, var så skuffet, da jeg vågnede. Ville jo bare gerne snakke kattedame snak med dig! 😉

  • Det var godt nok også dårlig stil af drømme-mig! Jeg vil totalt gerne holde noget i Jylland, men det kræver lidt, at der er nogen, der gerne vil holde et event med mig! 😀

 • Wow det lyder hyggeligt, lige før jeg vil tage turen til København for at være med! Godt fundet på 😊

 • Ej hvor nice! Det skal da virkelig overvejes. Efter at have set et indlæg på en anden blog (nu har jeg selvfølgelig glemt hvilken) om, at et par højhælede roccamore støvler kunne bruges hele dagen, uden ondt i føderne, har jeg været lidt nysgerrig på deres sko 😀

 • Får man en bekræftelse på mail? Jeg har tilmeldt mig og er gået igennem men vil gerne være sikker på jeg er tilmeldt? Also.. jeg ved ikke hvornår jeg får fri endnu da jeg skal i praktik så hvis jeg er nødt til at melde afbud, sker det så til dig? Satser dog heftigt på at ha fri inden! Og glæder mig helt vildt!

  • Jeps, du burde få en mail, men du står i hvert fald på listen, kan jeg se. Og ja, du afmelder bare til mig, hvis det er – det ser ud til, at vi ender med en venteliste. Vildt nok! (Men jeg håber selvfølgelig, du kan komme!)

   • Jeg satser stærkt på at kunne komme! Men fedt, tak! Er det muligt at få adressen igen? Jeg fik nemlig ikke lige skrevet det ned. Shit jeg glæder mig!!

     • Tak Miriam! Det bliver de næste 10 ugers opturs ting! Okay juleaften også.. men ellers er min kalender faktisk lukket for aftaler grundet praktik men dig og det her event nægter jeg ikke at prioritere ind haha.

 • Kan vi ikke lige blive enige om at det er socialt acceptalbelt og total power women agtigt at komme alene til sådan noget her?
  Elsker sko, men jeg er flyttet til fra Jylland og kender ikke nogen at tage med endnu.

  • Der er bare lidt flere mennesker samlet på lidt mindre plads i København – og så er det her, de fleste firmaer holder til. Men hvis nogen beslutter sig for at planlægge et event i Jylland, så dukker jeg gerne op!

  • Der er ikke noget, der er no-go, men hun vil måske stikke lidt ud i forhold til den øvrige målgruppe, så det skal hun om ikke andet være forberedt på. 😀

 • Juhu, har lige tilmeldt mig og en veninde. Det bliver så godt! Det kommer til at koste en forelæsning, men altså … man må jo prioritere her i livet, ik.

  • Skidegodt – men vær lige obs på, at der pt er venteliste, så I er desværre ikke garanteret en plads.

 • Kunne du ikke også lige lave sådan et arrangement på Djursland?! Jeg er så misundelig! 🎅🏼🎄🎁👠👠👠👠👠👠

 • Hej Miriam
  Jeg har tilmeldt mig og en veninde, men er desværre forhindret i at komme. Hvor afmelder jeg mig helle? 🙂
  Hilsen Christina

 • Nu står der at event start er 16.30, hvor meget fashionable late kan man være uden at få dræberblik når man kommer? 😁😘

Der er lukket for kommentarer.