Ugly Christmas Sweaters <3

hjklReklame: Indeholder affiliatelinks.

Det er lidt feje hold at snakke højt og flot om grimme julesweatere uden at supplere så meget som et enkelt, lille link. Det indrømmer jeg gerne, og det vil jeg gerne rette op på. Hermed et par tips til, hvor man kan opstøve sådan en til rimelige penge. First up: Gina Tricot. Jeg elsker, at high streeten er hoppet med på bølgen, og der er nogle virkelig solide bud at komme efter her til en meget overkommelig pris. De kan selvfølgelig fås i butikkerne, men er også at finde online lige her. Gina Tricots affiliatelink funker i øvrigt sådan, at man bliver betalt per unikt klik og ikke per salg, så vil man sende bloggen lidt julekærlighed, kan man gøre det helt gratis ved lige at klikke på linket. Det virker kun én gang per IP-adresse, så en enkelt gang er mere end rigeligt, men varmer rigtig meget. (Også helt bogstaveligt. Ved I godt, hvor vanvittige Københavns varmepriser er?!)

collagehjkAsos har ikke overraskende et virkelig fremragende udvalg, når det kommer til grimme julesweatere, fordi de jo repræsenterer et shitload af mærker, og englænderne især har været rigtigt gode til at tage “ugly Christmas jumpers” til sig. Jeg giver selvfølgelig Bridget en del af æren. Priserne er her lidt mere blandede, men man skal stadig finde nogle seriøse perler til omkring halvanden hund. Se hele udvalget her. Asos’ affiliatelinks fungerer som dem, I er vant til: Hvis man klikker sig ind via et link og køber hvad som helst fra Asos’ side, så får jeg en lille procentdel af det samlede køb i kommission.

Udover diverse high street-butikker, kan jeg selvfølgelig også anbefale good ol’ eBay. Der plejer at være nogle rigtig fine godter at komme efter, men prisniveauet er faktisk nogenlunde det samme, og det kan godt tage meget lang tid for varen om at komme frem, så jeg tror næsten, det er bedre at gå efter en af de mere etablerede webshops eller en fysisk butik.

Happy hunting! 😀

Kommentarer (29)

Der er lukket for kommentarer.