Kommentarer (19)

 • Jeg var bange for, at det her emne ikke ville blive ligeså sjovt, når det ikke involverede det mandlige køn og udskejelser i relation til dette…. boy, was I wrong 😀
  Shit, det er sjovt!

 • hvorfor handler de alle sammen om udseende? Jeg syntes ikke de er specielt sjove. Det ene dis efter det andet. Børn er altså meget sødere end det der

  • Ja, selvfølgelig er børn også søde. Hvis du vil læse om, hvor søde børn er, så kan du finde en million blogs, der demonstrerer det. Men det er jo ikke det, der er idéen i dette emne, og det er heller ikke en fremstilling af børn som værende onde. Pointen er tværtimod at børn er umiddelbare og uskyldige og ikke altid ved, når de lige får jokket i spinaten. Og det må vi godt grine af.

   • Tror du misforstod min kommentar, og det kan jeg godt forstå. Nu hvor jeg genlæser min kommentar, kan jeg godt se at den lyder som om den kommer fra en tvær høne mor, som ikke syntes man skal grine af børn, for det er de alt for søde og uskyldige til. Det var slet ikke min mening. Jeg har ingen børn og syntes i den grad at de er sjove at more sig over, fordi som du siger de er så umiddelbare og ved ikke når de får joket i spinaten. Så selvfølglig er jeg ikke imod at så mange syntes at disse kommentarer er sjove, bestemt ikke! De fik bare ikke mig til at grine, men det kan jeg godt se nu var unødvendigt at kommenterer. Måske der er noget for min humor i næste uge. Jeg er vild med din blog, du er alt for sej. Kh Julie (som skal være bedre til at formulerer mig på skridt, så min kommentar ikke bliver misforstået)

  • Børn er hudløst ærlige og totalt umiddelbare. Det er jo derfor, det her emne er sjovt! Du kender godt ordsproget “børn og fulde mennesker”, ikk’? Ajax fremstillingen af børn er der ganske rigtigt rigeligt af på 117 andre blogs

   • I know. Jeg elsker børn, jeg er pædagog, så hører SÅ mange sjove kommentarer om dagen fra børn! Ajax fremstillingen af børn, som du refererer til, er intet for mig, derfor jeg ikke læser nogle mummy blogs. Den kommentar jeg skrev i går aftes, fik jeg formuleret HELT forkert. Det jeg i virkeligheden mente var, at jeg ikke fandt alle disse “dis” så sjove, men jeg kan SAGTENS forstå at andre finder dem sjove! Grunden til jeg skrev “børn er altså meget sødere end det”, er fordi jeg havde haft en lang dag på arbejde i vuggestuen hvor børnene havde sagt så mange søde ting til mig og hinanden, som var så sjove, at jeg ikke lige fandt disse lidt mindre søde kommentarer så sjove. Som jeg skrev i svaret til Miriam, så var min kommentar totalt dårligt formuleret, nu hvor jeg læser den i dag..

 • Jeg er helt på linie med jer andre. Tænkte at det da muligt kunne blive lige så sjovt som mislykkede dates men det er om muligt så vildt meget sjovere. For F…. hvor er det MEGA sjovt 😂😂😂😂😂

Der er lukket for kommentarer.