Spot en uinspireret blogger!

giphyDet er meget meta, det her indlæg, for jeg er lige kommet ind af døren, og jeg vil vildt gerne blogge, men jeg aner ikke, hvad jeg skal blogge om. Omvendt er der tre kvarter, til min mad er færdig, så et eller andet må og skal ud i cyberspace. Og sådan var det, jeg tog mig selv i mentalt at gennemgå den liste af indlægstyper, jeg plejer at ty til, når inspirationen halter allermest. Og det kunne jeg jo så passende gøre til et indlæg. En liste over klassiske fuck-jeg-aner-ikke-hvad-jeg-skal-skrive-indlæg. Jeg vil æde min hat på, at de fleste bloggere har sådanne go to indlæg. Dermed ikke sagt, at lignende indlæg ikke bliver skriver i inspirerede tider også, men der er i hvert fald en lille en mulighed for, at du er stødt på en uinspireret blogger, hvis du ser et af følgende indlæg:

 • Spørgerunde! Fuck yeah, når man ikke kan finde noget interessant at skrive om mig selv, så er det altid fint at lægge ansvaret over på læserne.
 • “Hvad vil I gerne læse mere af herinde?” Altid en sikker vinder. En ting er, at man selvfølgelig bruger et indlæg på at stille spørgsmålet, noget andet er, at man endnu engang får lov til at nasse på sine læseres genialiteter.
 • Collager. When in doubt, lav en Asos-collage. Der behøver ikke engang være et reelt tema. Det er fint nok at have “ting jeg synes er pæne” som et desperat forsøg på en rød tråd.
 • “På det sidste har jeg…” Går essentielt mest ud på at gentage ting, du allerede har dokumenteret på instagram eller snapchat. Hvis nogen nu skulle være gået glip af det. Det kan vi ikke have.
 • “Se den her virkelig søde ting mit barn gjorde i dag, som jeg heldigvis dokumenterede!” Børn er altid en vinder, fordi alt, børn gør, er sødt. Jeg prøver nogle gange at lave lignende indlæg med Frank, men de fungerer ligesom ikke helt så godt.
 • Listeindlæg. Det er sjovt med lister, for nogle gange kan jeg gå og skrive på en kladde i flere måneder, fordi jeg vil have de helt rigtige, relaterbare punkter med, og nogle gange kan jeg skrive sådan et indlæg på en halv time. Det kommer lidt an på, hvad emnet er. Tager man fx et emne som “folk jeg har lyst til at slå i hovedet med en skovl”, så vælter det bare ind med kandidater. Fuck dig, mand som tog det sidste hokkaidogræskar lige for næsen af mig i Netto i går!

Der er sikkert mange flere af den her type indlæg, men jeg er virkelig, virkelig sulten, og det er tid til at sætte vand over til bønner. God onsdag aften! 😀

Kommentarer (35)

 • Indlæg om hvor travlt vedkommende har i den virkelige verden og/eller hvor mange geniale, men dog ufærdige kladder vedkommende har liggende klinger også en liiiiiille smule af “jeg må udgive et eller andet, selvom jeg vist ikke rigtigt har noget at byde på lige nu.” 😉

  Hvis du nu savner inspiration på et tidspunkt, så gad jeg godt læse et indlæg fra din hånd om slutshaming (hvad hedder det på dansk?) osv. Studsede over en sætning i et indlæg forleden om et kendis outfit og walk of shame, og tænkte “hey, er der ikke visse udtryk os kvinder skal blive bedre til at undgå at bruge?” Altså det var naturligvis med et glimt i øjet, at du skrev det, så langt er jeg med. Men jeg gad stadig godt høre, hvilke tanker du mon gør dig om emnet for tiden…

  • Jeg tror faktisk, jeg har skrevet om slutshaming et par gange. Angående den kommentar du nævner, så er “walk of shame” jo ikke begrænset til kvinder. Det handler bare om at gå hjem fra en scoring – det kan mænd lige så godt, og selvom det er et lidt uheldigt navn, så er det ikke mit indtryk, at sex-delen er skyld i “shame”-delen… Mere alkohol’en og dagen derpås mindre klædelige look! 😀

 • Jeg vil altså herre gerne have et indlæg med “se lige den her vildt søde ting, som Frank gjorde i dag”!

 • Jeg synes også det er MEGET interessant hvad Frank laver, jeg må nemlig ikke selv få en kat😊 det kunne også være interessant hvad du ser ud af vinduet (folk der laver ting når de ikke tror nogen ser med)

 • Det kunne være virkelig fedt med lister. Men sådan nogle “10 ting jeg hader”, eller “5 sjove facts om mig”. Elsker jeg virkelig selv at læse, synes det er så sjovt at læse andres meninger.

 • Hvad med et indlæg om randrusianske juletraditioner fra barndomshjemmet? En go to guide over film der SKAL ses i julen og hvorfor? En anmeldelse af din yndlings bog vs en af den bog, du elsker at hade? Den bedste julegave du har fået, den bedste julegave du har givet? Ting du kan give dig selv i julegave, det du leder efter i en blogger osv osv… din liste af Harry Potter yndlings bøger og film fra bedste til værste, en før/efter hvis du skal se Fantastic beasts?

  • Jeg er vokset op i Århus, så randrusianske juletraditioner ved jeg ikke meget om! 😉 Men ellers gode idéer, tak!

 • Altså det er vel ikke dig der kan give dommen om hvorvidt indlæg fungerer for jeg vil sige at indlæg med Frank som erstatning for børneindlæh er fantastisk. Jeg elsker indlæg med Frank!

 • Men generelt er meget af indholdet på din blog jo genereret af læserne – WTF indlæggene og hemmelighederne, som er to af dine største succeser.

  • Arh, meget af indholdet er måske så meget sagt. De to koncepter er, ja, og jeg ELSKER dem, fordi de er så inkluderende, men bloggen indeholder også meget andet end det. 🙂

 • Søde-ting-Frank-gør-indlæg er ellers et hit hos mig. I højere grad, end hvis det var om et menneskebarn, og ikke et kattebarn. Det samme gælder på snapchat. Snaps med Frank er bare bedre end snaps uden.

  • Frank-begejstringen er bare meget delt, så jeg forsøger ikke at have ALT for meget af ham herind. 😀

 • Det kunne også være interessant at høre om hvilke andre bloggere du følger og hvorfor. Så kunne jeg måske finde nogen til at distrahere mig selv, imens jeg venter på nye indlæg på din blok 😉

  • Det har jeg faktisk skrevet en del om tidligere – prøv at bruge søgefeltet. Der burde dukke en del op. 🙂

Der er lukket for kommentarer.