WTF: Hvorfor jeg dumpede ham #4

foerstFjerde omgang med mere eller mindre irrationelle grunde til, at I har dumpet en mand. De tre andre kan findes her, her og her. Kæft, jeg elsker det her emne, og det er faktisk lige før, jeg tror, vi kan tage en uge til. Fortsæt endelig med at indsende jeres dumpinggrunde her, så tager jeg lige stilling til, om vi har nok i løbet af de næste par dage. 🙂

Edit: Husk, at det ligesom ved hemmelighederne ikke er tilladt at komme med kritik af den enkelte indsendelse. Ellers mister folk lysten til at deltage. 🙂

mjhkioliu mnhjkljh iujkjhguji kijmnbhghyuji9 kjhgtuhio kjhgyuji kjhikopiu kjhjikopkjh kjukmjhnjui aelkijuytgfgyh oiuikjhukjuyhjhgy lkjhgyuiopaa lkjhyujiop lokijuhgfsidst

Kommentarer (30)

 • Må jeg komme med et forslag? Personligt synes jeg det ville være federe med max 3 runder med det samme WTF emne, og så kan man jo altid tage det samme emne op igen om nogle måneder, hvis både du og læsere var vilde med det 🙂

  • Det ville ikke fungere rent logistisk, fordi indsendelserne til de forskellige emner ikke ville befinde sig samme sted. Der skal afsluttes et emne, før et nyt kan opstartes. 🙂

 • Sjovt med forskellige præferencer. Jeg ville netop tilvælge en mand med en sousvide maskine. Eller hvert fald en mand som kunne lave mad, måske knap så meget delen med gadgets.

 • Venterpaavin – jeg har det på præcis samme måde. Jeg synes der er mange af de ovenstående grunde, der er ganske gode grunde til at løbe sin vej!!

   • Det er sådan en maskine med varmt vand i, som man lægger et godt stykke kød i, der er vacuumpakket. Så står det og hygger ved en halvlunken temperatur i 8-12 timer og vupti mega mørt kød. Dyr maskine for madelskere. Det er ca sådan jeg opfattede systemet, da min veninde serverede kød fra deres maskine….

 • Jeg har selv givet min kæreste en sousvide maskine. Jeg elsker en mand som inderligt går op i lækker mad og vin.
  Men bare rolig, jeg har også givet ham en PlayStation 4, så han kan udleve alle sine hobbyer.
  Sousvide for the win.

 • Det med trivial pursuit har jeg også oplevet! Første gang flirten skulle møde min Roomie tog vi et spil sammen. Min Roomie vandt med fyldt Skive, jeg havde fået 5. Han havde ikke fået en eneste ost, og det var endda børnespørgsmålene!

 • En sousvide er da fuldstændig vanvittig genial!?!?!? Hvad er der nu i vejen god madlavning?? Dén forstår jeg virkelig ikke…

 • Jeg havde dælme valgt ham TIL pga en sous vide! Mad <3

  Alt for glade mennesker og folk der ikke spiser pommes er der alligevel ingen der kan lide! 😀

 • Lige noget helt andet: Mangler den der “se næste/ældre indlæg” knap i bunden af dine indlæg? Uanset om det er tlf eller PC jeg kigger fra.. Der er ‘bare’ 3-4 forslag til andre indlæg i samme kategori..

 • Min kæreste skal heller ikke sige til hans venner, at jeg går til psykolog! Så forstår altså godt fyren.
  Selvfølgelig hjælper det at være åben omkring sine problemer, men jeg må ærligtalt erkende, at jeg selv skal være klar, før min kærestes venner ved besked.

Der er lukket for kommentarer.