Hvordan går det?

Jeg skylder faktisk en update på mit helbred. Jeg gik jo egentlig og havde det skidt noget nær hele tiden på et tidspunkt, og det var noget megalort, for at sige det på godt jysk. Da det var værst, gik jeg max et par dage ad gangen og havde det nogenlunde, før jeg igen blev ramt af kvalme, svimmelhed og en helt uhyggeligt vred mave. On/off i månedsvis. Kæft, hvor blev jeg frustreret.

Jeg blev testet i hoved og røv. Bogstaveligt talt og pardon my French. Det er lang tid siden, jeg sidst er blevet stukket i så ofte. Begyndte at have en smule ondt af lægesekretæren, som altid blev sat til at tappe mig, fordi jeg har “besværlige blodårer”. Men altså, hvis jeg var en blodåre, og nogen blev ved med at stikke hul i mig, så ville jeg nok også blive ret mopset…

Der var planlagt en ultralydsscanning og en kikkertundersøgelse, da jeg en dag vågnede og havde det nogenlunde. Den følgende dag havde jeg det ligefrem okay, og da ugen var ovre, havde jeg det godt. Og det har jeg haft lige siden. Vi har stadig ikke den fjerneste idé om, hvad i alverden det var for noget. Måske bare en særligt stædig virus af en art. Personligt har jeg en lidt aparte teori om, at det var mine hovedpuder, som om ikke andet er blevet skiftet nu.

Men hvorom alting er, så føler jeg mig nu helt sund og rask, og det er jeg virkelig, virkelig glad for. For hold nu din kæft, hvor var det nederen! Og så skal jeg selvfølgelig huske at sige tak for alle de gode forslag til, hvad fuck der skete med min krop. Til alles store glæde var det i sidste ende hverken cøliaki, laktoseintolerance eller overfølsomhed over for katte, så jeg kan lystigt fortsætte et liv fyldt med brød, is og Frank. Can I get a hallelujah? 😀

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.