Kommentarer (9)

 • Til dig som stammer:
  Du skal ikke være flov!!
  Jeg stammer selv, men man kan næsten ikke høre det – og stammen bliver meget værre af at skjule den. Åben munden og lad ikke stammen definerer dén du er! Accepter at den altid vil være dig, men lad den ikke stoppe dig fra ting du gerne vil!

 • Dig med det gode forhold til svigermoren: nej, det gør dig på ingen måde til en dårlig datter, om noget gør det dig til en endnu bedre svigerdatter 💜
  Hilsen hende, der også engang imellem har det svært med sin egen mor. Det betyder ikke, at vi ikke elsker vores egen mor, nogle gange er man bare heldig at få en ekstra “mor”, som kan være lettere at omgås 🙂

 • Ej, hvor jeg kender til den med den tynde svigermor! Tyndere end mig og med så lækkert og smart tøj…

 • Kære dig der stammer, du kan få god hjælp til at ændre din stammen til en blød stammen (hvis den er hård) og arbejde med at komme over din generthed. Vi har god undervisning af stammespecialister i min by. Vi har både enkeltundervisning og grupper (grupper er supergode). Jeg krydser fingre for du får mod til at ændre din situation – ingen fortjener at flyve under radaren for andre hele deres liv. Du er garanteret værd at kende.

 • Dig der stammer – jeg havde en underviser / forelæser på universitetet som stammede. Han var superdygtig – og helt vild sej fordi han kæmpede åbenlyst. Han scorede SÅ mange chicks i fredagsbaren!!

 • Jeg vil bare gerne sige at jeg synes noget af det mest charmerende er når et menneske stammer! Faldt engang for en fyr kun fordi han stammede! mennesker der stammer får bare automatisk plus points hos mig! Så kære dig der stammer, vid at det faktisk er utrolig charmerende!

Der er lukket for kommentarer.