“Du er ikke…?”

e0ce9bc8cd55dc6edee451b34ca7aa18Jeg er stadig ikke helt klar til at fortælle Tinder-manden om bloggen. Det gør det lidt akavet, fordi folks arbejde generelt er en ret stor del af deres identitet, og derfor er det også lidt mærkeligt, at jeg er så fåmælt. “Jeg er selvstændig”, siger jeg, og det er selvfølgelig ganske korrekt, men det er også lidt en paraplyterm, som han ikke kan bruge til så meget.

Det er ikke, fordi jeg er flov. Selvom der stadig er mange folk, der mener, at blogging ikke er et rigtigt job, så lægger jeg væsentligt mere tid i det end det gennemsnitlige fuldtidsarbejde. Og jeg er ret vild med vores lille mikrosamfund herinde. Jeg føler lidt, vi er sjældefrænder. Allesammen. Men jeg er også liiiidt mere ærlig i mine indlæg, end man måske sådan lige bør prioritere at være, når man prøver at indynde sig hos en ny mand. Jeg vil gerne holde Bridget-Miriam lidt i ro, indtil han er faldet for badass-Miriam.

Og sådan var det, det skete, at han spurgte, hvem jeg var til oktoberfest sammen med, og jeg svarede: “Det er sådan en slags blanding mellem veninder og kolleger. Altså, vi laver det samme, men nogle af dem gør det bare som en hobby.”

Der blev helt stille i den anden ende lidt tid. Så sagde han, let skræmt: “Du er ikke…?”
Og jeg tænkte: “Fuck! Han har lagt to og to sammen, og han hader selvfølgelig bloggere. Slut på den romance!”
“Du er ikke… Escortpige?”

…Måske jeg alligevel skulle overveje snart at krybe til korset. 😀

Kommentarer (19)

  • PRÆCIS! Nu kan det kun gå godt når du fortæller ham om dit job!

   I øvrigt kan jeg ikke forestille mig en reagere negativt på at du er “blogger” ikke når du gør det med så stor succes som du gør.

   Frøken, du er pisse sej, husk lige det!

 • Jeg synes, det er helt i orden, du ikke fortæller om bloggen. Du kan vel bare sige, du arbejder med kommunikation eller whatever. Så kan han lære bloggen at kende senere, når I også kender hinanden bedre. Sådan ville jeg i hvert fald selv foretrække det 🙂

 • Jeg har faktisk overvejet, at hvis det var mig, ville jeg gerne vide, jeg datede en blogger – især, hvis jeg blev fremstillet på bloggen! Altså du deler jo ret meget herinde og nærmest analysere jeres dates. Jeg ved, at der er mange, der synes det er fedt og ‘venter i spænding på en update på tinderdaten’, men hvis det var mig der var i den anden ende, ville jeg synes det var helt vildt grænseoverskridende, at der sad en og skrev om mig på internettet og delte alle de ting han syntes var nederen omkring mig, fx.

  Jeg tænker, at hvis han finder ud af det og opdager det, før du siger at du skriver om jer og jeres dates, så er der potentielt stor chance for at han på et eller andet plan føler sig ført bag lyset.

  • Jeg synes ikke, din udlægning passer på den her situation. Jeg har vitterligt intet skrevet om manden, udover at han var hjemme hos mig i 2½ time, og samtalen flød godt. Hvis man synes, det er for mange deltaljer, så synes jeg, vi nærmer os en umulig opgave. 🙂 Jeg har før analyseret første dates, det er helt rigtigt, men det har primært været, når jeg ikke har været interesseret i at se manden igen. Hvad jeg skriver herinde er aldrig en hemmelighed, og jeg skriver selvfølgelig kun, hvad jeg ville sige til personens ansigt – og som regel også har gjort. Jeg deler min egen oplevelse set fra mit synspunkt, for det er det eneste, jeg har.
   Hvis Tinder-manden føler sig ført bag lyset og fremstillet på en grænseoverskridende måde, fordi jeg har skrevet, at jeg har mødt en (hemmelig) mand, som jeg er blevet lidt vild med, så har vi nok også for forskellige synspunkter til, at det ville kunne føre nogen vegne. Men jeg har da selvfølgelig tænkt mig at fortælle ham om bloggen på et tidspunkt, ligesom jeg ikke har tænkt mig at dele noget privat om ham, med mindre han er cool med det. Som det er med alle andre mennesker i mit liv, der ind imellem figurerer herinde, i øvrigt. 🙂

Der er lukket for kommentarer.