Februar 2014

Inden vi tager hul på denne (eller, teknisk set sidste) måneds tilbageblik, er jeg nødt til at komme med en dårlig nyhed. Der bliver ingen Paradise Hotel recaps i år. Jeg har virkelig elsket at lave dem de seneste par sæsoner, men sagen er den, at Paradise Hotel ikke rigtigt kan ses succesfuldt andre steder end i fjernsynet, og jeg ejer ikke et tv på nuværende tidspunkt. De lover guld og grønne skove i form at PH via streaming, men det er hakkende og grumset og helt ærligt pisseirriterende. Jeg bøvlede med det sidste år, og jeg magter ikke at skulle igennem det igen. Så jeg beklager helt oprigtigt til de af jer, der så frem til at komme helt op i det røde felt med mig, mens vi fuldstændig ukritisk forvandlede os til børnehavebørn og kastede verbalt mudder på badetøjsbeklædte teenagere. Det var ellers sjovt!

Anyway, her er, hvad der skete på bloggen for et år siden.

Jeg forklarede, hvorfor det rent faktisk er pisseirriterende at have krøller!

Jeg lavede yndlingsrestmad fra Jamie Oliver. De bedste retter ser altid klammest ud. Tænk fx på risotto, der mest af alt ligner noget, der allerede er blevet spist én gang.

Det allerførste hemmelighedsindlæg så dagens lys! Regler for indsendelser er sidenhen blevet skærpet en anelse for ikke at jokke flere mennesker end nødvendigt over tæerne.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vnKZ4pdSU-s]

Det var valentinsdag, og jeg delte OCD af Neil Hilborn, der stadig er en formidabel beskrivelse af dyb, hjerteskærende kærlighed. Kan ikke ses nok gange!

Jeg læste en undersøgelse om, hvad der tiltrækker det modsatte køn og vurderede mine egne evner på området.

Og sidst, men ikke mindst var jeg irrationelt jaloux på bl.a. folk, der kan blive brune og folk, der kan trække deres cykel ved kun at holde på sadlen. Efter dette indlæg fik jeg i øvrigt en svada på mail om, at det måtte forventes af mig at lave den rigtig distinktion mellem jalousi og misundelse. Det er måske rigtigt nok, men jeg synes bare ikke, ordet misundelse signalerer mine følelser lige så godt som jalousi gør. My bad.

Kommentarer (28)

 • Er det allerede et helt år siden du startede med hemmelighederne? Hvor er det sindssygt! Nok har der været mange, men havde på ingen måde gættet at det var så længe de havde kørt. De er heldigvis stadig lige så god underholdning

 • Ja, jeg havde virkelig også glædet mig til Paradise fra din side af – Især pga. Fie! Håber nogle (f.eks. TV3?) ser din nød og sponsorerer et TV + abonnement, så du kan lave recaps! 😀

 • Havde aldrig læst dit indlæg med krøllerne – kan relatere mig til meget af det! Jeg hadede også mine krøller de første 15-18 år af mit liv, men jeg har i dag lært at leve med dem. Deler faktisk ud af tips til krøllet hår på min blog 😉 Min datter har arvet de fineste krøller, men heldigvis ved jeg jo, hvordan det er – så hun bliver aldrig bedt om at frisere i tørt hår.
  Havde en gang en super frisør i Aalborg, men har endnu ikke fundet en i Aarhus – piv.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 • Øv!! Min veninde introducerede mig sidste år til det, og hold op hvor det sjov, som gav mig lyst til at se ph endnu mere! (altså dine kommentarer på ph) 🙂 Tænk det er et år siden!

 • Så må det være noget nær et år siden, jeg fandt din blog for første gang.. Tillykke med vores årsdag, kære du!
  PS: Gad godt have dine krøller, også selvom de er nogle bitches. Permanenter mig til dem, så ved godt, hvor irriterende de kan være… but still, betaler årligt tusindvis af kroner for at få sådan nogle irriterende sataner.
  PPS: Jeg havde også sådan en hvid hest. Og krøller under hjelmen.

 • Jeg forstår simpelthen ikke den med grønne øjne! Altså, jeg vil også selv gerne eje et par, men hvor i Skønheden og Udyret finder du dem? Jeg kender kun Disneys version, så er lidt lost anno 2014 🙂

 • Jeg kan klart anbefale at blive klippet hos Per! Prisen varierer alt afhængig af anciennitet – jeg bliver klippet hos eleverne og er meget tilfreds!

  Hilsen fra en krøltop til en anden 😉

 • Jeg ved det godt, men det var simpelthen så frustrerende at lave indlæggene sidste år, at jeg virkelig ikke magter at skulle bøvle med det igen.

 • Tilslutter mig Idas anbefaling. PER er lidt pricy, men det er den eneste frisør i VERDEN, jeg altid er gået lykkelig fra. De kan eddermame deres kram!

 • Det er bare ikke helt nemt, fordi alle folk lidt er til noget forskelligt. Nogle elsker dem om blogland, andre hader dem; nogle er til de alvorlige, andre til de sjove, osv.

 • Ej øv Miriam! Dine paradise-indlæg er ellers hysterisk morsomme. Kan vi starte en indsamling til en via-play konto til dig?!!

  Ellers tak for en god blog

 • Jeg er jo lost i dit 2014 indlæg 😉 Nu er jeg med igen, de er nemlig ændret til helt brun nu 🙂

 • Du skal anskaffe dig en cykel uden cykelkurv foran (medmindre at du allerede har sådan en), for det er så meget nemmere at styre en cykel, kun med en sadel! Jeg var nemlig også irriteret på min far over at han kunne, men efter jeg fik en cykel uden kurv, så blev jeg ret begejstret, da jeg så kunne finde ud af det 🙂

 • Noooo! Vi behøver din bidende analyse af årets dåser og players! Hvis du med streaming snakker Viaplay, så kan jeg oplyse, at det er blevet meget bedre. Jeg ser det selv derigennem 🙂 Please overvej det en ekstra gang, det bliver ikke det samme uden dig.

Der er lukket for kommentarer.