Det evige first world problem hver eneste jul

Annonce for Cocopanda.

I år har jeg været snu og gået i gang med min ønskeseddel i god tid. Ønskesedler er ellers svære, synes jeg, fordi det ikke længere handler om bare at modtage Fætter BR-kataloget og sætte krydser ved alle de ting, der virker spændende. Dels fordi jeg ikke så tit leger med Baby Born længere, og dels fordi det der med at være voksen betyder, at når jeg står og mangler noget, så køber jeg det som regel bare til mig selv. Jeg kunne finde på et fuckton af ønsker, hvis kutymen var et gavebudget på Kardashian-niveau, men sådan ligger landet ikke just. Det er et first world problem af dimensioner.

Så altså. I dag er der fokus på julegave-inspo. Både hvad du selv kan ønske dig, og hvad du kan give andre. Der er et lidt blandet prisniveau, så de fleste kan være med, også hvis det bare er en lille hyggegave til din veninde/roomie/studiekammerat.

Alle tingene er fundet på Cocopanda, og det kan virkelig betale sig at lægge en ordre senest fredag, for de har sparket gang i Black Week, hvor der er 25-60% på næsten hele butikken. OVEN I DET kan du bruge rabatkoden “BWMIR”, der giver 15% på den allerede nedsatte pris (og for en god ordens skyld gælder den selvfølgelig også på ikke-nedsatte varer). Men begge tilbud gælder altså kun til 23.59 på fredag d. 27. Og hvis du vælger at købe en julegave eller to, kan de selvfølgelig byttes på den anden side af nytår. Der er desuden fri fragt ved køb over 399 kroner.

Med det på plads, rykker vi videre til julegave-idéerne. Jeg har for nemheds skyld delt dem op i to kategorier: 1) Produkter, jeg kender og elsker og vil anbefale, man ønsker sig/køber til andre, og 2) Produkter, jeg selv kunne finde på at ønske mig/købe til andre, fordi de af den ene eller anden grund har vakt min interesse. I kan se alle produkterne i indlægget samlet lige her. 

Mine favoritter

The Balm Mary-Lou Manizer Aka “The Luminizer” Highlighter. Også kendt som verdens længste produktnavn. Den her highlighter er blevet en personlige favorit efter at have været en del af indlægget, hvor jeg testede jeres favoritter, og den blev ved med at dukke op som anbefaling. Det er den perfekte nuance, perfekte mængde shimmer, og den lægger sig perfekt på huden. Jeg er kæmpe fan, og så er den sat ned med hele 37% til 119 kroner før min kode.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamique Serum. Jeg har ravet om den her før. Især på Insta. Den er mit trofaste mirakelmiddel, hver gang min hud brokker sig. Den er fucking magisk. Om det er bumser, rødme, knopper, whatever. Den koster en bondegård, så er det sagt, men jeg kan simpelthen ikke leve uden. Normalt ligger den til 819 kroner hos Cocopanda (og det er en pæn pris sammenlignet med mange andre forhandlere!), under Black Week er den sat ned 614 kroner, og med min kode kommer den ned i 522 kroner. Jeg ved godt, det stadig er mange penge, men vil man prøve den, så er det virkelig nu, man skal slå til!

Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask. Endnu en af mine hudpleje-holy grails. Ikke bare er den enormt effektiv (renser, giver fugt og glød, modarbejder fine linjer), men den er også så dejligt ubøvlet. Man skal bare bruge en lille klat, den trænger lynhurtigt ind og skal ikke vaskes af igen. Det bliver ikke bedre. Det skulle da lige være, fordi den pt er sat ned fra 359 til 269 kroner, og man så kan smide min kode oveni!

Garnier Fructis Hair Food Mask. Det her er en lille perle på budget. Krøller er notorisk knastørre, så jeg er altid på jagt efter en god hårkur. I min optik er Banana-varianten den mest effektive, men den har en intens bananduft, man skal være tilhænger af. Alternativt Aloe Vera-versionen også fabelagtig, men noget mere neutral. Det bedste af det hele er imidlertid, at bøtterne er kæmpestore og pt kun koster den nette sum af 44 kroner!

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%. Jeg elsker The Ordinary for god hudpleje til en overordentligt fornuftig pris. Niacinamiden virker mod bumser og urenheder og er en fast del af min hudplejerutine. Og så koster den kun 55 kroner.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Basic Mattes. Jeg går ikke voldsomt tit med øjenskygge, men for mig er det her muligvis den perfekte, neutrale palette. Den har et bredt udvalg af jordfarver og nudes, der komplimenterer de fleste øjenfarver og er nemme at kombinere, hvis man ønsker det. Og med en pris, der lige nu hedder 44 kroner (før kode!), smadrer den ingens budget.

Mine ønsker

Ole Henriksen Let’s Get Luminous Brightening Set. Jeg elsker gaveæsker for at give muligheden for at prøve flere produkter i mindre størrelser. Især når det kommer til dyrere produkter, kan det godt lidt være et sats, hvis man ikke har prøvet det før. I det her tilfælde har jeg prøvet (og elsket!) serummen, så jeg vil meget gerne se, om dens makkere er lige så gode. Settet er sat ned med 25% og koster nu 336 kroner – før kode. Havde jeg større tendens til fedtet og uren hud, var jeg i øvrigt også gået hardcore efter det her sæt også fra den gode Ole, der er helt nede i 179 kroner!

Shelas Moonlit Sands Scented Candle. Lidt en afstikker fra dagens generelle tema, men jeg har en veninde, der er så begejstret for det her lys, at jeg næsten bliver helt bekymret. Men efter at have duftet til det selv, forstår jeg hypen. Det er meget mildt og behageligt, dufter af luksus og spa og afslapning, og jeg skal totalt have det med ud i badekarret næste gang. Det er desuden sat ned med hele 46% og koster derfor frem til på fredag 48 kroner.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. En god taktik til ønskesedlen er også at ønske sig andre produkter fra et brand, man i forvejen har god erfaring med. Jeg har hørt sindssygt mange roser om den her (og den har fem stjerner med 500+ anmeldelser), men den er også så populær, at den ofte er udsolgt. Lige nu er den heldigvis på lager og koster kun 68 kroner.

The Ordinary Azelaic Syre Suspension 10%. Samme scenario som ovenstående. Den her skulle være en fabelagtig all-round serum, der i bund og grund virker på alle hudtyper mod alt. Sådan groft sagt. Det skal jeg immervæk prøve!

Nyx Xmas Diamonds & Ice Soft Matte Lip Vault. Nyx er berømt for lige netop det her læbeprodukt, der har en blød og cremet konsistens. Fem forskellige farver til 269 kroner en hammergod pris, og der er god variation i farverne. Gaveæskerne slår til igen!

Kommentarer (12)

 • Jeg købte niacinamid fra the ordinary efter din sidste post om den, men kan ikke rigtig finde ud af, hvordan den skal bruges. Hvornår bruger du den? Og over/under creme?

 • Du giver altså bare mega gode tips, Miriam!
  Jeg købte Mary-Lou highlighteren efter sidste gang du anbefalende den og jeg ELSKER den! Købte derudover også øjenskygge-paletten, som ligeledes er fantastisk. Ja faktisk kom jeg sidste gang til, at købe en masse ting som jeg aldrig havde prøvet før, men som jeg nu bruger ofte – nogen endda dagligt!
  Mon ikke jeg skal unde mig selv lidt selvforkælelse denne gang også?

 • Jeg har tænkt over noget angående de her ønsker: Hvert år går jeg ind gennem dine affiliate-links på en given side, finder det produkt, jeg ønsker mig og kopierer linket ind på min ønskeseddel, som jeg sender til min familie. Men får du mon egentlig noget som helst ud af det? Når de nu ikke selv har klikket igennem din side? Håber sådan, at det giver dig lidt igen for de mange skønne indlæg, jeg læser stort set dagligt herinde <3

  • Affiliatelinks virker ved, at de gemmer en lille cookie på din computer/telefon, der fortæller webshoppen, at du kommer ovre fra mig. Når du finder nye produkter derinde og kopierer det link og sender det videre, så er der ingen cookie på det link længere. Så hvor utroligt sødt det er, at du har taget dig tid til at gøre det, så har det desværre ikke det ønskede resultat. Det havde ellers været dejligt! <3

   • Ellers kan man vel lægge linket til din “Støt bloggen”-side på sin ønskeseddel og skrive under de bestemte ønsker, at de kan findes under det link? Det skal nok ikke være til oldemor, men min mor ville f.eks. godt kunne finde ud af det 🙂

    • Det kan man helt bestemt! Men så skal man virkelig gide bøvlet! Altså, jeg brokker mig selvfølgelig ikke, hvis man gider, men jeg ville selv nok synes, det var lige besværligt nok! 😀

 • Får du lidt hjælp, når jeg bruger din rabatkode? Eller hvordan kan jeg bedst hjælpe? Nu har jeg nemlig en fyldt kurv på cocopanda 😃 🐼

Der er lukket for kommentarer.