Kommentarer (12)

 • Til dig, der stjal TV-kanaler – måske har jeg fået skylden for det (hvis du boede, hvor jeg boede på det tidspunkt, selvfølgelig). Jeg blev i hvert fald (uskyldigt) anklaget af min boligforening for gentagne gange at have brudt ind på loftet for selv at tilslutte mig antennen haha! xD

 • Det er ikke fordi, jeg er specielt forarget, jeg et bare lost. I går var jeg nede og betale for en julekalender, fordi, da jeg kom hjem dagen før, opdagede jeg, at jeg havde fået to med hjem. De er afsat begge to, nu er jeg mest spændt på, om jeg får pengene.
  Engang blev en ekspedient sur, da jeg sagde, at regningen ikke stemte. Det blev 20 kr mere, end hun sagde.
  Så jeg kan igen ikke levere, mit liv er kedeligt. Suk.

  • Lagkagehuset har de BEDSTE handleboller til børn. Nam! Har aldrig tænkt over at tage min søns – det skal jeg da fra nu af ?

  • Jeg beder altid om en med chokolade i (til min datter på 10 mdr.) og spiser den så selv 😂😂😂 de er såååå gode.

 • Jeg er vild med den med kjolen og cyklen! Så relaterbart! ???
  Jeg har selv haft både planter og tæpper med hjem fra byen, forstår stadig ikke helt hvordan. Og et 4-5 meter langt j-dag banner… ??‍♀️ Det pyntede som julepynt i min stue et år ?

 • Jeg skraldgrinede, over den med kjolen og cyklen, og går stadig og klukker for mig selv, en time efter, når jeg tænker på den

 • Min mand stjal vejskilte som stor teenager og indtil han flyttede hjemmefra I starten 20’erne, så da jeg lærte ham at kende var hans udsmykning på værelset…tadaa vejskilte. Der er fandme mange forsk ?

 • Til kartoffelskræller-hapseren. 😉
  Jeg forstår dig godt. Indtil jeg stod som sommerhusudlejer, tænkte jeg aldrig over, hvor frustrerende det kunne være at være udlejer til turister. Nu ved jeg, hvor ofte det sker, at en lejer hapser en elkedel, et par vinglas eller en god køkkenkniv. 😖
  Vær glad for din kartoffelskræller, but please don’t do it ever again. 🙏🏻

 • Jeg elsker den farmor – bare flere tænkte som hende 😁 Et det noget i retning af 60%, der går til staten. Svineri!
  Bollen fra Lagkagehuset kan jeg helt sætte mig ind i; de fleste børn ved jo ikke bedre og vil sætte lige så store pris på én fra Kohberg 😉 I totally feel you.

Der er lukket for kommentarer.