Næste WTF-emne

Efter fremragende forslag fra Anette skal vi til at have gang i nogle ulovligheder. De kan spænde fra små og smådumme til store og rigtig dumme. Måske var du så sur på din ekskæreste, at du hævnede dig ved slå sidespejlet af hans bil? Måske stjal du udstillingsmodellen af noget, din mor virkelig gerne ville have, og der var ikke flere på lager? Måske snyder du i SKAT hvert eneste år, fordi du er hardcore imod at betale noget som helst til staten? Alle historier er velkomne!

Og til dette emne specifikt må jeg nok hellere understrege, at indsendelserne er 100% anonyme. Det betyder ikke, at jeg nok skal lade være med at sladre, det betyder, at jeg ingen mulighed har for at sladre. Jeg kan ikke se så meget som en IP-adresse, sådan er disse Google-formularer designet. Man kan evt lige lave en søgning på dem, hvis man ikke stoler på mit ord alene, men den er god nok. Ellers var der også en masse juridisk bøvl for mit vedkommende, ikke mindst i forhold til at have identificerende info liggende i backend.