Jeg er jo Bridget Jones #450

1. For to dage siden besluttede en af mine visdomstænder sig for at lave ravage. Sådan på av-måden. Den er aldrig kommet helt ud, så måske tænkte den, at nu var et godt tidspunkt at vokse lidt mere. Jeg er ikke voldsomt enig.

2. Mine forældre var her i fredags, og min mor havde taget boller med. Boller og smør og et kæmpe stykke ost og hjemmelavet marmelade. Og da de gik igen sagde hun, at jeg bare skulle beholde resten. Jeg burde måske være så gammel nu, at jeg havde afslået det fine tilbud og insisteret på, at de fik det med hjem igen, men det tror jeg aldrig, jeg bliver.

3. …De var her i øvrigt til dels for at assistere i projektet med at få afskaffet min gamle reol og endelig får sat de nye op. Det tog mig uhyggeligt lang tid at tømme den gamle, og bagefter gik det op for mig, at jeg havde glemt at tage et før-billede til før/efter-indlæg, og nu tror jeg muligvis, jeg bliver stemt ud af resten af landets bloggere som det svageste led.

4. Har gået og ventet i ugevis på en pakke fra England, og ved et tilfælde tjekkede jeg i går min PostNord-app. Pakken har ligget på Posthuset siden d. 11. Hvorfor er de holdt op med at give besked? Hvorfor??

5. Jeg vil ikke gå i detaljer med det her punkt, for det er simpelthen for ulækkert, men lad os bare sige, at jeg for nogle dage siden tilbragte alt for lang tid på badeværelsesgulvet med en meget vred Herbert og en våd svamp mod hans bagdel. Har jo seriøst valgt kat frem for børn for at undgå scenarier som det.

6. En del af mig overvejer muligvis at ønske mig gavekort til Wolt i julegave. Jeg er stadig stor fan af støt-de-små-virksomheder-undskyldningen for at bestille mad udefra, men min bankkonto begynder at brokke sig.

7. Jeg har fucking overanstrengt en muskel i min venstre underarm. Jeg vidste ikke engang den specifikke muskel fandtes, men jeg prøvede en ny maskine i Fitness World, og det skulle jeg ikke have gjort.

8. Det er Black Friday på fredag, og jeg har skrevet en meget udførlig liste med de ting jeg skal have, inklusiv et par julegaver. Om jeg formår at holde mig til den liste alene, det er mere tvivlsomt, end jeg ville ønske, det var.

9. Når man bliver mobbet af en 10-årig, fordi man ikke kan rulle på r’erne.

10. Mine grå hår er begyndt at samle sig i én tot i tindingen, og på et tidspunkt var der en, der skrev, at det var meget Maxwell Sheffield, og nu kan jeg slet ikke un-see det!

Kommentarer (15)

 • Jeg har haft den Max Sheffield hårstribe i en del år efterhånden… De har så også formeret sig til tindingerne ? på et tidspunkt må jeg gå all ind på det grå look. Jeg er bare kun 41,så er bestemt ikke klar ?

  • Jeg føler mig heller ikke helt klar, men jeg føler mig heller ikke klar til at skulle farve hår i tide og utide, så det er lidt et dilemma! 😀

 • Punkt 5 ? Jeg kan bare ikke forestille mig Herbert være vred, men okay, hvis du presser en våd svamp mod hans bagdel kan jeg godt forstå ham ??

  • Jeg har aldrig hørt ham brokke sig så meget. Han har heldigvis et meget mildt temperament, så det var mest verbalt, men han var ikke glad! (Det var jeg i og for sig heller ikke…)

 • I forhold til Wolt og ikke have råd.
  Så er der faktisk ikke specielt godt for de virksomheder at være med i Wolf. Alle de restauranter jeg kender (og jer kender en del insider) hqr vurderer Wolt som det mindste af to onder.
  Men de vil MEGET hellere have du bestiller direkte hos dem. Dels snupper wolt jo en del af kagen på din bestilling og kunden vil ikke betale mer-prisen. Desuden er der regler for rabatter.

  PS. Wolt er let for os som kunder og jeg dømmer ingen for at bruge der. Men hvis ikke jeg havde haft insider viden, så havde jeg ikke vidst hvor dyr en løsning det kan være for en restutant at være knyttet til steder som wolt.
  Men ønsk dig endelige Gavekort <3

  • Du har helt ret i, at Wolt på ingen måde er ideelt. Så vidt jeg har forstået, er det lidt tendensen med leveringsservicer generelt. Men problemet er, at næsten ingen af de restauranter, jeg bestiller fra, har egen levering, og så er det svært at støtte hos restauranten direkte. 🙂

 • Man bliver ALDRIG for gammel til at sige ja tak til mad fra sin mor. Punktum. De fleste mødre glæder sig da også over at kunne fodre afkommet. Mht. kattenumsevask: havde langhårskat i 12 år. Indekat. Det var desværre ofte nødvendigt. Jeg klippede hendes pels i den ende (hehe), og det hjalp lidt. Hvis de bliver for kraftige, kan de ikke selv gøre sig rene, så det er også en overvejelse. Så trækker de uden tøven røven henover gulvet, så der er fordele i at holde dem normalvægtige.

 • Altså jeg synes det ville være ren blasfemi, at takke nej til overskydende boller fra min mor, eller rester af far’s farserede porre. Dét tilbud skal de også kun nævne een gang, hvertfald ?

 • Jeg vil gerne høre dit navn udtalt af en der kan rulle på r’erne! Jeg tror det ville være det eneste der kunne gøre det smukkere end det allerede er.

Der er lukket for kommentarer.