En veludført plan, som forhåbentlig havde gjort Egon Olsen stolt!

Annonce for Cocopanda

Jeg havde en plan. Sådan rigtig Egon Olsen-style. Det var en genial plan, syntes jeg, og jeg synes ikke nødvendigvis noget andet i dag, jeg havde måske bare ikke lige kalkuleret med, hvor omfangsrig den rent faktisk ville vise sig at være.

Jeg havde mit første samarbejde nogensinde med Cocopanda tilbage i marts. Jeg har ikke lagt skjul på, at det var lidt en drømmesamarbejdspartner, og jeg tænkte meget over, hvad jeg skulle skrive om, før jeg blev enig med mig selv om at komme med mine allerbedste tips til produkter på budget. Jeg elsker at komme med anbefalinger. Det er en af mine yndlingsting i verden at gøre folk opmærksomme på fantastiske ting, de ikke vidste fandtes. Især når nogen efterfølgende beslutter sig for selv at afprøve den ting og melder tilbage med en begejstring, der mindst matcher min egen.

Og så var det, det faldt mig ind, at I jo nødvendigvis må ligge inde med en masse anbefalinger på produkter, som jeg ikke kender til. Og det er en fejl! Så jeg efterspurgte jeres allerbedste tips, og idéen var så at lægge en kæmpe ordre og teste igennem. Og det gjorde jeg også! Men shit, jeg havde slet ikke overvejet, hvor mange anbefalinger der ville lande i min indbakke, og hvor umuligt det rent faktisk ville være at komme igennem dem alle. Og det var før, vi nåede test-stadiet!

Jeg endte med at gøre det, at jeg skrev alle anbefalingerne ned (med ekstra krydser, hver gang nogle gik igen), og derefter googlede jeg alle produkterne hver især. Dels for at se, om der var konsensus om produktets performance og dels for – fx ved hudplejeprodukter – at finde ud af, hvad produktet faktisk kunne.

Resultatet kan I se nedenfor. Jeg har igen haft solidt fokus på det budgetvenlige, dog med et par afstikkere, der simpelthen blev ravet sådan om, at jeg var nødt til at se nærmere på dem.

Der er selvfølgelig links til det hele individuelt, men hvis I gerne vil have et overblik over alle produkterne samlet, kan I klikke lige her.

Jeg har også igen fået lov til at dele hele to rabatkoder. Med koden “MIRIAMF” kan man få fri fragt, uanset hvor meget man handler for. Alternativt kan man vælge at bruge koden “10MIRIAM”, der giver 10% på hele ens ordre – også allerede nedsatte varer! Er man rigtig snedig, lægger man varer i kurven for over 399 kroner og opnår dermed automatisk fri fragt, og så fyrer man de 10% ekstra oveni. Begge koder kan bruges én gang per kunde og gælder frem til 14. juni.

MAKEUP

Maybelline The Colossal Mascara. Nu har jeg jo svoret til den samme mascara i årevis, men jeg skal ikke være for fin til at erkende, at den her gør arbejdet rigtigt, rigtig godt. Børsten er simpelthen fænomenal til at sprede vipperne, jeg tror slet ikke, det er muligt at opleve klumper, og vipperne får både masser af længde og farve til den nette sum af 67 kroner.

The Balm Mary-Lou Manizer aka “The Luminizer”. Det her var det første produkt, hvor jeg tænkte: “Okay, hvad er jeg gået glip af, siden jeg ikke kender det?” Det var et af de produktnavne, der dukkede allermest op, og da jeg tjekkede anmeldelser af det, kunne jeg se, at det på Cocopanda alene ligger på fem stjerner rent med over 100 anmeldelser. Og det er velfortjent. Det er simpelthen den fineste highlighter i verden, der giver den helt rette mængde glød og shine, der kan bygges op, som man ønsker det og lægger sig smukt på huden. Jeg kommer til at bade i den til sommer. Kan også bruges til øjenskygge. Koster 135 kroner, sat ned fra 169 kroner.

L’Oreal Super Liner Perfect Slim. Tør jeg kalde det den bedste eyeliner-spids nogensinde? Jeg er ikke sikker på, jeg nogensinde har haft så stor succes med at lægge så fin og tynd en linje. Og så koster den lige nu kun 47 kroner.

W7 It’s Magic Makeup Remover Cloth. Det er en klud. Du vrider den ud i noget varmt vand, og så fjerner den din makeup. Ingen vatrondeller, ingen makeupfjerner, bare en klud og noget vand. Når den trænger til en tur i vaskemaskinen, får den det, og så kan man starte forfra. Det er fandme et godt køb til en halvtredser!

Max Factor Lipfinity Lip Colour. Halleluja, det bedste af begge verdener! I ved sikkert, at jeg er kæmpestor fan af liquid lipsticks, som holder for evigt og aldrig smitter af. Den eneste ulempe er, at jeg foretrækker læbepomade-fugtige læber, og liqiud lipsticks vil per definition altid være meget tørre. Well, Lipfinity er et duo-set, hvor der følger med, hvad der kaldes en gloss, men bedst kan beskrives som en slags læbepomade. Man har altså den traditionelle tørre og matte farve, og så kan man vælge at lægge glossen ovenpå, der giver glans og fugt som en almindelig læbestift, men med effekten fra den liquid lipstick helt intakt. Det er kraftstejlme det bedste længe! Den viste på billedet øverst er farven Hot, der pt er nede i halv pris og koster 44 kroner.

NYX Make Up Matte Finish Long Lasting Setting Spray. Jeg forstår ikke, hvorfor navnene skal være så fucking lange, men det her er tilsyneladende den ultimative setting spray – især blev den anbefalet til den kommende sæson, hvor makeuppen truer med at svede af. Den del har jeg af gode grunde ikke kunnet teste endnu, men hvis det holder stik, så er det en gamechanger! Sat ned til 75 kroner.

HUD & HÅR

The Ordinary Squalane Cleanser. Jeg havde selv både deres Niacinamid og Hyaluronsyre blandt mine egne anbefalinger, og de gik også begge igen blandt jeres. Det samme gjorde cleanseren her, som jeg ikke kendte, men som er både mild og effektiv, hvilket er en storvindende kombination i min bog. Især til 79 kroner.

Lancôme Bocage Roll-On Deodorant. Den her var en no-brainer at smide på, for det er selvsamme deodorant, jeg selv har svoret til i årevis. Er det lidt snyd så at skrive den på listen? Måske. Men så er den i hvert fald gennemtestet! Den koster 170 kroner, men den er drøj i brug og helt bestemt pengene værd.

Goldwell Stylesign Curly Twist Moisturizing Curl Cream Curl Control. Igen et faretruende langt navn, men jeg må alligevel bøje mig i støvet og erkende, at det her er en rigtig god krøllecreme. Bedre end flere af dem, jeg ellers bruger regelmæssigt, faktisk. Pt sat ned til 84 kroner.

Revlon Professional Uniq One All In Hair Treatment. Det her var en af dem, jeg var nødt til at lave en gensøgning på efter at have testet den, for mit uhyggeligt tørre hår elskede den helt vanvittigt, men det kunne godt ske, det bare er, fordi det er fucked efter psoriasis-behandling? Men nej. Resten af verden elsker den også. Til 67 kroner!

Biotherm Life Plankton Elixir. Testens dyreste produkt, som jeg af samme årsag var meget tæt på ikke at inkludere. Men navnet blev ved med at dukke op i mine anbefalinger, og dem, der anbefalede det, kunne simpelthen ikke få armene ned. Det kunne hele internettet heller ikke. Så jeg gjorde det. Og jeg blev ikke skuffet. Det er et af de der produkter, der bare dufter af høj kvalitet, og hvor man er 100% overbevist om, at man kan mærke forskel i sekundet, det rører ved huden. Uden tvivl den bedste serum, jeg har anskaffet mig meget længe og utroligt drøj i brug, så den skal nok holde længe. Den er pt sat ned til 390 kroner.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel. Meget vil jeg gøre for jeres skyld, men bevidst at solskolde mig selv er desværre ikke blandt dem! Derfor har jeg heller ikke testet, hvad produktet skulle fungere allerbedst som: En aftersun. Men med 99% ren aloe vera-saft virker den både beroligende og fugtgivende, og det kan jeg i hvert fald skrive under på. Og så koster den sølle 32 kroner.

Tangle Teezer The Ultimate Finishing Hairbrush. Jeg mistede overblikket over, hvor mange gange Tangle Teezer blev anbefalet. De findes i forskellige udgaver, og hånden på hjertet er jeg ikke så inde i forskellene, men det virkede fjollet at bestille en af de andre slags hjem, når jeg nu har haft den her på hylden i årevis. De fucking virker bare. Også på krøltoppe, der skal rede hår så sjældent som overhovedet muligt for at holde deres krøller intakte og derfor ender med nogle dreadlocks af dimensioner! Pt nedsat til 118 kroner.

Baby Foot Fodpeeling. Hvis Baby Foot skulle være gået nogen næse forbi, så er det synd og skam. Det er en slags fodmaske, der sætter gang i den vildeste peeling-proces, hvor man smider hud som en anden slange, indtil der kun er fine, sommerklare fødder tilbage. Det er fucking effektivt. Fem stjerner. 160 kroner.

Lancôme Pure Empreinte Purifying Mineral Mask. Der blev anbefalet så mange ansigtsmasker, at jeg kunne have lavet et helt indlæg kun med dem. For variationens skyld endte jeg med at udvælge en enkelt, som var en af dem, der gik igen flest gange, og det var altså den her lermaske fra Lancôme. Jeg er generelt meget glad for deres masker, og dette var ingen undtagelse. Super effektiv mod alting pore-relateret – urenheder, talg, forstørrelser – og efterlader huden simpelthen så fin. Den koster 278 kroner, men vær obs på, at du får hele 100 ml for den pris. Der er til rigtig, rigtig mange masker der.

Kommentarer (34)

 • Jeg kan kun bakke op om anbefalingen på Life Plankton Elixir! Den er helt fantastisk! Jeg købte også kluden for at tænke lidt på miljøet og jeg var ret skeptisk men den fungerer bare.

  • Jeg synes altid, det er lidt svært at tage en beslutning om at smide så mange penge efter et produkt, man aldrig har prøvet før, men den overgik virkelig alle mine forventing. Den bliver helt sikkert en fast del af min hudplejerutine fremover.

  • Det korte svar er, at den gør huden pænere. Mere ensartet, fastere og frisk. Og så tilhører den også anti-aging-kategorien, ligesom skulle virke på fine linjer, men dem har jeg ikke så mange af endnu, så der kan jeg ikke love effekt. 🙂

 • Er det nok med én behandling af fodmasken? Eller kræver det mere for de sommerklare fusser? ?

  • Det er sådan nogle små futter, man tager på fødderne med noget væske i, og det kræver kun den ene omgang, så er du all set! Der går så lige nogle dage, hvor huden “fælder” den døde hud, men en enkelt pakke er nok. 😀

  • det er en mega effektiv behandling!! jeg elsker den. 😀 men jeg ville time det, så det er 2 uger inden fødderne skal “bruges”. jeg plejer at have zombiefødder i godt en uges tid 😉

 • Jeg vil gerne rose dig for, at du laver nogle super overskuelige og letforståelig beauty-indlæg. Tusind tak :-).

  • Det er du ikke en første, der har efterspurgt! Jeg har også en solid maskesamling, der snildt kunne komme nogle anmeldelser ud af! 😀

 • Åh nej. Det er aaaaaaaalt for meget Jeg gerne vil prøve, på trods af at mit beauty skab BUGNER efter lidt for lang tids abonnement på goodiebox som jeg på den ene side elsker og på den anden side har jeg fået alt for meget jeg aldrig bruger ?

  • Haha, det evige dilemma! Jeg kan dog afsløre, at der er flere af ovenstående ting, som kommer til at flytte permanent ind hos mig, så jeg er ikke den rette til at tale dig fra at købe mere! 😀

 • Normalt har jeg ikke supermeget fidus til anbefalingsindlæg, men det her bliver jeg simpelthen nødt til at bogmærke. Der er alt for mange ting, jeg gerne vil prøve!

 • I formiddags tænkte jeg, at jeg skulle takke dig for dine sidste anbefalinger fra Cocopanda, men at det nok ville blive underligt på et tilfældigt indlæg. Hello universe! Så tak for det sidste indlæg, shampooen har gjort alt for min skællede hovedbund.

 • Jeg testede Biotherm Life Plankton Elixir gratis og må ærligt sige jeg ikke forstår folk er så positive. Jeg synes den skøjtede rundt på huden til sammenligning med andre serums jeg bruger. Duften var i min optik også bare for kraftig til en hudprodukt og så var der silikone i. Man føler forandring, men det er bare silkonelag. Ordinary er bare fantatisk!

  Vidste ikke W7 lavede makeup eraser! Den skal jeg da have. Min nuværende originale en er ved at være godt slidt.

  Kan ligesom mærke jeg skal ind og ose lidt!

  • Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at forskellige hudprodukter passer til forskelligt hud. Life Plankton Elixir er allerede blevet en del af min hudrutine, fordi jeg vitterligt kunne se en markant forskel på min hud allerede inden for de første to uger. Jeg er modsat dig ret vild med silicone i mine ting, så jeg oplevede hverken “skøjtefornemmelse” eller siliconelag som noget negativt – tværtimod! Jeg synes, det hjælper til ligelig og nemmere fordeling af produktet (hvilket betyder, man skal bruge mindre af det), og det trænger jo ind i løbet af natten. Og jeg elskede duften! 😀 Men som med alle andre produkter spiller både smag og behov jo ind. 😀

   The Ordinary er jeg til gengæld enig med dig i. De gør det rigtig godt til prisen! 😀

 • Virkelig godt anbefalingsindlæg – meget gerne flere af dem ??

  Jeg har lige lagt en god ordre – tusind tak for rabatkoden. Jeg købte aloe gel’en på din anbefaling, og derudover øjenbrynsfarve fra RefectoCil, som jeg længe gerne har ville prøve, og min yndlingsparfume, som sørme var nedsat (Issey Miyake), den skulle også med ❤️

  • Jeg købte også farven! Jeg havde tænkt at farve mine øjenvipper, men jeg løb simpelthen tør for tid, så det må blive næste gang. 😀

   • Haha, du har også haft travlt ? Sejt med øjenvipperne – det tror jeg ikke helt, at jeg tør?!

    • Det skulle være sikkert nok, men min søster gjorde det engang og sagde, at hun ligneden en med et sæbeøje efterfølgende, så jeg tror, udfordringen er at få farven til KUN at være på vipperne! 😀

     • Gud hvor spændende – er det måske noget med en vatrondel under vipperne? Har du testet det? gad enormt godt at farve vipper selv, ift hvad det koster hos frisøren!

     • Nej, jeg har slet ikke forsøgt endnu. Men jeg kan godt se, jeg lige skal google mig frem til nogle tricks, før jeg starter! 😀

    • Jeg farver selv mine vipper, smører bare farven på som om det var mascara. Mascara som da jeg var teenager, altså i klumper 🙂 Det fungerer upåklageligt, og har endnu ikke haft ret meget farve andre steder end vipperne.
     Et andet tip ingen har bedt om, så skulle blåsort være den bedste farve til vipper 🙂

 • Tak for et godt og gennemarbejdet indlæg, Miriam! Jeg sætter mig i aften og bestiller en stak produkter, så jeg kan fylde mit badeværelsesskab med lækkerier.

 • Ligesom dit sidste indlæg med anbefalinger, så er også dette indlæg super godt og gennemarbejdet – faktisk så meget, at jeg har lagt en bestilling primært med ting, du har anbefalet 🙂 tak!

 • Virkelig godt indlæg, tusind tak for det. Jeg får lyst til at bestille en af hver (men må nok hellere nøjes med et par stykker).

Der er lukket for kommentarer.