De kalder mig master-tipperen. (Det er ikke så beskidt, som det lyder).

Annonce for Cocopanda

Dagens indlæg bliver straight up nogle af mine yndlings-anbefalinger. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg sætter en stor ære i at være en god tipper. Om det så gælder den nye Ben & Jerry’s, amerikansk shopping, gode bøger eller Netflix’ nyeste satsning. Hvis jeg elsker det, så bliver tippet videregivet! I dag gælder det hud, hår og makeup. Som I nok har bemærket, er indlægget her lavet i samarbejde med Cocopanda, og de har givet mig helt frie tøjler, så jeg har valgt at kombinere mit tip-gen med mit jyde-gen og fokusere på produkter, jeg kender og elsker, men som lykkeligvis ikke kræver en smadret sparegris. Nogle af tingene har I stensikkert hørt mig råbe op om før, andre er måske nye for jer, men fælles for dem er, at de koster under fra 39 til 135 kroner, og jeg rigtig, rigtig godt kan lide dem.

Jeg har desuden fået lov til at dele to rabatkoder. Den ene hedder MIRIAM og giver fri fragt, mens den anden hedder MIRIAM10 og giver 10% på hele din ordre fra Cocopanda – også allerede nedsatte varer. Man kan kun bruge én kode ad gangen og hver kode én gang, men er man snedig, kan man fylde sin kurv for 399 kr og få fri fragt automatisk og så bruge 10%-koden. Dobbelt-win! 😀 (Koderne gælder frem til d. 20. marts).

Jeg har delt tingene op i to kategorier for overskuelighedens skyld og giver også en kort forklaring på, hvorfor jeg er vild med det enkelte produkt. Alternativt kan man browse mine anbefalinger samlet lige her. Alle priser er før rabatkode, men mange af tingene er allerede sat ned med 20%, hvilket selvfølgelig kun begejstrer mig yderligere. 😀

Makeup

L’Oreal Volume Million Lashes So Couture. Jeg har svoret til den her mascara i årevis og nævner den regelmæssigt. Den er kulsort, gør mine vipper længere og fyldigere, og den bliver, hvor den skal. LÆNGE. Men vær obs på, at I får fat i den, der hedder So Couture. Der findes flere varianter i Volume Million Lashes-serien, og jeg er ikke lige så begejstret for de andre, jeg har prøvet. Den er pt sat ned til 79 kr., og det er en virkelig konkurrencedygtig pris.

Beautyblender. Jeg har prøvet rigtig mange discount-varianter af den her, og jeg forstod ikke hele svampe-hypen. Så prøvede jeg den originale, og nu giver det hele mening. Fuldstændig genial til både foundation og concealer, kan vaskes og bruges noget nær for evigt. Jeg har haft min i over to år. Lige nu sat ned til 119 kr.

GOSH COPENHAGEN kohl i nude. Mit absolutte bedste tip til større/klare øjne er en nude eyeliner i den våde kant. Men det kræver en kohl, der rent faktisk virker på den våde kant. Det gør den her. Pt nedsat til 63 kr.

NYX Mechanical Eyeliner Pencil. Flydende eyeliner og jeg har fået lidt beef i takt med alderen og min mindre stramme hud, men jeg er blevet rigtig glad for at lægge en lille smule kohl helt ned i vippekanten og så smoke den ud, som man kan se på billedet ovenfor. Det kræver en holdbar, smudge-bar kohl, og den her gør tricket. Sat ned til 49 kr.

IsaDora Wonder Nail Wide Brush (her i farven Spring Fling). IsaDora fortjener meget mere opmærksomhed, end de får. Deres neglelakker er blandt mine favoritter, ikke mindst fordi børsten er bred, flad og afrundet, hvilket hjælper selv den mest finmotorisk udfordrede med at lægge en pæn lak. Stort udvalg af farver derinde, og lige nu på tilbud til 55 kr.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Basic Mattes. Makeup Revolution laver de vildeste palletter til ingen penge. Nemme at lægge, blender smukt. Jeg er primært en jordtoner kinda gal (igen, se billede), og der er man dækket godt ind her. Den er sat ned til 47(!) kr.

– Maybelline SuperStay Matte Ink i henholdsvis Lover (rosa/nude) og Dancer (klassisk rød). Det her er i min optik en af de absolut bedste liquid lipsticks på markedet. Hands down. Bedre en KVD, bedre end Anastasia. Intet kan rokke den ud af stedet, men den bliver ikke knastør og ubehagelig at have på, som er tilfældet med mange af de virkelig holdbare liquid lipsticks. Lige nu sat ned til 71 kr. og hver en krone værd. Findes i mange flere farver derinde også. Kæmpe anbefaling.

Hud & hår

The Ordinary Niacinamid 10% + Zinc 1%. I gamle dage hed en serum bare en serum, men det er blevet meget moderne at nævne stjerne-ingredienserne ved navn, så du har måske allerede hørt om niacinamid. Det er KONGE mod uren hud og en fast del af min hudplejerutine – jeg har ligeledes indført det hos min niece, der begynder at bøvle med teenagehud. The Ordinary laver virkelig gode produkter til en virkelig(!) fin pris. 55 kroner.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Copy/paste ovenstående tekst, bortset fra at hyaluronsyre er knaldgodt til at tiføje huden en intens omgang fugt. Koster 75 kr.

Lancôme Hydra Zen Masque. Første gang jeg så prisen på den her maske, troede jeg, det var en fejl. For hudplejeprodukter fra Lancôme plejer at stå til en noget anden pris. Der er med andre ord et godt kup at gøre her. Jeg elsker den, min til tider (lidt for) sarte hud elsker den, og den koster lige nu 58 fucking kroner.

Gillette Venus Breeze. Det var en aha-oplevelse af de større (og en længere lovprisning på Insta-story), da jeg prøvede dem her første gang efter spontant at have smidt dem i kurven i Tyskland af alle steder. Men hallelujah, de fåes også herhjemme! Selve barberbladet er omringet af hård barbergel, der frigives i kontakt med vand, og det gør det altså noget nær umuligt at skære sig. Og det siger jeg som en, der ellers altid går ud af badet med en blødende ankel. Lige nu sat ned til 108 kr.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm. Shoutout til mine damer med tørre vinterlæber. Det her. Det er det, der skal til. Sågar sat ned til 111 kr.

Batiste Dry Shampoo Plus Heavenly Volume. Jeg vasker ikke hår så tit, fordi krøller. Og det kan det godt blive lidt tungt og fladt og fedtet af. Det her en en to-i-en-løsning, som tilmed kun koster en slik. Lige nu nede i 39 kr. for 200 ml.

Neccin Shampoo Nr 1 Dandruff Treatment. Fra mig og min problemhovedbund til dig og din. Et lille mirakel. Funker på psoriasis, tør, sart og/eller ødelagt hovedbund plus skæl. Sat ned til 135 kr. Totally worth it.

KMS California Curl Up Control Creme. Første gang, jeg blev klippet hos en frisør, der ikke sendte mig fra salonen med en kruset afro, brugte hun den her. (Og jeg købte den med hjem fra salonen til ca. dobbelt så meget, som den koster hos Cocopanda). Den samler krøllerne flot, sørger for minimalt krus, er drøj i brug, og vigtigst af alt er den ikke klistret eller gør håret stift. Pt sat ned til 126 kr.

Kommentarer (36)

 • Ja! Helt enig i den læbestift! Jeg fatter ikke hvad de har puttet i den for at sidde så godt fast. ??

 • Det her er derfor du er min yndlings Miriam! Kæmpe fede produkter og ting vi (jeg, ihvertfald) kan være med på. Nu prøver jeg altså den mascara, og paletten da…og måske også nogle af de andre ting. Taaakk for syv søren. Du aner ikke hvor hjælpsomt det her er for et fattigt menneske <3

 • Seriøst Miriam, du laver de bedste indlæg – du er stort set den eneste blogger, jeg gider læse sponsorerede indlæg hos, både fordi du skriver godt, men også fordi du er så oprigtig. Jeg håber ikke, du tager al den hate, der til tider er mod bloggere og kommercielle partnerskaber, til dig – for du er en af de få, der faktisk formår at levere godt (betalt) content, som man gider læse! Kh journalisten (der nu lægger en ordre hos Cocopanda)

  • Det gør mig rigtig glad, tak skal du have! Jeg forstår godt den naturlige skepsis over for spons, for der ER rigtig meget uoprigtigt reklame, men damn, jeg synes, det er synd per automatik at skippe over et indlæg som fx det her (hvis man har en interesse i emnet, forstås). Det kunne jeg lige så godt have lavet uden om Cocopanda, for det er vitterligt personlige favoritter!

 • Jeg hopper også med på mascaravognen, nu skal den dælen dytme afprøves! 🙂 Der røg naturligvis også et par andre gode sager i kurven, men altså… man kan jo ikke bare købe én ting, vel? Er jo nødt til at udnytte både fri fragt samt rabatkode :o)

 • Okay der ramte du lige ned i alt hvad jeg mangler haha. Har lagt en ordre nu, håber at du får lidt for det 🙂

 • Jeg har brugt Neccin i nogle år nu og den er fantastisk! Absolut bedste shampoo hvis man døjer med problemer med hovedbunden!
  Og så kan jeg lige tippe med det her, som jeg fik at vide fra min frisør;
  De fleste shampooer til skæl og tør hovedbund må man typisk ikke bruge uden pauser, da de kan være lidt hårde ved ens hovedbund.
  Neccin derimod er så mild at man ikke behøver tænke på pauser whatsoever! ?

  • Der gik lang tid, før jeg fik den prøvet, fordi den jo bliver solgt som skælshampoo, og psoriasis alligevel er lidt noget andet. Men holy shit! Den er virkelig en livredder!!

 • Hej Miriam. Må bare sige det er en fornøjelse af følge dig – din oprigtighed og troværdighed. Glæder mig til at prøve nogle af de produkter du anbefaler! Især den matte læbestift som ellers tørrer mine i forvejen tørre læber ud – måske jeg endelig har fundet en som både holder og ikke tørrer mig fuldstændig ud ?? tak for dit gode arbejde ?

  • Det er jeg glad for at høre! Det er seriøst den bedste læbestift i verden! Altså, man får selvfølgelig ikke fugt på samme måde som en klassisk læbestift, for så ville produktet ikke sidde fast, som det gør, men mine læber er det, man ville kalde “tacky”, når den er tørret, hvilket gør en kæmpe forskel for mig i forhold til dem, der bliver knastørre. De bliver hurtigt meget ubehagelige at have på.

 • Hej Miriams. Tak for anbefalinger. Du har jo nævnt den der mascara en del gange, så nu skal den prøves.
  Fedt indlæg iøvrigt. Meget gerne flere af dem tak! Kh. Marianne

  • Så håber jeg, den virker lige så godt for dig. Jeg har i hvert fald ikke fundet noget bedre! 😀

 • Du er den eneste blogger/influencer, hvor jeg reelt stoler på en anbefaling. Derfor skal jeg have mig sådan nogle liquid lipsticks, glæder mig til at prøve??

  • Tak og god fornøjelse med dem! Og hvis du ikke skulle kende til tricket allerede: Når de skal af igen, så skal der noget olie til. Fx en oliebaseret makeup-fjerner eller en kropsolie. Det er det eneste, der kan rokke den ud af stedet! 😀

  • Ikke for fri fragt, nej. Jeg har lige prøvet den, og den virker fint for mig. Hvilken fejl oplever du?

 • Mine koder har virket fint! Dejligt at finde et brand som The Ordinary, det glæder jeg mig meget til at prøve! Jeg har lige bestilt dem du har anbefalet + deres foundation. Jeg er meget spændt, tak for anbefalingen! :))

  • Skidegodt! Ja, The Ordinary er nærmest blevet lidt kult, og jeg synes, det er ret velfortjent. Jeg mener, man skal nok ikke sammenligne dem med mærker, der har en pris på omkring det ti-dobbelte, men de gør det virkelig fremragende i forhold til, hvor billige de er!

 • Kan ikke være med på en del af den makeup da jeg har valgt kun at købe cruelty free, men Nyx laver nogen skønne produkter

  Jeg plejede at være die hard tilhænger af beautyblender, men kan faktisk bedre lide den fra real technique og så er den lidt billigere. Har stadig et lager af beautyblende da jeg ikke kan få mit selv til at smide dem ud.

  Elsker the ordinary! Deres peeling er et must! Kan kun anbefale den.

  • Det har siden 2013 været forbudt at teste makeup (og ingredienser dertil) på dyr i EU eller at importere skønhedsprodukter, der er blevet det det, så alt makeup, du køber herhjemme, er cruelty free. 🙂

 • Nå, men så skal der da shoppes. Jeh tænker mascara, palette og serum. Har du ik en dagcreme med meget fugt du kan anbefale også? Syns jeg tørrer ud no matter what lige for tiden, super træls!!
  Og jeg elsker altså alle dine opslag OGSÅ dem med reklame, de kommer jo også mig til gode ? Så tak for dem også ☺️

  • Jeg er ikke stærk på lige cremer med meget fugt, fordi min egen hud er sygt dårlig til at optage cremer, så jeg opererer mest med meget lette konsistenser. Desværre! :-/

 • Ha, ha jeg ser først nu (efter jeg har bestilt), at der var en rabatkode… doooo! Det er vel prisen for at shoppe i arbejdstiden 😀

 • Så har jeg også lagt en bestilling hos Cocopanda – og bestilt nogle af de produkter, du har anbefalet. Glæder mig især til at prøve lipstick “Lover”. 🙂 Det rykker nok ikke så meget i sig selv, men lidt tæller også – og forhåbentlig varmer det om hjertet i denne krise. 🙂

Der er lukket for kommentarer.