Same procedure as every year, James

Annonce for Cocopanda.

Okay, ja, titlens reference-joke går mere på nytår, men close enough! Jeg tror, I får en variation af det her indlæg hvert år, men det er måske heller ikke så dumt, for det er altså lidt et tilbagevendende problem. First world problem, uden tvivl, men stadig.

Se, hvis budgettet var ubegrænset, når det kommer til julegaver – både når man er i givende og modtagende ende – så ville det nok næppe være et problem. Men jeg er ikke millionær, og det er der heller ikke voldsomt mange, jeg er på gavefod med, der er. Så jeg har endnu engang gjort et forsøg på at finde nogle julegave-forslag, og fokus er denne gang, at de skal være til at komme til for penge.  Vi befinder os i beauty-genren, så det kræver, at der er en vis interesse på det område, men er der det, synes jeg i al beskedenhed, der er nogle glimrende forslag!

Når det kommer til gaver, falder mine egne ønsker typisk i en af to kategorier: Den ene er nødvendigheder, jeg sætter stor pris på at have i min dagligdag; jeg ville bare hellere bruge mine penge på noget andet. I år er det fx en brødrister og en ny skraldespand til mit badeværelse. Den anden er unødvendigheder, jeg rigtig gerne vil have, men måske ikke altid kan retfærdiggøre at smide penge efter. Det kan fx være min yndlings-læbestift i endnu en nuance eller en ansigtsmaske, jeg eddergerne vil prøve, men som jo ikke strengt taget er ægte nødvendig.

Listen nedenfor falder nok mestendels i kategori to, men hvis vi skal være ærlige, er det sgu nok også den bedste kategori, ikke? Jeg har delt mine forslag op i tre forskellige budget-kategorier, og håbet er, at man enten kan få inspiration til, hvad man kan give andre, eller hvad man kan ønske sig selv. Og hvis man bare er i selvforkælelseshumør, skal man naturligvis også bare give den gas. Det hele er nemlig fundet på Cocopanda, og traditionen tro følger der en rabatkode med!

Cocopanda kører Black Weeks frem til 28. november med op til 40% rabat på sindssygt mange produkter – og med koden “MIRIAMBW22” kan I få 15% yderligere på køb over 399 kroner. Koden kan bruges én gang per kunde, og der kan kun bruges én rabatkode per ordre. Er man i øvrigt med i Cocopandas kundeklub (det er ganske gratis), får man også både fri fragt og fri retur. Læs evt mere om fordelene her.

Also, kan anbefale at kigge forbi både deres udvalg af gaveæsker og julekalendere, hvis man er til den slags. Det er en genial måde at få lov til at prøve flere ting uden fx at være nødt til at købe full size produkter af alting, og der er nogle eddergode deals imellem!

I kan se alle mine anbefalinger samlet lige her. Happy shopping! 😀

0-99 kroner

Essence Disney-øjenskyggepaletter. Fås i Bambi, Dumbo og 101 Dalmatiner. Jeg kan ikke helt arbejde med, hvor fine de her er. Og til en pris på 82 kroner (før rabatkode) kan de fleste være med.

Kocostar Foot Peeling Pack. I kender sikkert allerede konceptet. En super effektiv peeling, der lige tager alt det døde hud og giver lækre, bløde fødder. Jeg snupper sådan en et par gange om året. Lige nu sat ned med 25%, så den koster 52 kroner.

Maybelline SuperStay Matte Ink. Min go-to, når det kommer til liquid lipsticks. Påføres flydende, hvorefter den tørrer, og så sidder den der bare. Selvom man drikker og spiser. Genial, hvis man ikke gider bøvle med at friske op igen og igen. Jeg fjerner den typisk med olie. Fås i et væld af nuancer og er lige nu sat 15-20% ned afhængig af farve. “Lover”, som er vist på det første billede, koster med 20% rabat 71 kroner – selvfølgelig før rabatkode.

Ame Pure Magical Rainbow Bath Bomb. Jeg har ønsket mig sådan en her i årevis efter at have set dem online! Når man lægger den i vandet, kommer der farver ud som en regnbue. En genial lille selvforkælelses-oplevelse, som jeg i øvrigt forestiller mig er et hit til både børn og barnlige sjæle! Pt nedsat med 15% og koster 58 kroner.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% og Hyaloronic Acid 2% + B5. The Ordinary er et voldsomt populært, budgetvenligt hudpleje-mærke. Det er fx genialt, hvis man er begynder på området eller gerne vil teste en type produkt af for at se, om ens hud ville have gavn af det. De har et virkelig stort udvalg, men mine faste grundanbefalinger er deres niacinamid (god mod uren hud) og deres hyaluronsyre (for fugt). De koster henholdsvis 69 kroner og 79 kroner, så det må siges at være meget overkommeligt.

100-199 kroner

Gillette Venus Comfortglide Breeze. Jeg har nægtet at bruge andre barberblade end dem her, siden jeg opdagede dem. Der sidder en form for barbergel omkring selve bladet, hvilket gør det imponerende svært at skære sig under barbering. De falder klart i den kategori af ting, der er uundværlige, men som jeg også lidt hader at bruge penge på. Jeg vil dog sige, de er hver en krone værd og en måske lidt mærkelig, men absolut fremragende gaveidé! Fås i en pakke med fire styk for 111 kroner og en pakke med otte for 199 kroner.

L’Oreal Volume Million Lashes So Couture. Hvis der er nogen tilbage derude, der endnu ikke har hørt mig fable om den her mascara, så er det næsten helt imponerende. Har svoret til den i årevis, og det vil jeg blive ved med. Giver et sindssygt flot resultat, og så er den utroligt holdbar, hvilket er super vigtigt for mig! Lige nu er den i øvrigt nedsat med hele 30% til 90 kroner – før rabatkode. Solid pris!

Lancome Bocage Roll-On Deodorant. Ligeledes af de ting, jeg ikke er voldsomt begejstret for at skulle bruge penge på, men jeg har testet afsindigt mange deodoranter i kraft af mit arbejde, og intet vinder over den her. Og det kommer altså fra en, der er lidt et svedesvin. Så min oprigtigste anbefaling. Den er pt nedsat med 15% og koster nu 160 kroner.

Denman D3 Original Styler. I år var jeg for første gang hos en ægte krøllefrisør, og hun fortalte mig, at hun nægtede at bruge andre børster end Denman til krøller. Og da jeg opdagede, at det ikke er børster til 700+ kroner, måtte jeg investere i en. No regrets. Bruger den efter hårvask, når jeg alligevel skal rede mit hår. Selvfølgelig kun i vådt hår! Originalprisen er 139 kroner, lige nu koster den 118 kroner.

MAC Glow Play Lip Balm i farven Flower Power. Jeg har sjældent reel læbestift på til hverdag, men jeg er virkelig glad for forskellige variationer af læbepomade med farve. Det giver lige nok til, at jeg føler mig ekstra lækker, men ikke nok til, at jeg føler mig for pyntet. Den her er blevet en favorit det sidste års tid. På læberne er farven mere lidt peachy (slet ikke så vild, som den ser ud på billedet!), og så giver den lidt shine også. Har den faktisk typisk liggende fast i min taske. God investering, do recommend. Den koster 169 kroner, som er noget mere, end jeg normalt ville give for sådan et produkt, men den er det værd.

200-299 kroner.

Kerastase Resistance Masque Force Architect Hair Mask. Jeg er meget glad for Kerastases hårkure. De er små-pricy, så det er bestemt en selvforkælelsesting og derfor også noget, jeg synes er en god gaveidé. Min nyeste favorit er den her til slidt og skrøbeligt hår. Jeg bliver klippet relativt sjældent, så jeg stræber efter at være obs på især mine spidser. Den her gør det virkelig godt. Jeg bruger den måske hver 14. dag, så sådan en bøtte holder ret længe. Lige nu nedsat fra 279 kroner til 237 kroner – og så er der selvfølgelig rabatkoden oveni.

Filorga Oxygen-Peel. Den her er blevet en must-have i mit hudpleje-rutine. Det er, som navnet indikerer, en kemisk peeling, men den er utroligt blid og kan derfor bruges dagligt uden problemer – selv på min ret sensitive hud. Den virker eksfolierende og udglattende. Bruges efter rens og før serum og creme. Stor anbefaling! I øvrigt nedsat med 25% og er derfor nede i 224 kroner.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Jeg forestiller mig, de fleste af jer kender den her, for det er et utroligt populært produkt. Jeg bruger den til grundig aftensrens. Den er effektiv og nem at arbejde med og meget drøj i brug. Prisen er 239 kroner.

Shiseido Waso Shikulime Mega Hydrating Mousturizer. Jeg endte faktisk med at prøve den her, fordi Shiseido lavede Waso-serien om, og jeg var virkelig glad for den foregående gel-creme, så jeg havde håbet, det her var det samme. Det er det ikke. Det er en noget federe creme, og det er min hud ikke normalt glad for, men den er åbenbart lige den rigtige balance, og der bliver den genial især om vinteren, hvor jeg døjer en del med tør hud. Pt sat ned med 15% og koster nu 237 kroner.

Clarins SOS Hydra Mask. Apropos fugt og vinter. Det her er en rigtig fornuftig fugtmaske til en rigtig fornuftig pris (mærket taget i betragtning). Fik den anbefalet af en veninde, der ikke kunne får armene ned over den, og jeg må tilslutte mig hendes begejstring. Den er bare virkelig lækker hele vejen rundt. Nedsat med 15% og fås derfor nu til en pris, der hedder 237 kroner.

Kommentarer (5)

  • Gode anbefalinger. Tak.
    Jeg er sikker på at min mor havde den hårbørste i 80`erne.😀 Eller ihverfald tæt på den samme. Jeg blev lige nostalgisk, og mindes min mor.❤️

    • Den ser også virkelig oldschool ud! 😀 Jeg ville have holdt mig langt væk fra den, men hendes anbefaling stoler jeg på! 😀

    • Jeg fik den hårbørste til min 10-års fødselsdag. Den er fantastisk, og jeg havde den, til gummiet gik i opløsning, da jeg var midt i 20’erne. Så gik der et par år, før jeg fandt ud af, hvad mærket var (det var jo slidt af forlængst), og nu er jeg så på nr. 2, vist på snart tiende år. Den reder håret effektivt, og så er den SÅ dejlig i hovedbunden.
      Og ja, jeg blev også lige nostalgisk.

Der er lukket for kommentarer.