Kommentarer (11)

  • Af samme grund fik jeg aldrig børn med min eks. Når jeg ser på dem han har fået med sin nuværende kone kan jeg se at jeg havde ret. Hans gener slår bekymrende meget igennem.

  • Min bedstefar var i den engelske hær som ung, jeg har et billede af ham i hans uniform, han er bare så flot.

    • Hej Louise,
      Hvor sjovt – det var min morfar også – der var en årrække, hvor unge danskere blev hvervet. Var det den engelske eller britiske? Min morfar blev udsendt fra Skotland til Palæstina og Egypten. Og han var i øvrigt også megaflot. Han havde så bare kilt på, haha.

  • Min far var ganske flot som ung, men han var også flot omkring de 50.

    Jeg er spændt på, hvordan min kæreste ældes! 7-9-13, så ser det ikke ud til, at han har gener for at få måne! Og hvis den anden halvdel af hans hår-gener slår igennem, så har han potentiale til at blive en flot silverfox, haps!

Der er lukket for kommentarer.