Jeg er jo Bridget Jones #532

1. Når man bliver hidsig på rejsekort-automaten, fordi den ikke vil checke ens kort ind, og det viser sig, man står og vifter med sit dankort.

2. Jeg elsker normalt at gå i bad, men ved den her tid hvert år gruer jeg i stedet for det, fordi det er så pissefucking koldt, når man kommer ud igen, og så står man der og ryster, mens ens iskolde hår drypper iskoldt vand ned ad ens ryg. Brr.

3. Apropos indlægget om, hvornår man er gammel, så dukkede der for nogle dage siden en smerte op i min venstre lilletå, og den er mere irriterende end sådan ægte smertfuld, men… Hvorfor?

4. For nogle dage siden stjal Herbert en clementin og gemte den et sted, og jeg har stadig ikke fundet den. Finder den nok først, når den er halvmuggen.

5. Speaking of Herbert ønsker jeg mig igen i år lagener i julegave, for de overlever aldrig så længe, som jeg kunne ønske med Herbert(s klør) i huset.

6. Har installeret den nyeste softwareopdatering på min iPhone, og pludselig er skriften på uret utroligt stor og in your face. Objektivt er det nok ikke den værste ændring, men jeg er ikke god til forandringer generelt, så jeg hader det.

7. I går kom jeg til at åbne Duolingo ved en fejl, og straks efter fik jeg en “velkommen tilbage”-email. Det er dælme en aggressiv lille fugl.

8. Havde egentlig planlagt, at jeg skulle pynte op i denne weekend, men så blev jeg enig med mig selv om, at jeg nok lige skulle rydde op først. Ergo har jeg ikke pyntet op.

9. Jeg har til gengæld lavet en juledekoration, men jeg er nødt til at sige, at når man er vokset op et sted, hvor ingredienserne til sådan en blev skaffet med en saks i nærområdet, så er det på alle måder grænseoverskridende at skulle betale en mindre formue for to grene gran.

10. Årets julekalendere har i øvrigt været i hus længe. Der er to. Og jeg skal aktivt lægge bånd på mig selv for ikke at købe flere. På mange måder var det bare noget lettere, da vi var børn, og der ikke var voldsomt mange andre muligheder end den der med små stykker tysk vekao, ikke?

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.