Kommentarer (25)

 • Dig med barnevognen og brostenene: min datter elskede at bumle henover dem i barnevognen og faldt altid bedre i søvn i bumlet terræn. Nu hvor hun er halvandet elsker hun det stadig og siger altid en lyd så stemmen ryster når vi kører over brosten.

 • Hvis jeg var “Sofies” chef, havde jeg nok meddelt “Sophies” mor, at hun kunne fortælle sin datter, at hun ikke behøvede komme på arbejde igen!

 • Jeg må heller ikke låse døren på badeværelset hos mine forældre. De siger det hver gang jeg gang jeg er på besøg.

 • Jeg arbejder også på et bibliotek og har oplevet forældre, der ikke turde ringe hjem til deres barn, der skulle skrive SRP, for at få uddybet, hvad præcis litteraturen skulle handle om. For nu havde de jo lovet at ordne det, så hun ville bare blive sur.

 • Jeg er helt chokeret over dette emne. Men den med pessaret slår simpelthen alt. Hvordan får man sig selv til det?

  • Jeg er nok også lidt chokeret over at man får sig selv til at spørge! Uden at vide alt for meget om pessarer men de skal jo ikke just sættes op flere timer før agten vel? Dengang jeg lærte noget om dem skulle de ihvertfald smøres i sådan noget creme, der kun virkede i relativ kort tid og puttes i umiddelbart før man gik igang.
   Virker det ikke sådan lidt… turn off lige at skulle småsnakke lidt med mor lige dér?!
   Det var ihvertfald nok det sidste tidspunkt jeg havde lyst til at se min mor i øjnene og bare endnu en grund til ikke at bruge pessar.

 • Jeg kender til en mand på 28, der har egen lejlighed, bil og job. Hver dag kommer moderen med aftensmad til ham. Hun handler også for ham…

 • Da jeg gik med aviser i 90’erne var der drenge der fik Deres forældre til at tage ruten i weekenden – især hvis det regnede. Det fik jeg aldrig trænet mine forældre til ?

 • Hende med barnevognen bor tydeligvis ikke i Aarhus. Eller det håber jeg i hvert fald ikke, her er jo brosten overalt 🙂

 • Åh den mor til børnehavebarnet , det lyder til hun kunne bruge noget hjælp. Måske børnehaven kunne tale med hende .

  • Ja, jeg synes heller ikke, det virker specielt curlingagtigt. Jeg ville elske at have nogen at sende mit fantastiske hjemmebagte rugbrød til.

 • Hahaha den med mandelgaverne.
  Hos min bror og svigerinde var det lige omvendt. Forstået på den måde at hendes far og bror havde taget ekstra mandler med, hvorefter de proklamerede, de også havde fået mandlen. Hun gik helt kold, fordi der kun var en mandelgave.

 • Jeg er ikke helt sikker på mit blodtryk kan holde til det her emne. Det er SÅ sindssyge historier!
  Er der ikke nogle forældre der tør melde ind og bare prøve at forklare – hvorfor? Ikke den med rugbrødet, men nogle af de bizarre… Jeg. Forstår. Det. Ikke.

 • Det her emne er for vildt?men den med pessaret?
  Den med risalamande…sådan er min mor og mormor også. Der er mandler og gaver til alle, for ingen skal jo snydes eller blive kede af det. Har opgivet at argumentere imod!

 • Den med SRP’en: Jeg er ikke sikker på “børnene” altid beder deres mor om den slags hjælp – tror nogle mødre gør den slags uopfordret og til stor irritation for deres afkom. Get a life, mom! ?

 • Den med peanuts gør dit barn en bjørnetjeneste! Det anbefales, at man giver babyer peanutbutter allerede fra 4 mdrs alderen, bare en lille bitte smule, da der er teorier om, at det kan forebygge en allergi. Altså, det anbefales man i hvert fald her i USA, hvor det er peanuts eller peanut-olie i alt!

 • Jeg kender et par som har gode jobs og aktiv fritid og hver anden weekend kommer hans mor og passer deres to børn, så fyren og hans kone kan sove længe ( moderen vasker også hans tøj) det har stået på siden de fik deres første barn!

Der er lukket for kommentarer.