Kommentarer (21)

 • Shiiiit det er jo crazy! De forældre gør jo deres børn en kæmpe bjørnetjeneste! Selvom den med farmoren der vil holde i hånd over vejen sgu er kær! Det er fuld smæk på omsorgen. -og måske er hun selv lidt usikker? Nøj et godt emne det her! 😀

 • Nårh <3 Farmor der vil holde i hånden når I skal over gaden <3 Nyd det. Jeg er 39 og savner stadig min farmor hver dag. Hvis jeg kunne ville jeg holde hende i hånden hver eneste gang jeg fik chancen.

 • Jeg elsker den med svigermoren der søger jobs – men det er helt sikkert også den bedste måde at gøre det på, hvis man ikke ville have noget arbejde. Jeg kunne i hvert fald aldrig finde på at ansætte en, der ikke engang er i stand til selv at ringe ?

 • Min lillebror underviser på universitetet…han har mødre der ringer til ham, fordi de mener deres børn har for mange lektier for ?‍♀️ Vi snakker (i teorien) voksne, myndige mennesker der har søgt ind på en videregående uddannelse!

 • Haha, den med moren der skærer maden ud! Min svigermor tilbød også at skære min mands frokost ud for ham – og der måtte jeg højlydt sige, at vi måske skulle skære navlestrengen nu! Tror hun blev lidt flov, men manden er over 30, gift og har barn…

 • Jeg arbejder på et gymnasium, hvor der ganske ofte tikker mails ind fra vrede forældre, som ikke er tilfredse med deres børns karakterer. Underforstået, de er ikke utilfreds med sønnikes flid, men utilfreds med lærerens indsats.

 • Nooo jeg troede det var en vandrehistorie det med at nogle forældre søger job for deres børn ? jeg er i chok over de her historier. Fuldstændig i chok.. føler mig som en meget hård mor i dette land nu ha ha

  • Min 11-årige er fuld af idéer til steder, hun vil arbejde, når hun fylder 13 (og må arbejde). Jeg sidder og tænker, at jo flere, der gemmer sig bag deres mor i jobsøgningen, desto lettere bliver det da for hende at få et job et spændende sted 🙂

 • Det er simpelhen uhyggeligt, HVOR mange forældre der rent faktisk søger jobs på deres børns vegne ? jeg har mere end een gang i hvertfald, måtte diskutere med en mor der synes at jeg var idioten der ikke kunne se,at hendes afkom da helt bestemt var yderst ansvarsbevidst.
  Ved du hvad måtterfid, SvendBrian virker skutte helt klar til at stå med ansvaret for 4 ungarbejdere og sørge for lukketjansen, når nu han står og gemmer sig ovre i mælkekøleren imens du søger job for ham. ?

  Og ja curling mor # 2. Jeg synes også det er trist at vi har åbent 01-01 fra kl 09. Men vi trak lod og dit barn tabte. Så beklager h*n ikke kan ende i hegnet og møde spritstiv Ind. Og nej vi ka ikke trække om. Forsøg at bytte vagten dame ?

 • Årh, jeg kunne nærmest mærke min egen farmors hånd da jeg læste det. Dejligt lige at få vækket et dejligt minde som jeg ikke har tænkt på længe❤️

 • Den med farmoren er så kær <3
  Jeg vil altså også helst have, at mine to yngre søstre går inderst på fortorvet, selvom de er 16 og 19.

  • Hej Mille. Jeg ville gerne udgive din historie, som er ganske valid, men dit nedsættende sprogbrug diskvalificerer den desværre.

 • Det her er simpelthen det sjoveste emne, ever! Tror jeg skal ud og købe nogle sko med snører til mit afkom. Mindst.

 • Åh Gud.. Det er først nu, hvor jeg sidder og læser det her indlæg, at det går op for mig, at min mor stadig betaler min mobilregning hver måned. Jeg er 28 år og har ikke boet hjemme de sidste 8-9 år!

 • Jeg sidder i bestyrelsen i en andelsforening hvor bygningerne er ret gamle og lejlighederne ofte bliver solgt som forældrekøb. Dem der bor i lejlighederne er ok. De forstår konceptet efter et et stykke tid, men det er faktisk forældrene der er besværlige. De sender de mest latterlige mails og laver problemer ud af ingenting. Jeg synes curligbørn får meget kritik, men efter min erfaring er det forældrene der er nogle fjolser (som mange af indlæggene også beskriver). Det er forældrene der ikke kan holde ud at udsætte deres børn for den virkelig verden, fordi det gør mere ondt på dem selv end på deres børn.

Der er lukket for kommentarer.