Kommentarer (18)

 • Jeg synes også det er ubeskriveligt pinligt at købe bind og tamponer – jeg er 38. Jeg vil heller ikke have min mand til at købe dem, for tænkt hvis nogen genkendte ham! Jeg køber dem dog selv, bare online, hvor ingen kan se det!

  • Hvorfor synes du det er pinligt at du menstruerer ligesom 50% af klodens befolkning kommer til på et tidspunkt? Det er en rigtig ærgerlig opfattelse at give videre til unge piger – at det er noget man skal skamme sig over. Det er det mest naturlige i verden, så lad os ikke skjule det, så teenagepigen bag dig i køen i netto ser, at det er fuldstændig naturligt 🙂

 • Måske synes den deodorantkøbende mor at hendes søn lugter ?

  Moren i den sidste historie er jo psykopat! ?

 • Jeg elsker det! Kæft det er grineren! Et par af historierne passer jo også perfekt ind i lillemors indlæg om svigermødre ??

 • Omg moren I den sidste ?. Elsker virkelig de her curling historier og indser at den hjælp jeg får af mine ikke er noget at flove sig over ?

 • Til trods for at nogle af de ovenstaaende historier er liiige en tand i overkanten, saa maa jeg sige at jeg ikke kan lade vaere med samtidig at vaere en lille smule misundelig…
  Jeg mistede min mor i en tidlig alder og min far var overhovedet ikke interesseret i mit liv, saa meget saa, at da jeg endte i en ambulance som 18 aarig efter et faerdselsuheld og kun ringede til min far fordi ambulance redderen insisterede, var min far’s argument for ikke at moede mig paa skadestuen: “Jamen, vores band skal jo spille om 5 minutter! Klarer du den ikke lige selv?!?”

  • I hear ya. Da jeg, som 22 årig, lå og kiggede ind i en væg, helt væk i angst og depression efter min mors død, bad jeg min far om hjælp til en psykolog (altså bare om han kunne betale halvdelen), fordi jeg var ung og fattig. Det skulle han altså lige tale med min stedmor om… (han vidste i øvrigt godt at jeg også skar i mig selv, men det virkede ikke til at bekymre ham så meget). Da jeg blev vred og afviste at skulle have hjælp så, svarede han at det vel også var på tide at jeg lærte at klare mig selv… altså, jeg havde aldrig i mit liv før bedt ham om noget, eller fået noget af ham, ud over julegaver og fødselsdagsgaver til max 300kr.

   • Av. Sender kærlige tanker og håber det giver en følelse af at være set. Håber du fik talt med en psykolog ❤️

Der er lukket for kommentarer.