Næste WTF-emne

Det er tid til at sætte gang i næste WTF-emne, og denne gang skal vi forbi noget, der godt kunne gå hen og blive lidt farligt – men også virkelig sjovt! Det er nemlig tid til at snakke om curlingbørn og -forældre. Og det er altså fuldt ud tilladt at hænge sig selv (eller sine forældre) ud også, vil jeg lige understrege! Måske fik du engang en avisrute, som din mor endte med at tage for dig, fordi hun syntes, det var synd, du skulle så tidligt op? Måske insisterer din svigerinde på, at din niece stadig kører med støttehjul på sin cykel, selvom hun har cyklet i flere år? Måske gik du i klasse med en dreng, hvis far tog med ham til alle jobsamtaler? Stik mig alle jeres sjove, akavede eller bare vanvittige historier i formularen ovenfor, så kommer første indlæg ud i morgen. 😀

Kommentar

Der er lukket for kommentarer.