Jeg er jo Bridget Jones #413

1. Der er en dame et sted i Mexico, der har tilmeldt sig et uddannelsesforløb med min emailadresse, så nu får jeg en mail engang imellem, når hun skal møde et bestemt sted eller har glemt at betale et depositum.

2. I tirsdags var jeg ude at købe ind, og da jeg nåede kassen, var min pung væk. Jeg hev hele min taskes indhold ud på gulvet og tvang alle de andre til at vente, mens jeg ledte, og var ved at dø af skam og panik, men væk var den. Heldigvis kan man jo betale med mobilepay, men stadig. Var allerede begyndt at spærre alle kort i mit hoved.

3. Da jeg lagde telefonen tilbage i lommen, fandt jeg selvfølgelig min pung, som jeg havde lagt i lommen, så jeg ikke behøvede rode i min taske efter den. ‘Cause I’m smart.

4. Herberts tyveri af godbidsposer fra køkkenet er blevet så slemt, at jeg har været nødt til at gemme godbidderne væk i et skab. Som hævn er han nu begyndt at stjæle min pakke med vatrondeller og gemme den forskellige steder i lejligheden.

5. Var ude i lørdags. Blev kaldt en “ældre kvinde” af en ung knøs og var tæt på at begå mord.

6. På vej hjem så jeg desuden en fremmed (og mindst lige så ung) diller, fordi en fyr tilsyneladende skulle tisse så meget, at han ikke kunne nå bare ind til muren, han var nødt til at gøre det midt på fortovet.

7. Vågnede med en snert (ahem) ondt i håret i går og ville straks begynde rehydreringsprocessen kun for at konstatere, at der var lukket for vandet. I weekenden?! Det må der da være regler imod!

8. Jeg bukkede under for presset og lagde en ordre hos Ellos. Jeg holdt ellers virkelig ud længe, men ærligt, når ting er sat ned med op til 70%, og man derefter kan få EKSTRA 50% OFF *, så tjener man jo nærmest penge. Altså. (reklamelink)

*Ekstra 50% off Ellos’ egne kollektioner, ekstra 20% off brands. Gælder både dame, herre, børn og bolig.

9. Det regnede i dag. En del. Og jeg har været udenfor. En del. Så derfor havde jeg selvfølgelig valgt at tage mine ballerinaer på, for der findes ikke mere praktisk fodtøj, når jorden er én stor vandpyt.

10. Blev introduceret til en mand fra Sydafrika, der tilfældigvis var hvid. Havde al lyst i verden til at spørge: “If you’re from Africa, why are you white?”, men gjorde det ikke, for hvis han nu aldrig havde set Mean Girls, så er det på alle måder bare en jævnt nederen kommentar.

Kommentarer (15)

 • Nr. 1 er også sket for mig. Jeg har igennem flere år regelmæssigt modtaget mails til en kvinde, som har samme emailadresse som mig, bare med ét bogstav til forskel.
  Jeg har bl.a. modtaget mails ang. aftaler diverse steder, f.eks. hos en optiker, mails fra et forsikringsselskab ang. en erstatning for en skade på et fjernsyn, og senest mails ang. fornyelse af medlemsskab fra et sted jeg kunne google mig frem til er en swingerklub.
  På trods af at jeg både har kontaktet de forskellige afsendere og kvinden selv foruden at videresende de forskellige mails til hende, så sker det stadig indimellem at jeg modtager en mail fra en ny afsender adresseret til hende. Så nu har jeg givet op og videresender kun, hvis der kommer en vigtig mail til hende.

  • Fuck, det lyder irriterende! Men er det så hende, der skriver sin email forkert? Det må det næsten være. Man skulle synes, hun havde lært det nu.

   • Ikå?? Jeg tænkte i starten at hun måske skrev sin email så utydeligt, at det var svært at se præcis hvad der stod, men det giver bare ikke rigtig mening efter at jeg har gjort hende opmærksom på problemet. Man skulle jo synes at hun så ville være mere påpasselig, så hun rent faktisk fik sine mails selv…
    Nu arbejder jeg ud fra en teori om at hun enten er ligeglad, knap så intelligent eller evt. bruger visitkort med en forkert emailadresse på. Men hvis det er den sidste teori der er korrekt, så er de to første også korrekte, så ja… ??‍♀️

  • Ja samme, min hotmail, som jeg ikke rigtig bruger mere, men stadig er knyttet til en spilkonto – den deler foran @ med en fra spanien.. hendes mail slutter bare på .es i stedet for .com… har dog haft kontakt til hende da jeg fik nogle rejsedokumenter og kunne se der stod noget andet i pdf filen, altså hendes rigtige email, så jeg prøvede og sende til den og hun var så glad. Jeg modtager dog jævnligt mails stadig trods hun har sagt hun ville ændre det. Så nu bliver det bare blokeret og smidt i spam 😀 Det orker jeg simpelthen ikke at bruge tid på mere.. Overvejede også at give hende mailen på et tidspunkt, men fandt ud af at min spilkontos mail slet ik kan ændres.. så det går jo ik :/

 • OK.
  1.For anden gang på 14 dage har jeg nu lagt en ordre på Ellos. Tak Miriam for at fodre mit ivrige shoppegen. Men for filan, når man nu kan få favoritblusen til 62,50 i alle farver, så MÅ man jo have den. Fuck jeg er lykkelig.
  2. Jeg gik til vesterhavet i i sneakers i søndags. Om jeg endte med kolde våde tæer og en mistet hue pga den lille storm, ja naturligvis gjorde jeg det.
  3. Jeg er noget ældre end dig og finder mig bestemt heller ikke at blive kaldt en ældre kvinde! Må jeg SÅ være her! Kald mig bare en sur kost i stedet for.
  4. Min hund er begyndt at stjæle mine sure brugte sokker for at putte med dem i kurven. Adr. Sød hund, men åbenbart lidt smådum. Elsker hende alligevel <3
  4.

 • Var ude i fredags. Talte med en gruppe ung-svende som sad ved vores bord. Da min veninde nævnte det var 10 år siden sidst hun sådan rigtig var på bar, var han ved at falde ned af stolen, da han sikkert ikke engang var kommet i puberteten for 10 år siden…
  Da samme gruppe af drenge så prøvede at lokke den ene til at tage hjem til en pige (for 500 kr. i øvrigt) måtte jeg lige lave “mor-finten” og sige det var en RIGTIG dårlig ide! Det virkede ikke til at der var en invitation fra pigen og kun én af de andre vidste hvor hun boede såååå… stalker much?
  Selvom jeg ikke føler mig gammel til hverdag, så gør jeg virkelig når man taler med fyre på ca. 18-20 år… (jeg er 35 and faaaaab)

 • Min kæreste arbejde ved et teleselskab og skaffede mig og en kammerat nogle mega gode telefonnumre, hvor der bare var et enkelt tal til forskel. Jeg blev virkeligt tit ringet om om natten af kvinder med frække tilbud, der blev meget vrede når jeg jo svarede kammeratens telefon og “der allerede var en kvinde hos ham”… Værre var når det var kvinder jeg kendte og der troede jeg så var min egen kæreste utro..

 • Jeg oplever også nr. 1, men fra et Iransk teleselskab.
  Jeg har flere gange prøvet at skrive til dem at jeg intet har med dem at gøre, men det er åbenbart ikke nok, så nu er de markeret som spam og min spammappe er fyldt med mails fra dem, fordi der er en som virkelig mange gange har oprettet et abonnement hvor han har skrevet min mail ind?!?

 • Haha jeg har også fået en håndfuld mails der alle er sejlrelaterede. Om leje af en båd, regninger for kontingent i sejlklubben, tilmelding til sejl stævner osv. Tænker hun er startet ud i klubben med en forkert mail ? Skrev pænt tilbage på dem at det altså var den falske Sara.

Der er lukket for kommentarer.