Kommentarer (19)

 • Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i den med skægget. Havde en kæreste, som også barberede sit skæg af, og han var LANGT kønnere med ?

  Dén med den sorte sæddonor er genial. Så får den racistiske mor et lækkert lille chokolade-barnebarn som hun kommer til at knuselske ❤️

 • Jeg synes simpelthen den med ægteparret, der er i tvivl om de dyrker sex rigtigt, er så sød ?

 • Er I samme situation som dig der var jomfru som 16-årig… har heller aldrig knaldet med andre end min mand, og tænker ind i mellem på om vi går glip af noget fordi vi ikke har prøvet andet… men elsker ham og vores sexliv!

  • Det kan være så utrolig svært at acceptere at man faktisk har været udsat for et overgreb, at der opstår alle mulige mærkelige tanker om det.
   Som f.eks. om det mon bare er noget man har fundet på, f.eks. for opmærksomhedens skyld.
   I det her tilfælde ved indsenderen nok godt at det ikke er noget hun/han har fundet på. Da der ikke er meget opmærksomhed i, ikke at fortælle det til nogen.
   Men tanker om det overgreb man er blev udsat for, er ikke logiske.

   Til dig som har skrevet hemmeligheden
   Tal med nogen, en ven eller veninde, din læge eller en psykolog. Gerne en med mere livserfaring.
   Det er pisse hårdt, men det er værre at gå alene med det.
   Du er ikke alene ❤️

   • Sender også tusind kram og de allervarmeste, kærligste tanker til vedkommende <3 Tænk, at gaslighting og vores samfund stadig er sådan. Jeg håber, du finder nogen at tale med.

  • Vedkommende kan måske huske nogle overgreb fra sin barndom og er i tvivl om, om de virkelig ER fortrængte minder eller om de er opdigtede/fantasi. Sådan forstod jeg det i hvert fald.

  • Som Miriam og Laura skriver, så opstår der alle mulige fucked up tanker i hovedet på én, når man har været udsat for den slags. Jeg var selv udsat for overgreb for 10 år siden – og den dag i dag, så er jeg ikke sikker på, at de ting, jeg husker, virkelig er dét der skete. Jeg tror, at nogle ting er fortrængt og andre er blevet pyntet lidt i hukommelsen.

   Kh

 • Haha, elsker den sidste ?. Hvis min ekskæreste havde et firma, så ville jeg sgu også skrive dårlige anmeldelser på Trustpilot.

 • Gad vide om det er meget normalt at have et yndlingsbarn ?
  Jeg har 4 børn (biologiske, med samme mand) og jeg elsker den ene lidt mere end alle de andre, jeg har lidt dårlig samvittighed, det er jo ikke fordi jeg ikke elsker de andre, men den ene er bare lidt lidt mere elskværdig ?

  • Jeg har det lige sådan. Har tre drenge og har lidt nemmere ved at elske den ene af dem. Jeg tror han er den ‘rigtige’ blanding af at ligne mig på områder jeg har det godt med og ikke ligne mig med karaktertræk jeg ville ønske jeg selv har.
   Jeg har rigtig dårlig samvittighed over det, overfor dem alle tre. Og kommer nogen gange til at favorisere de andre to, alene fordi jeg kan mærke indeni at jeg har mest sympati for den tredje.

  • Læste en undersøgelse for nogle år siden, om netop det at have et “favoritbarn”. Det er åbenbart meget normalt. Flertallet havde i hvert fald et favoritbarn. Jeg er selv mor til ét barn, så jeg kan ikke rigtig snakke med her.
   Jeg er selv vokset op i en stor børneflok med et favoritbarn. Nu er vi alle voksne og har det godt med hinanden alle sammen. Vores forældre har været gode til at vise os alle sammen omsorg og kærlighed. Der er bare én af mine søskende, vores forældre fortæller flere ting, griner mere med og virker til at have en anderledes indbyrdes forståelse med. Det gør ikke noget. Vi har alle følt os elsket.

 • Min kæreste og jeg har også kun haft sex med hinanden, og ind imellem har jeg også tænkt på, om vi mon gør det “helt forkert”.. men det føles så lækkert

 • Min kæreste og jeg har også kun haft sex med hinanden, og nogle gange har jeg også tænkt på, om vi mon bevæger os anderledes end andre.

 • Kudos til dig, der går efter bulede dåser og maste kager! Det kan nemlig sagtens være, de aldrig bliver solgt, og så bliver de smidt ud, hvilket faktisk ER synd jo! You go! ?

  • Enig! Jeg gør det samme med de skravlede planter, der altid er til overs i det lokale supermarked fordi de er skæve eller har knækket et blad. Jeg får sådan lidt medlidenhed med dem når de står der helt alene og alle deres venner er blevet købt 🙂 Knæk-blads-planten bor nu i køkkenet og STORtrives! Og jeg sparer penge fordi de mærkelige planter altid er sat ned. Win-win 😀

   • Jeg gør præcis det samme med planter! Jeg føler mig virkelig god, når de bare gror derud af og bliver smukke! 🌿

 • Til hende/ham der køber maste kager, skulle måske begynde at handle med rouladepresseren fra en tidligere hemmelighed ?

Der er lukket for kommentarer.