Jeg er jo Bridget Jones #426

1. I næste uge skal jeg til Jylland. Fordi jeg skal have Herbert med, kan jeg kun tage toget. Og nu har mit forhold til DSB ikke ligefrem altid kørt på skinner (høhø), men lige nu vil deres søgemaskine ikke engang vise mig ledige billetter, så det er fedt.

2. Nogle gange overvejer jeg seriøst at købe en bil bare for at slippe for at bøvle med offentlig transport, men så kommer jeg i tanke om, at jeg bor i København, og jeg tør ikke fucking køre rundt herinde. (Jeg har heller ikke råd til en bil, so there’s that).

3. I går var der nogen ovre på den anden side af vejen, der holdt fest med så høj musik, at det lød, som om det kom lige inde fra den anden side af væggen. Jeg ville være sur, men de havde så stjernegod en playliste, at jeg i stedet for blev lidt misundelig over, at jeg ikke var inviteret.

4. Jeg har cravet sour cream & onion-chips i, hvad der minder om en måned nu. Men cravingen går bare ikke væk af at spise dem, den bliver nærmest værre. Det er en ond cirkel.

5. …Nej, jeg er ikke gravid, sour cream & onion er bare fucking nice.

6. Jeg siger ikke, jeg mangler fælt eller noget. Jeg siger bare, at I altid fortæller mig, koral er pænt til mig, og at jeg er sikker på, mit liv ville blive væsentligt bedre, hvis den her flyttede ind hos mig. (reklamelink)

7. Det er ikke, fordi jeg skal bruge mit pas lige med det første, det er mere det, at det er væk. Pist væk. Jeg er 90% sikker på, at jeg lagde det et sted, fordi “så ved jeg, hvor det er”, men jeg ved ikke, hvor det sted er.

8. Forleden havde jeg lidt tid mellem to aftaler og besluttede mig for at gå en tur på Kastellet for at slå tiden ihjel, fordi jeg var lige i området. Det viser sig så, at Kastellet er blevet Corona-sikret, så man kun må gå én vej, og alle stier, der afkorter turen, er blevet spærret. Hvilket er skidefedt, fordi man først finder ud af det, når man er gået op og ikke rent faktisk har tid til at gå hele vejen rundt.

9. Endte med at ankomme til min aftale nummer to et kvarter for sent med tilsyrede ben og sveddryppende ansigt. Ja, hej, også hyggeligt at se dig igen for første gang siden marts!

10. Der er ikke noget punkt ti, jeg er nødt til at gå i kiosken efter flere sour cream & onion-chips.

Kommentarer (35)

 • Du gik ikke over og inviteret dig selv med til festen eller fik fat i playlisten til senere brug ? ??

 • På et tidspunkt i min barndom dukkede sour cream & onion chips op, og det var kærlighed ved første bid. Så engang på en skoleudflugt havde jeg købt en pose, og én af de andre elever sagde, at det var de klammeste chips, der fandtes. Nogen mennesker mangler god smag!!

 • Nr 7 er en klassiker….næste gang du siger til dig selv: “jeg lægger det liiiige her, så blir det ikke væk”, så skal du stoppe dig selv, ryste på hovedet af den elendige idé, gå to gange rundt om dig selv og finde det rigtige sted at lægge det du ikke vil glemme hvor er ? snakker af erfaring…???

 • Sour cream og onion chips er Nice og det eneste tidspunkt jeg ikke syntes det, var da jeg var gravid

 • Jeg er HELT med på den med sour cream and onion!! Har spist så så mange poser i den her periode. Ej men så lækkert spise jo.

 • Mit pas forsvandt også engang og medførte vild panik og bestilling af nyt pas i forbindelse med en rejse. Det dukkede op et år efter da jeg ved et tilfælde flyttede sofaen. Det lå under sofaen og den eneste mulighed er, at mine tamme rotter (som af og til løb frit i stuen) må have snuppet det fra reolen og taget det med ind under sofaen ?? måske har Herbert bortført dit pas ? ?

 • Sidst jeg skulle bruge mit pas, uden at vide hvor det var, fandt jeg det efter 8 timers gennemsøgning, bag komfuret – det allersidste sted, jeg kunne komme på. Eddermandme dumt ?.

 • Jeg kan ellers kun lide kvalitetschips, men prøv lige sourcream and onion chips fra Aldi – de er fantastiske ?

  • Jeg svor faktisk til dem en overgang, men nu synes jeg, de mangler den der sødme (læs: sukker), som dem fra Kims har.

 • Lej en bil… Det koster noget mere end DSB, men meget mindre end at købe en bil.
  Min ene kat gik i total stress over at køre i tog, så vi lejede en bil, når vi var nødt til at tage kattene med til det jyske – selvom vi var studerende. Jep, lidt crazy cat lady der, men det var så synd for hende med toget..

  • Det er simpelthen svinedyrt at leje en bil. Det er jeg sgu for nærig til. Herbert er heldigvis helt chill i et tog. 😀

   • True, det koster kassen, men også mere hvis du pludselig seriøst begynder at overveje at købe en bil for at kunne køre til Jylland, så er det i de fleste tilfælde et billieere alternativ ? (er nu faktisk blevet bilejer, men det er fordi jeg arbejder laaaaangt væk… Og har barn og hund og kat, som skal med til Jylland med jævne mellemrum, DET orker jeg trods alt ikke i toget)

    • Jeg er i Jylland måske tre gange om året. Jeg tror ikke umiddelbart, det kunne svare sig at have en bil stående for de ture! 😀

 • Hvad med GoMore til Jylland? Det brugte jeg meget før jeg fik bil ?

  Det er iøvrigt ok nemt at køre i KBH, det virker værre end det er ? Altså så længe man ikke skal parallel parkere ?

  Ps. Jeg bliver nødt til at købe sour cream Chips nu

  • GoMore rimer desværre rigtig dårligt på social angst. Der er det trods alt lettere med det offentlige! 😀

 • Har du overvejet GoMore ? Der kan man som regel få et lift, fra København til Aalborg for under 200kr Hvor man kan hoppe af undervejs, og de fleste har ikke noget imod dyr med. ?
  Man kan også leje en bil der.

  • Se svar til Nina. Det er et genialt koncept, men et rigtig dårligt match til lige mig. 😀

   • Er det ikke bare at hente og aflevere bilnøglen hos den man lejer hos? Jeg kender ikke rigtig GoMore, men har planer om at smide vores ene bil på, fordi jeg pga nyt job ikke rigtig bruger den længere.

    • Jeg tænker på lift gennem GoMore. Jeg er ikke tryg ved at leje en privatbil. 🙂

 • Husk pladsbillet 🙂

  Og ellers vil jeg bare sige, fed blog – Love it (sagt i bedste Ole Henriksen stil)..

  • Man kan slet ikke bestille billet uden at booke en pladsbillet, det er drønsmart. Men jeg booker altid under alle omstændigheder – Herbert vil så gerne kigge ud af vinduet, jeg nænner ikke at tage chancen! 😀 (OG TAK!)

 • Mit hjem er proppet med “jeg lægger det her, så ved jeg hvor det er”-steder, det har det altid været. Det var aha-oplevelse på aha-oplevelse at flytte! ?

Der er lukket for kommentarer.