Ti tanker jeg har tænkt i dag

Foto: Emily Spiro

1. Stærk allitteration i titlen der.

2. Det er sindssygt fucked up, at en vandmelon teknisk set er et bær. Jeg ved ikke, hvem der har fundet på reglerne, men de er åndssvage.

3. Hvor er Sidney Lee henne nu? Hvad laver han? Hvordan tjener han penge? Er der nogle børnehavebørn et sted, der lærer at drikke Cult Shaker under hans kyndige hånd?

4. Hvis jeg skulle have en kat mere, skulle den hedder Leif.

5. Hvor er det stadig temmelig pinligt, at der i støttesangen “Afrika” fra 1985 bliver sunget “det land, som alle børn kender”. Land? Land?

6. Hjem-Is-klokken lyder bare lidt mere ensom i vintermånederne, ikke?

7. Jeg savner at gå tur nede ved Den Lille Havfrue og se japanske turister, der tydeligvis havde troet, at hun var på størrelse med Frihedsgudinden.

8. Hvis vi kun kigger på navnene alene, vil man så hellere bo i Storvorde eller Lillevorde?

9. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at kunne skrive “ressource” uden lige at være nødt til at google, at jeg har stavet det rigtigt.

10. Gad vide, hvilket menneske på jorden, der har set “Notting Hill” flest gange? Jeg må i hvert fald være på top ti.

Kommentarer (50)

 • Helt klart Storvorde? Men er måske farvet af at jeg ved hvor det er….. Dog vil jeg ikke have en stor borde?

 • Punkt 5 – da jeg i en pinlig sen alder fandt ud af at Afrika ikke er et land var en af mine første reaktioner at “det syner de jo i sangen”

 • Kontinent går ikke rigtig på versefødderne ??. Og det er så en sætning, der ude af kontekst ikke giver mening.

 • Har engang bildt nogle japanske turister ind, at der også var en “Store havfrue” – de troede straks på det, da de var skuffede over den lille ?

 • Er vild med navnet Leif, og du burde få en ekstra katteven. Leif og Herbert, det er sgu cool. Vi havde kaldt vores kat for Batmis, men nu hedder han simpelthen Uffe. Det synes jeg nu også er et meget sejt navn?

 • Altså jeg kommer fra Storvorde / Lillevorde kanten, og hos os er det en mega joke at kalde Storvorde for Big-nipple ??? Det sgu da for sjovt ?

 • Hahahaha, jeg synes det er top sjovt, at du skriver dine tanker ned. Jeg kan genkende alle ti og tænker, at jeg kunne have tænkt dem (med variation over tema dog …Leif alligevel?).
  Fast indslag på bloggen?

  Tak for god blog og insta. Forsøger at sende så mange likes din vej jeg overhovedet kan. Jeg har fulgt dig trofast gennem en deeel år efterhånden, og man føler næsten man kender dig sådan rigtigt…

  Keep up the god work!
  kh Anne Lotte

  • Tusinde tak, det betyder virkelig meget! Også sådan rent arbejdsmæssigt, hjælper det rigtig meget! <3 Og ja, det kunne da godt ske, der skulle poppe sådan et indlæg ud engang imellem. 😀

 • Helt off topic:
  Din boks til hemmeligheder og wtf bidrag er svær at have med at gøre på min tlf. Jeg kan ikke læse hele min tekst, og det gør det ret svært at bevare overblikket. Jeg ved ikke, om du ved, det ikke helt virker optimalt på alle telefoner. Har Android 🙂

  Og så det med vandmeloner. For en der frådser i vandmeloner ca 4 måneder om året, føles det på en eller anden måde som vigtig viden jeg har fået alt for sent i mit liv

  • De er desværre sådan for alle på mobil, men det er google, der laver formularerne, ikke mig, så jeg har lidt svært ved at fikse det! :-/

 • Seriøst – jeg har lige tænkt det præcis samme om Sidney Lee i dag!
  …. Og jeg ville vælge Lillevorde i øvrigt. Fordi det får mig til at tænke på vorter som i fodvorter eller de der ansigtsvorter og der vil jeg trods alt også hellere have en lille én en stor én.

 • Jeg er MEGA nysgerrig på, hvordan du kender til Storvorde og Lillevorde? Det er sådan nogle små, ukendte byer lige uden for Aalborg. Jeg troede ikke, at de nogensinde skulle nævnes af andre end beboerne til byerne.

  • Jeg tror bare, jeg har bidt mærke i dem, fordi det er så sære navne. Hvor jeg har hørt om dem, det kan jeg ikke svare på! 😀

  • Jeg kender dem også, selvom jeg kun har været i Aalborg én gang. Når man kører i bil, ser man jo navnene på kortet, og nogle gange støder man også på dem i nyhedsartikler. Og så er lige netop de to navne bare nogle, man husker bedre end alle andre navne på små jyske flækker 😉

 • Sidney Lee. Jeg oplevede engang i S-toget, at en 9 kl. gik helt amok, ikke at Sidney Lee var med, toget, men at en tidligere kæreste var. Så er man vist kendt.

 • Elsker det her indslag, for jeg skriver også tit “Tankeflugttanker ned”

  Jeg mener selv, jeg har rimeligt godt styr på dansk, stavning og grammatikken, etc. Men jeg er altid i tvivl om ‘billetter’ og hvor mange l’er og t’er der skal være i det lille latterlige ord 😀 Det mest latterlige er, at jeg bruger ordet dagligt…

  Får jeg en hund mere, skal den hedde Bernie, for jeg er en stor elsker af Notting Hill (og har garanteret set den ligeså mange, om ikke flere, gange som du har. Og der hvor Hugh siger, han hedder Bernie, kan jeg høre for mig samt hans forpinte udtryk for mig og komme til både at have ondt af ham og trække voldsomt på smilebåndet. Sagde jeg, at jeg er Hugh Grant fan? Som i MEGA???

  Rigtig skøn dag til dig, Miriam – jeg elsker din blog/blok!

 • Ift. Sidney Lee, så SVOR min kæreste på, at han var med til at male vores boligblok for et par måneder siden! Jeg så desværre ikke vedkommende, så kan desværre ikke confirme 100% …

 • Angående nummer 5. Det har jeg slet ikke tænkt over… prøv til gengæld at læs teksten til “Do They know it’s Christmas”. Det er crazy, hvad vi alle synger år efter år… Afrika dækker over så mange mennesker – slet ikke alle er helt i rendestenen.

  • Joeh, men det var jo en velgørenhedssang for netop dem, der havde færre midler, så jeg synes måske, man kan sætte den lidt i kontekst. Men den har helt sikkert white savior-tendenser, det er der ingen tvivl om!

 • For nogle år siden, så jeg Sidney Lee i toget på vej hjem 1. januar. Jeg skulle fra Korsør til Valby, han var i toget i forvejen, og kom dermed fra Jylland. Han gik hele tiden rundt og kiggede på folk, og lignede en, der virkelig gerne ville genkendes. Men alle var trætte og på vej hjem, og ingen sagde noget til ham.

  • Men er det ikke bare et rygte, der begyndte at blive en sandhed på et tidspunkt? Jeg så Anders Matthesens show, hvor han kom frem til:
   ““Et jordbær er faktisk ikke et bær men en nød!” er et andet eksempel i Matthesens show, og det har han valgt at undersøge til bunds. Uden at nøjes med at slå det op på Google, men rent faktisk slå det op i en bog, måske to, og tale med en botaniker. Matthesen er kommet frem til, at jordbæret er en: Flerfoldssamfrugt!”

 • Er SÅ meget på team “menneskenavne til dyr. Stortset alle vores får har menneskenavne: Benny, Birthe, Yrsa, Sally, Molly, Mitte, June og Magda for at nævne nogle 😀

 • Haha, åh nummer fem var så meget mig, da jeg som 10-årig kom til København.

  Jeg kan sagtens stave til ressource, men får til gengæld tics, når jeg ser resurse og ved, at det er en godkendt stavemåde.

Der er lukket for kommentarer.