Kommentarer (9)

 • Hahaha, den med hende hvis mor mobbede hende med det grå hår… og selv er ved at blive skaldet! Kunne ikke stoppe med at grine og det er jo faktisk bare vildt synd og tragisk! ?

 • Synes det næste emne skal vi kriminelle handlinger, både dem der er blevet afsløret, og dem som folk stadig ikke er blevet bonet for ??

 • Kæft lægen er sej!!! Flere som dig!

  Og hvad gjorde broren med de 200.000?? Delte han eller? Har altid tænkt over, hvad man ville gøre….

 • Jeg er nysgerrig efter om hende den gravide med kvalme har fået/får dreng-dreng-pige i nævnte rækkefølge 🙂

  • Altså, nu er det ikke mig, der har skrevet hemmeligheden, da jeg kun har et barn, men det er en dreng, og jeg kastede op mange gange hver eneste dag fra uge 5 og indtil dagen efter fødslen, og var generelt bare rigtig dårlig – så den holder ikke helt vand, selvom jeg også fik mange bemærkninger om, at det måtte være en pige, indtil vi så, at det var en dreng til kønsscanningen

  • Det er ammestuesnak med kvalme = pige. Jeg havde super meget kvalme og opkast med både min datter og senere min søn. Der er i øvrigt heller aldrig påvist nogen sammenhæng mellem graviditetssymptomer/maveform mm. og kønnet på barnet.

   • Af Lægehåndbogens afsnit om svangerskabskvalme fremgår det vedrørende risikofaktorer for svær graviditetskvalme (hyperemesis gravidarum) at:
    “Epidemiologiske studier viser, at hyperemesis gravidarum er associeret med:
    – Teenagegraviditet
    – Førstegangsfødende
    – Fedme
    – Flerfoldssvangerskab

    – Pigefoster”
    Så nej, der kan ikke sættes lighedstegn mellem kvalme og barnets køn, men det lader til at være påvist, at det ikke bare er ammestuesnak at der er større sandsynlighed for at man venter sig en pige, når man har svær kvalme under graviditeten… 🙂
    Kilde: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/obstetrik/symptomer-og-tegn/svangerskabskvalme/

 • Hvad med et emne a la: “græsset ser grønnere ud, men…”, hvor man kan skrive det, der ser godt ud på afstand, men ikke er så fantastisk, når man lever det.

Der er lukket for kommentarer.