Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (20)

  • Elsker den med den søde kenyanske hjælper. Så kan han lære det, nå nej ØV det kan han så ikke. Skal man håbe på et efterliv, eller er det for hård en straf?

  • Ah, jeg går total ind for Karma, men dødsfald er aldrig sjove (i min verden) uanset, hvor stor en idiot fyren er, og tro mig, min ex er den værste af slagsen..

    • WTF er lige som hemmeligheder. Der skal være plads til de sjove, de ikke-sjove, de kontroversielle, de voldsomme. Det er en del af konceptet, at alle har mulighed for at bidrage med det, de har på hjerte – også selvom andre (mig selv ofte inklusiv) ikke vil synes, det er okay.

      • Jeg er fuldstændig enig i at der skal være plads til hele spekteret, for ellers afspejler det ikke virkeligheden. Og så kan man jo være enig eller ej i det indsendte. Personligt synes jeg også det er meget voldsomt at få en god følelse fordi en dør, men samtidig synes jeg lige netop den indsendelse viser, hvor vanvittigt grænseoverskridende og forfærdeligt det må føles, at få optaget og delt sexvideoer uden man har givet samtykke til det.

  • Den med veninden der unfriendede ??? en ting er stensikkert, man skal ALDRIG belære folk om noget man ikke selv har prøvet. ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.