Næste WTF-emne

Det er tid til at sætte gang i et nyt emne, og denne gang tænkte jeg, vi skulle efterlyse nogle gode eksempler på karma. Det kan både være små og store konsekvenser; sjove, vilde og voldsomme historier, alt har interesse! 😀 Måske råbte din mor ad dig, at du skulle cykle forsigtigt, hvorefter hun selv kørte direkte ind i en lygtepæl? Måske blev din kusine ved med at fortælle dig, at SÅ hårdt er det altså heller ikke at få børn, og så fik hun selv en kolikbaby, der ikke sov det første halve år? Måske tog din ekskæreste halvdelen af dine ting med, da han flyttede og nægtede at give dem tilbage, men to uger efter var der indbrud i hans nye lejlighed? Stik mig jeres bedste karma-historier i formularen ovenfor!

Kommentarer (2)

  • Hej Miriam
    Jeg har flere gange ift andre emner osv forsøgt at dele af mine oplevelser.
    Men endnu er ingen af dem publiceret (end ikke de gange, hvor du tilkendegiver at det er sløjt med indsendelse)
    Hvis ikke det Skyldes fravalg altså, kan det så være at de ikke kommer frem? Alt efter hvad medie man sender fra.? Jeg sender via min mobil nemlig, og ved ikke om det er et problem?

    • Der burde ikke være et problem ved at sende via mobil. Men ofte er jeg nødt til at fravælge ellers gode indsendelser, fordi de simpelthen ligger for tæt op ad andre i forhold til emne. Til det her emne har der fx været rigtig mange med nederen billister, der efterfølgende er kørt galt/blevet blitzet/blevet stoppet af politiet, etc, og det bliver selvfølgelig meget repetitivt indhold, hvis de allesammen kom med. Så når jeg efterspørger flere indsendelser, er det som regel i håbet om at få lidt mere variation og dermed skabe mere interessant indhold. 🙂

Der er lukket for kommentarer.